Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Olayi bu kadar saptirmak genlerine islemis adamlarin yahu.

+ Irkciliga maruz kalan Eboue. Neden sahsi ozur yerine kulube ozur dilenmis?

- Malzemeciden de ozur dilensin.
ya da
- Saglikcilar yere atmadi kendini (esprili cevap).

Cerceve yapip asmalik tam Bjk taraftar profili icin. Irkcilik ozrunu konusurken KENDINI YERE ATAN ADAMDAN OZUR MU DILICEZ MADDE ATILDIYSA TAHRIK ETTI YOK OZUR KENDINI ATTI ZATEN 1-2 CAKMAKTAN kivamina cekmek basaridir, tebrikler.
Selametle.
Sosyal ağlarda paylaş

Orasını burasını gösterenler için özür dilenmemiş hala, gelip burda yok eboue'nin şahsından niye özür dilenmedi diyosunuz. Zaten eboue'den de özür dilese yine takıcak bi kulp bulucaktın masq.

Zaten milli maçta bile kendi oyuncusunun annesine küfredicek bi taraftar profili gelip de bizim taraftarımıza laf söylemesin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bir şirketin nerde görülmüş başka bir şirket çalışanından özür dilediği?

Koskoca yönetim açıklama yapıyor ve mağdur ettiği kişini kulubünden özür diliyor.

Neyse bunları iş hayatına başlayınca, kurumsal şirketlerde çalışmayı başlayıp yöneticilik nedir nasıl olur şirket ilişkileri nasıldır görünce öğrenirsiniz. Çocuklaşmayın şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Olayi bu kadar saptirmak genlerine islemis adamlarin yahu.

+ Irkciliga maruz kalan Eboue. Neden sahsi ozur yerine kulube ozur dilenmis?

- Malzemeciden de ozur dilensin.
ya da
- Saglikcilar yere atmadi kendini (esprili cevap).

Cerceve yapip asmalik tam Bjk taraftar profili icin. Irkcilik ozrunu konusurken KENDINI YERE ATAN ADAMDAN OZUR MU DILICEZ MADDE ATILDIYSA TAHRIK ETTI YOK OZUR KENDINI ATTI ZATEN 1-2 CAKMAKTAN kivamina cekmek basaridir, tebrikler.
Selametle.

konusmuycam dıyorumda dayanamıorum, pascal elini sortuna soktu dıye bız adamı ülkeden gönderdik, senin gs kulübün 2 tane gs futbolcu için taraftardan yada kulüpten özür diledimi? hala utanmadan kalkmış burda sundan ozur dılesınler bundan ozur dılesınler, valla nası bı kafa var sende ya
Sosyal ağlarda paylaş

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği tarafından Les Ottomans Hotel'de düzenlenen ''Sarı Kırmızı Kareler'' adlı fotoğraf yarışmasının ödül törenine katılan Sarıgül, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş derbisinin son bölümünde yaşanan olayların hoşgörünün dışında olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Yaşanan olaylar, Türk sporunun hiç bir müsabakasında tasvip edilmeyen olaylardı. Sahaya yabancı maddelerin atılması ve benzeri gibi olaylar hoşgörü dışında olan yaklaşımlar. Ama bunu kesinlikle Beşiktaş Kulübü'ne ve taraftarının tümüne mal etmek mümkün değil. Sonuçta baktığımızda 35 bin kişilik stat. İki kişinin yaptığı bir olay dahi bir anda çok önemli noktalara geliyor. Bundan sonraki müsabakalarda herkesin daha duyarlı ve dikkatli olmasını temenni ediyoruz.''

Karşılaşmada ve sonrasında futbolcuları Emmanuel Eboue'ye yönelik ırkçı söylemler kullanıldığını ileri sürülerek yöneltilen bir soru üzerine Emir Sarıgül, ''Bu konuda Sayın Başkan Yıldırım Demirören gerekli açıklamayı yaptı. Çok fazla bunun üzerine gitmenin doğru olduğuna inanmıyorum. Beşiktaş taraftarının da böyle bir niyeti olduğunu asla düşünmüyorum'' dedi.

Derbi maçta futbolcuları Engin Baytar ve Felipe Melo'nun sergilediği davranışları karşılaşmanın gerginliğine bağlayan Sarıgül, ''Bunları bu şekilde değerlendirmek lazım. Biraz daha hoşgörü ile bakmayı tavsiye ediyorum. Belki bir ceza olabilir. Tabii yazılan raporlara da bakmak lazım. Federasyonun bu noktada sağduyulu davranıp, derbi maç olduğunu göz önüne alarak bir ceza vermeyeceğini ümit ediyorum'' diye konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Engin ve Meloya ceza verilsin yazdik iste. Adamlari idam mi edecez daha ne? Ozur niye dileyecek kulup? Volkan Samiyen'de kasiklarini tutunca Fenerbahce ozur diledi mi? Volkan ceza bile almadi galiba. Yanlis hatirliyorsam duzeltin. Tuncay hindi indirip bindirirken ihtar cezasi ile yirtmisti. Fenerbahce ozur diledi mi Besiktas ve Galatasaray`dan? Yine hatirlamiyorum. Hatta sahada hindi bile gezdirmislerdi. (sonrasi kotu bitti o ayri...) Melo ve Engin`in yaptiklari icin PFDK`yi kovalayin ki ceza verilsin soyle 2 mac falan sacma sapan ozur kovalamak yerine.

Eboue yerine neden Galatasaray`dan ozur diledi diyorum sadece ben. Su soruya cevap vermek yerine neden hala sacma sapan yerlere cekiyorsunuz? Besiktas niye Galatasaray`dan ozur diliyor ki zaten. Galatasaray kulup olarak bir ozru hak etmis degil.

Farkindasiniz di mi adama atilan maddeler degil senin resmi yayin organinda adama acik acik irkcilik yapiliyor. Sen de bunu futbolcularin yaptigi densizlikle bir tutuyorsun.

tinu gibi koca koca adamlar bile ne okudugunu anlayamiyor ya da anlamamis taklidi yapiyor ya ona guluyorum ben iste.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...