di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Arkadaş ne zaman otobüse binsem ya binerken ya da bindikten sconra otobüs tıklım tıklım oluyor. Burası normal malum Istanbul. Garip olan şu ki boş otobüs bile hamam gibiyken dolunca daha bir fena oluyor, nefes alınmıyor ama benden başka sicaklayip montunu çıkaran tek bir ter damlası döken bir Allahın kulu yok. Nasil lan? Alayı oldu de gömmeyi mi unutulan yoksa hakkaten yılan gibi millet mi bu bizim millet?
oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yalnız degilsin ben de onu düşündüm gecen
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben şişman deilim ama otobus metro fln ne zaman binsem cikariyorum mont fln. pek usumuyorum normalde de ama toplu tasimalar bildigin hamam gibi geliyo cok dolu olmadigi zamanlsr bile
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Otobüste cam açtırmayan teyze powera denk gelmişindir belki?
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 valla ben pencere açıyorum ama son otobüslerde pencere yok o zamanda montu çıkarıyorum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ben çıkartmıyorun, bunalmıyorum da. Gerçi ben 65 kiloyum 1.83 boyla.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben korkunç terliyorum ya şişmanlıktan heralde
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 qlrblrq said: Otobüste cam açtırmayan teyze powera denk gelmişindir belki? bu manyaklardan her yerde var, ulan 30 derece havada hala ufacık camı kapatıyorlar, neyse tepedeki kapağı açınca ulaşamıyorlar ama lol
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 di said: Arkadaş ne zaman otobüse binsem ya binerken ya da bindikten sconra otobüs tıklım tıklım oluyor. Burası normal malum Istanbul. Garip olan şu ki boş otobüs bile hamam gibiyken dolunca daha bir fena oluyor, nefes alınmıyor ama benden başka sicaklayip montunu çıkaran tek bir ter damlası döken bir Allahın kulu yok. Nasil lan? Alayı oldu de gömmeyi mi unutulan yoksa hakkaten yılan gibi millet mi bu bizim millet? aynen bunu düşündüm geçenlerde bi de şeyi anlamıyorum. metrobüs dolmuş tıklım tıklım, 40-50 yaşlarında elemanın biri, arka kapıdan hala binmeye çalışıyor ama sorun şu ki baya baya bildiğin yer yok yani. belki ayaklarını koyabileceği yer var ama yukarda vücuduna yer yok. adam inatla "biraz ilerler misiniz" falan diyerek bindi. sonra metrobüsün kapısı kapanmadı, adam sıkıştı falan inmek zorunda kaldı. dedim keşke o halde kapı yarım kapalı, adam kapıda sıkışmış halde 1 durak gitseydik de kafaya dank etseydi...
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 GERGE said: Ben çıkartmıyorun, bunalmıyorum da. Gerçi ben 65 kiloyum 1.83 boyla. Şu kilo olayı var. Birde 20 yıl Alanya görmüş insanım, sizin sıcak dediğiniz Istanbul'un sıcaklığı bizim orda yazın denizin sıcaklığıyla eşit. Alışkanlık meselesi birazda.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben kalabalkta stresse giriyorum ondan terliyorum heralde teyzelere de benim hastalıgım var flan dersen gg oluyorlar dert deil
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Deathblade said: GERGE said: Ben çıkartmıyorun, bunalmıyorum da. Gerçi ben 65 kiloyum 1.83 boyla. Şu kilo olayı var. Birde 20 yıl Alanya görmüş insanım, sizin sıcak dediğiniz Istanbul'un sıcaklığı bizim orda yazın denizin sıcaklığıyla eşit. Alışkanlık meselesi birazda. Haci Mersin'de buyudum ben. Antalya sicagi falan diye gelme bana. =) Her sekilde sicak oluyor iste.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben de anında çıkartıyorum montu şapır şupur terliyorum yoksa ve evet aynısını düşündüm geçen gün lan bu insanlar gebermiyor mu bu sıcakta diye
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben terliyorum, montu da çıkarmıyorum. terlemek güzeldir
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 abi peki 45 derece havada kapalı kadınların zerre terlememesi
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Sparkcaster said: abi peki 45 derece havada kapalı kadınların zerre terlememesionlarda ilahi klima var doğuştan gelme içten soğutmalı...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 fede o montlan sıçıyosundur da sen, ıyyy arkadan da değiyodur düşerken monta off off offf
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 "Tatar Ramazan" said: neyse tepedeki kapağı açınca ulaşamıyorlar ama lolUlan hiç düşünmemiştim bunu. Yazık oldu giden yıllara. :(
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Sparkcaster said: abi peki 45 derece havada kapalı kadınların zerre terlememesi Yıl 2011 bunu da bilmiyorsanız... Onlar içine birşey giymiyor Spackcastercım hatta bazıları iç çamaşırı bile giymiyor arasına sıkışınca farkediyorsunuzasd. (= Edit: Benim bahsettiğim fullarmor ile takılanlar.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben şeyi anlamıyorum servise biniyorum yeditepe insanlar montlarını çıkarmıyor tamam bi de çantalarını alıp kucaklarına koyuyorlar ve en acayip kısmı, yol boyunca kimse bişe yapmıyor, müzik dinleyen var arada, ama boş yani herkes boş oturup ileri bakıyor lan naptınız bu insanlara.
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ben de kimse terlemiyorken şapur şupur terleyen insanlar görüyorum metrobüste. Sonra bakıyorum, hepsi şişman. Bu da böyle bir anımdır...
Öne çıkan mesajlar