Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepeti kuryesine..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

tam nakit veriyorum.

38,53 tutsa
1x20
1x10
1x5
3x1
1x50kuruş
3x1kuruş

şeklinde sayıyorum eline.

Tam algoritma sinavina calisirken su problemi gordum ve gulumsedim. NP sinifindaki tum problemlere selam ederim.
Mesaj tarihi:
patronsan en az 3lira vereceksin 25liranin üstündeki alışverişine
aga ise 5lira.

aga 100lira alışveriş yaptıysa 25lira veriyor ama.
patron 100liraya 10lira
Mesaj tarihi:
Düğün şöförlüğü yaptığım zaman hariç ömrümde kimseye 5 liradan fazla bahşiş vermedim, isterse 500 lira hesap gelsin. Maaşmı bağlıyorsun olm alt tarafı teşekkür babında bişiler veriyorsun adama.
Mesaj tarihi:
yav said:

izmir'deki kuryeler efendi usluydu da bu istanbul'dakiler bildiğin yav..gevşek.

herif gelmiş 'siz de işler kesat diye mi sipariş verdiniz ihihi' diyor 13TL'lik hesabı 20+3 TL verdim üstünü bekliyorum diye.

Ne? dedim anlamadım? - hakkaten anlamadım

bi daha söyledi
bi daha anlamadım

bi daha söyledi
valla anlamıyorum ne dediğini dedim

gerçekten anlamamıştım

sonra kapıyı kapatınca düştü jetonlar

öyle olunca da uyuz oluyorum yediğimden anlamıyorum bişey bildiğin taciz ediyorlar yemek keyfime çünkü

bundan önceki de aşırı nazik davranmıştı, nasılsınız falan diye sormuştu...grrhh

edit: 2'şer kez mc ve bk'dan verdim işte sipariş 2 aydır, hepsi de böyle bir şekilde bahşiş istediğini belli etti. Diğer köfteciler falan bişey yapmıyorlar.

en son yazdım yemeksepetinde eleştri diye siz bu adamlara maaş vermiyonuz mu da bahşişle mi çalışıyolar eğer öyleyse ben de ona göre bütçeme uygun bşaka restoranları tercih edicem sıkıldım kuryelerin tavırlarından diye.

ahah abi istanbul izmir gibi değil valla, orda herkes puşt afedersin. sende öyle oluyorsun bir süre sonra. benim gibi adama çirkeflik yaptırıyor istanbul, öyle lanet bi yer.
Mesaj tarihi:
walla yemeği yapan, getirenden daha çok bahşiş hakediyor

şöle bir diyalog görmüştüm
2 adam epey bişeyler yediler garson çay vs. yardırdı
hesabı istediler, bol bozuk para üstlü bişey geldi, para üstü bırakmadılar
garson uzun uzun küfreder gibi baktı
arkasında dönerci usta niye tip tip bakıyorsun adamlar yedikleirni ödediler dedi
patron geldi ulu orta konuşmayın dedi
Mesaj tarihi:
aha

subway'ci de geldi, 11,90 dedi, verdim 12 TL iyi akşamlar dedim baktı bozuk bozuk tam kapadım kapıyorum kapıyı 10 kuruş para üstünüzü vereyim diye laf soktu

ya da ben alınıyorum anasını satayım da

bilmiyorum gene gıcık oldum
:D
Mesaj tarihi:
yav adamın yaptığı bi hizmet yok ki. yani gidersin bi restorana garson güzel hizmet eder, verirsin bahşişini. adamın yaptığı getir götür.
bir de ben yemeksepetinden ucuz olsun diye sipariş veriyorum. bahşiş de verince normal yemek fiyatına geliyo muhabbet, e hani tasarruf? gider bi yerde oturur yerim daha iyi yani ne bilim...

acaba versem mi vermesem mi diye düşünüyorum hep ama şu ana kadar vermedim hiç. hep kredi kartıyla ödüyorum zaten.

lan bi de burger kfc menüleri falan zaten eşşek gibi pahalı olmuş ya, git bi yerde adam gibi yemek ye daha mantıklı yani. bi de bahşiş ? meh
Mesaj tarihi:
bi keresinde adresi bulamayıp geri dönmekten olan dominos kuryesine şans eseri ben de sokakta olduğum için

HUOOPP GAPTAAAAAN
DOMİNOOOOOO!!!

diye bağırıp pizzayı sokakta alıvermiştim. ne bahşişi vericem tabii. aşağıdan teslim almışım, adresi bulamamış ona yardımcı olmuşum.

o bana bahşiş vermeliydi!

good old days
Mesaj tarihi:
yemeksepetinde isen gerçekten geç gelen siparişlere düşük puan verip "eve geliş saati bu!! ne kadar geç geldi farkında mısınız!!" diye carlıyorsun paso.

sonra yeni kurye geliyor kapıya.
Mesaj tarihi:
dasaa ben de her kurye gelişinde aşaa anahtar atıyorum adam kapıyı açıp kendisi geliyo aşaa inmemek için sdf bi gün birinde unutacam anahtarı diye korkmuyorum deil.

dominos kuryelerinin badge leri oluyo onları bilen var mı ? bi kere bi kurye gelmişti, 7-8 tane badge vardı adamda vay abim sen neymişsin fln baya sarmıştım =))
Mesaj tarihi:
geçen kurye uzun uzun baktı verdikten sonra."sizin ev de 6. kat haa zor çıkılıyor ehe mehe" dedi. "param olsa bambiden tavuk döner mi söylerim lan it" dedim.beraber üzüldük

durur muyum yapıştırdım cevabı
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

geçen kurye uzun uzun baktı verdikten sonra."sizin ev de 6. kat haa zor çıkılıyor ehe mehe" dedi. "param olsa bambiden tavuk döner mi söylerim lan it" dedim.beraber üzüldük

durur muyum yapıştırdım cevabı

hmpff hpffpffpfpff diye güldüm
  • Yeni Oluştur...