nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 140 m2 ofiste ana olarak klima var, geçen ay geçiş dönemi hariç 400-600 arası geldi fatura hep. 2 gündür biz de bununla uğraşıyoruz sonumuz hayrola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 evin aboneligini kontrol et, mesken abonesi, dukkan abonesi olaylari var ve fiyatlarda degisiyor buna gore...muhtemelen bi yanlislik yoktur, hergun dus aliniyosa o kadar gelir fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Eğer temin edebilirsen ac pens amper metre bul. Bu şekilde evdeki elektirikli aletlerin anlık tüketimlerini ölçüp çok net bir kanıya varabilirsin. Ama yinede termosifon gibi bi canavar varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Evde her daim açık bir server var. Bildiğin içiyor elektriği hayvanat... 140 altını 1 senedir göremedim. Hep 150-180 arası değişiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Abi gerçekten gece daha ucuz olduğunu bilmiyor muydunuz?? yamulmuyorsam sabah 1,8 akşam 1,6 gece 0,5 gibi çarpanları vardı gece 22.00-06.00 akşam 18.00-22.00 sabah 06.00-18.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Akilli sayaclar icin gecerli bu arada. Gunduz vakti iki kati, gece indirimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ulan bi allahın kulu da buzdolabı dememiş, hep suçlu termosifon olmuş çok ayıp Kardeşim eğer eski bir buzdolabın varsa, hem eski teknolojisinden hem de eskimiş kapak lastiklerinden falan olacak kayıplarla ayda 30 küsür lira falan sırf ondan girer. Bi de 4 kişiyiz diyorsun, her biriniz günde 2 kez açıp önünde dursa, ne alsam diye baksa zaten 30 u da geçer o Ha bide kombili eve geçin, elektrikli termosifon nedir ya 80lerde miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 geçen sene 600 lirayı bulduydu bi ara. ama 4 kişiydik ve klimayla ısınıyoduk bi elektrikli ısıtıcı almayıda hiç birimiz akledemediydik. acemilik dicemde bu onun ötesi bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 KAAN aynı konu bende de var biliyorsun. Ben tek yaşıyorum, evde termosifon 40 derecede, buzdolabı, çamaşır haftada 1-2, fırın ayda 1-2, ketıl haftada 2-3 kere falan kullanıyorum. eve 8.30 da geliyorum, 12 de uyuyorum sabah 6 da evden çıkıyorum. minimum 90 lira geldi 120 falan geliyor. Ayedaşı basıp hepsini dövmeyi düşünüyorum artık. Bir de apartmanda sadece benim sayacım elektronik, diğerleri eski dönen cinsten.Ev sahibi saolsun. Anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 hamam işletmiyorsanız termosifon da o kadar farkettirmez.hacmine, hangi ayarda kullandığınıza falan da bağlı gerçi ama, ben termosifonlu evdeyken normal faturama göre 30 civarı farkediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ayedaşın kapısına yeni kesilmiş kuzu kalbi bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bizim evde de 100 lira altı gelmiyor. Geçen 90 lira civarı getirmeyi başardım. Sizin problem direk termosifon. Emiyor elektriği. Bizim eski termosifon sapıtmıştı deli gibi emiyordu, fatura her ay artıyordu, ilettim durumu ve termosifonu yenisiyle değiştirdik, direk düştü fatura. Sonracıma normal ampülleride tasarruflu olanlarla değiştirdim ve 100TL altına inebildim. Yani kısaca 90-110 arası geliyor diyelim. Gündüzleri evde kimse yok, akşam üstü geliyoruz. Köpek ve kedi olduğundan her gün en az 1 kere süpürgeyi çalıştırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 şöyle bir olay da var,elektrik kesintisi ıvırı zıvırı çok oluyorsa,buzdolabının motoru bozulmuş olabilir.geçen sene başıma bu tarz bir olay geldi,1 aylığına tatile gidip sadece buzdolabının fişi takılı olduğunda alet tek başına 100 lira çekiyordu,ardından değiştirdik ve maksimum 80 gördük.ki dediğin aletlerin hepsini sıklıkla kullanıyoruz. elektronik aletlerde ufak çaplı bozulmalar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 öğrenciyken evde 2 tane 1000watt pc 4 tane lcd monitör vardı 22" + diğer ev arkadaşımın laptopu vs vardı ben odamda 2 ışık yakıyordum devamlı, perdelerim çoğunlukla kapalı oluyordu. salonda 36" lcd tv wii ps3 digitürk vardı aktif kullanılıyordu bunlarda tv seyredilmiyorsa birileri ps3 fln oynuyordu. büyük bi buzdolabı her gece çalışan mikrodalga ve kettle vardı 250 civarı geliyordu hep elektrik faturası. yakın arkadaşlarım sadece laptop kullanıyorlardı 2 kişi, tv normal crt fln onlara 50 geliyordu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sallıyor muyum bilmiyorum ama ketıl baya elektrik yiyordu duydugum kadarıyla bu arada bizede 90-100 fiks geliyor ztn it gibi vergi veriyoruz abi normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Olm 200 lira elektrik faturası mı olur lan ahahaha 30 lira gelince üzülüyoruz biz. Napıyosunuz disko topu mu var evde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 abi saydım işte :) pc'ler monitörler çok yiyor e bunlar 7/24 açık olunca bide iyice katlanıyor fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 40 fln geliyor bizede. 3 tane laptop + buzdolabı var 7/24. Gerisi klasik öğrenci evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Sizin oralarda kW birim fiyatı da fazla o zaman, sadece onlarla olmaz yani. Vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ketıl çok yiyor diyosunuz mesela şimdi ben acayip merak ediyorum 1 litre suyu kaynatmanın kaç kuruşa mal olduğunu bir sayan adam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bendede 7/24 calısan bilgisayar 1 ampül bide duz dolabı falan var işte. ona rağmen her ay 150 150 geliyo imansız fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 kettlelar absürd yakıyor minik bir elektrikli soba 1.5kw falan, standart sürahi boyutunda kettle 2kw civarı tabi çalışma süreleri arasında uçurum var ama kettleları küçümsemeyin elektrik tüketiminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Kaede said: minik bir elektrikli soba 1.5kw falan, standart sürahi boyutunda kettle 2kw civarı çok abzürd gelmedi 2kw eğer minik elektrikli soba 1.5kw'yse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 2dk çalışıyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 yaptığı iş için öyle ocakta ısıtsan o suyu kat kat karlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar