Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Gs mükemmel kesin değil, ancak bence savunma anlamında iyi durumda son haftalarda. Özellikle Melo çok farkettiriyor, pek pozisyon vermedik, Antep maçı bir garipti onu saymıyorum. Bizim takım gol atamıyor kolay kolay, ancak deplasmanda derbiye çıkıyorsan, gol yememek her zaman önceliktir. Zaten ben İnönü'de çok gollü maç hatırlamıyorum pek, az gol olması bizim işimize gelecektir. Derbi fakirliğini atmamız açısından önemli maç, önce yenilmemeye oynarız, ki bunu yapabiliriz gibime geliyor. Genelde topa sahip olarak oynuyor bizim takım, yani skor istediği gibi gittiği sürece her zaman daha iyi oynar. Geri düşerse, tek farklı, iki farklı, o zaman sıkıntı var işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

balon said:

beşiktaş Galatasaray'dan daha iyi bir halde ama Galatasaray bu maçı alırsa baya bir toparlanır fakat zannetmiyorum.

beşiktaş nasıl iyi ya

galatasarayın oynadıgı topu izlemiyorsunuz hehralde.geçen seneden sonra barcelona gibiyiz şuan.takımda 1-2 zayıf halka var.reyes meyes gelirse dedikleri gibi oturur takım

eboue reyis zenci gücüyle q7yi yaşatmaz bence.hakan baltanın kanadı sıçarsa alırsınız maçı

Sakin evlat, ben senden has Galatasaray'lıyım.

Eboue sağda oynuyor. Q7'de sağda. Kim neyi yaşatıyor? Futbol mantalitene hayran.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Q7 bol bol kanat değiştiriyo bu arada ama genelde solda oynuyo :) Hatta ismail napsın Q7 defans yapmıyoken konulu yazılar her beşiktaş topicinin ana konularından birini oluşturuyo.

Q7 sağda oynar daha çok ama hadi senin güzel hatrına solda oynasın. Eboue Arda varken nasıl solda oynuyor onu anlatamazsın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

El-Barto said:

Q7 bol bol kanat değiştiriyo bu arada ama genelde solda oynuyo :) Hatta ismail napsın Q7 defans yapmıyoken konulu yazılar her beşiktaş topicinin ana konularından birini oluşturuyo.

Q7 sağda oynar daha çok ama hadi senin güzel hatrına solda oynasın. Eboue Arda varken nasıl solda oynuyor onu anlatamazsın yani.

Arda gitti senin balonda patladı ya : (
Sosyal ağlarda paylaş

Riera, balta oynuyor. Sağda da sabri eboue. Aksini nasıl iddaa ediyorsunuz anlamıyorum. Oynuyorsa ya da oynatılıyorsa saçma zaten.

Gerçi en az 10 senedir Galatasaray'ın oyun oynama şekli aynı. Fenerbahçe de öyle. Harici bi beşiktaş, o da Ertuğrul'un temelini attığı Carvalhal'in iyice uygulayıcısı olduğu sistem sayesinde. Beşiktaş'ın hem kadrosu geniş. Hem modern futbol oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Gerçi en az 10 senedir Galatasaray'ın oyun oynama şekli aynı. Fenerbahçe de öyle. Harici bi beşiktaş, o da Ertuğrul'un temelini attığı Carvalhal'in iyice uygulayıcısı olduğu sistem sayesinde. Beşiktaş'ın hem kadrosu geniş. Hem modern futbol oynuyor.
gs 10 senedir değil son 3 yıldır 4-3-3 oynamaya çalışıyor ama bir türlü beceremiyor.carvahal ise ne oynattığını kendisi bile bilmiyordur muhtemelen.salıyor q7 yi eğer formdaysa kazanıyorlar formda değilse ya zar zor kazanıyorlar yada kaybediyorlar.umarım gs maçındada fener maçında oynadığı gibi oynar :P
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Riera, balta oynuyor. Sağda da sabri eboue. Aksini nasıl iddaa ediyorsunuz anlamıyorum. Oynuyorsa ya da oynatılıyorsa saçma zaten.

hayır sen niye anlamamakta ısrar ediyosun. quaresma sol kanatta oynuyo :) adam sene başından beri olayı trivelayla orta açmak sol kanattan. arada çok az simaoyla yer değiştiriyolar o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

balon said:

hayır sen niye anlamamakta ısrar ediyosun. quaresma sol kanatta oynuyo :) adam sene başından beri olayı trivelayla orta açmak sol kanattan. arada çok az simaoyla yer değiştiriyolar o kadar.

Bu durumda Simao'da sağda oynuyo o zaman =) Yok öyle bi şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Acı her coğrafyada ayı acıtır, acının rengi olmaz dedik.
Kara gözlü çocuk, Yunus, omzunda bir babanın eliyle bakıyordu hayata…
Biz, henüz ölmemişken uzatalım elimizi…
Bu Pazar günü maça gelirken elin boş gelme!
Hayat getir biraz…
Yedi yaşındaki Denizler naylon çadırlarda donarak ölmesin.
Bu Pazar günü maça gelirken umut getir!
Getir ki, Öğretmen Yusufların cansız bedenleri değil, emekleri tasınsın eller üstünde…

Bu Pazar günü maça gelirken cebindeki bozuk parayı tamir ettir de gel.
Kızılay’ın nezaretindeki kumbaralara sessizce düşsün kâğıttan armağanın…
Beşiktaşımızın futbolcularının ve diğer branşlarında yapacağı katkılara ortak olup Van’ı ısıtalım.
Bu Pazar günü maça gelirken, hava durumuna aldanma sakın!
Mevsim kış, ona göre gel...
Fazladan ceketinle, kazağınla, atkınla, berenle…
Üşüyen insanlarımız için kat kat kuşan da öyle gel…

10 gün boyunca Kazan’ın yanında kurulacak yardım masalarına montundan botuna, çocuk bezinden kuru bakliyatına varıncaya kadar ne getirebiliyorsan getir.

Van’da Beşiktaş çArsı Mahallesi
Adresimiz budur.

Toplanan bütün malzemeler Süleyman Seba Spor Salonu’nda depolanıp tek tek elden geçirildikten sonra bizzat cArşı tarafından Büyük Beşiktaş Taraftarı adına ihtiyaç sahibi insanlara verilmek üzere Beşiktaş Belediyesi’nin temin edeceği araçlar vasıtası ile yerinde teslim edilecektir.
Bu Pazar günü maça gelirken yüreğin boş gelme kArtalım, aç kanatlarını…
Van Üşümesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...