Deacon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 dasaaa said: tam nakit veriyorum. 38,53 tutsa 1x20 1x10 1x5 3x1 1x50kuruş 3x1kuruş şeklinde sayıyorum eline. Tam algoritma sinavina calisirken su problemi gordum ve gulumsedim. NP sinifindaki tum problemlere selam ederim.
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Elimdeki bozuk paraya göre değişiyor valla. 1 lira verdiğim de oluyor 3 lira verdiğim de oluyor hiç vermediğim de oluyor. Bi standardı mı var ki?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 patronsan en az 3lira vereceksin 25liranin üstündeki alışverişine aga ise 5lira. aga 100lira alışveriş yaptıysa 25lira veriyor ama. patron 100liraya 10lira
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Düğün şöförlüğü yaptığım zaman hariç ömrümde kimseye 5 liradan fazla bahşiş vermedim, isterse 500 lira hesap gelsin. Maaşmı bağlıyorsun olm alt tarafı teşekkür babında bişiler veriyorsun adama.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 işte kolay zengin olunmuyor beyler! görün de feyz alın be!
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yav said: izmir'deki kuryeler efendi usluydu da bu istanbul'dakiler bildiğin yav..gevşek. herif gelmiş 'siz de işler kesat diye mi sipariş verdiniz ihihi' diyor 13TL'lik hesabı 20+3 TL verdim üstünü bekliyorum diye. Ne? dedim anlamadım? - hakkaten anlamadım bi daha söyledi bi daha anlamadım bi daha söyledi valla anlamıyorum ne dediğini dedim gerçekten anlamamıştım sonra kapıyı kapatınca düştü jetonlar öyle olunca da uyuz oluyorum yediğimden anlamıyorum bişey bildiğin taciz ediyorlar yemek keyfime çünkü bundan önceki de aşırı nazik davranmıştı, nasılsınız falan diye sormuştu...grrhh edit: 2'şer kez mc ve bk'dan verdim işte sipariş 2 aydır, hepsi de böyle bir şekilde bahşiş istediğini belli etti. Diğer köfteciler falan bişey yapmıyorlar. en son yazdım yemeksepetinde eleştri diye siz bu adamlara maaş vermiyonuz mu da bahşişle mi çalışıyolar eğer öyleyse ben de ona göre bütçeme uygun bşaka restoranları tercih edicem sıkıldım kuryelerin tavırlarından diye. ahah abi istanbul izmir gibi değil valla, orda herkes puşt afedersin. sende öyle oluyorsun bir süre sonra. benim gibi adama çirkeflik yaptırıyor istanbul, öyle lanet bi yer.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 walla yemeği yapan, getirenden daha çok bahşiş hakediyor şöle bir diyalog görmüştüm 2 adam epey bişeyler yediler garson çay vs. yardırdı hesabı istediler, bol bozuk para üstlü bişey geldi, para üstü bırakmadılar garson uzun uzun küfreder gibi baktı arkasında dönerci usta niye tip tip bakıyorsun adamlar yedikleirni ödediler dedi patron geldi ulu orta konuşmayın dedi
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bi 5 kere vermiyorum, sonra kötü hissediyom 1 kere veriyom, ondan sonra bi 5 kere daha rahatım. ama başlıktaki epic fail, anfırikin bılivıbıl yani.
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 aha subway'ci de geldi, 11,90 dedi, verdim 12 TL iyi akşamlar dedim baktı bozuk bozuk tam kapadım kapıyorum kapıyı 10 kuruş para üstünüzü vereyim diye laf soktu ya da ben alınıyorum anasını satayım da bilmiyorum gene gıcık oldum :D
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Sparkcaster said: valla ya, geçen fast food yiyesim geldi kalktım 2-3 kilometre yürüyüp börgıra gittim olm durt beni beraber ineriz arada
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yav adamın yaptığı bi hizmet yok ki. yani gidersin bi restorana garson güzel hizmet eder, verirsin bahşişini. adamın yaptığı getir götür. bir de ben yemeksepetinden ucuz olsun diye sipariş veriyorum. bahşiş de verince normal yemek fiyatına geliyo muhabbet, e hani tasarruf? gider bi yerde oturur yerim daha iyi yani ne bilim... acaba versem mi vermesem mi diye düşünüyorum hep ama şu ana kadar vermedim hiç. hep kredi kartıyla ödüyorum zaten. lan bi de burger kfc menüleri falan zaten eşşek gibi pahalı olmuş ya, git bi yerde adam gibi yemek ye daha mantıklı yani. bi de bahşiş ? meh
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 1-2 saat önce dominos geldi, evi bulamadı eleman (eleman dediğimde koca adamdı sdf" telefonda 10 dk tarif ettim anca gelebildi. e haliyle bonus alamadı :/ genelde 2-3 tl veriyorum hep
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bi keresinde adresi bulamayıp geri dönmekten olan dominos kuryesine şans eseri ben de sokakta olduğum için HUOOPP GAPTAAAAAN DOMİNOOOOOO!!! diye bağırıp pizzayı sokakta alıvermiştim. ne bahşişi vericem tabii. aşağıdan teslim almışım, adresi bulamamış ona yardımcı olmuşum. o bana bahşiş vermeliydi! good old days
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 valla düzenli bahşiş verirsen daha sonra vermesen bile 25-30dk'da sıcak ulaştırıyor herkez... tabi merkezi yerdeysen
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yemeksepetinde isen gerçekten geç gelen siparişlere düşük puan verip "eve geliş saati bu!! ne kadar geç geldi farkında mısınız!!" diye carlıyorsun paso. sonra yeni kurye geliyor kapıya.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 dasaa ben de her kurye gelişinde aşaa anahtar atıyorum adam kapıyı açıp kendisi geliyo aşaa inmemek için sdf bi gün birinde unutacam anahtarı diye korkmuyorum deil. dominos kuryelerinin badge leri oluyo onları bilen var mı ? bi kere bi kurye gelmişti, 7-8 tane badge vardı adamda vay abim sen neymişsin fln baya sarmıştım =))
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 geçen kurye uzun uzun baktı verdikten sonra."sizin ev de 6. kat haa zor çıkılıyor ehe mehe" dedi. "param olsa bambiden tavuk döner mi söylerim lan it" dedim.beraber üzüldük durur muyum yapıştırdım cevabı
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sizin evde yediğimiz subway'in tadı damağımda assassino karşim.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Tyrannus said: geçen kurye uzun uzun baktı verdikten sonra."sizin ev de 6. kat haa zor çıkılıyor ehe mehe" dedi. "param olsa bambiden tavuk döner mi söylerim lan it" dedim.beraber üzüldük durur muyum yapıştırdım cevabı hmpff hpffpffpfpff diye güldüm
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 insanlara karşılığında maaş aldıkları görevi yaptıkları için fazladan para verilmesine karşıyım. tanımdan anlamayanlar için bahşiş bu.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 hatta taksi olayını bile dünya çok küçük ali paticikte bile karşılaşıyoruz KES
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 16 lira siparis tutarsa 20 lira veririm ustu kalsin derim, mesela, fakirmisiniz lan, elitiz diye geciniyonuz bide sizi gidi taso collectorlar sizi dsfsfdsfsdf
Öne çıkan mesajlar