Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ebouede delikanlı değilmiş ama çakmaklara kafa atması lazımdı.demek zencilerde hassas olabiliyor muş yada pipisiyle vurup beyzbol fantezisi de yapabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 red, oyun içinde diğer takımdan birinin eli kolu çarpınca kendini yere atılıp vurulmuş gibi davranan adamları eleştiriyoruz dimi hep? bu da aynen onun gibi bi durum. defalarca bi sürü beşiktaşlı söyledi, bişeyler atılması çok yanlış. zaten ceza da vericekler ama eboue'nin o yapmacık hareketleri falan ekstra sinirlendirdi herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Eboue napsın, adam zenci menci yıllardır Londra'da taraftarla 2m mesafede top koşturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Burhan Akdağ Müge Anlı'nın eski eşiymiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 telegole bağlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ohaa besiktas tv deki yorumu duydum da o adam yollanmalı yuh yani besiktas taraftarının yaptıgı yanlıs bir ırkcılık degil spor siddet flndır öyle yatan bir türk oyuncu olsaydı sahaya inerlerdi muhtelmelen son olarak ebue kendini atan cirkef bir oyuncu oldugu gercegi ne kdar degişecekse bundan sonra carsı da ancak o kadar değişir bir daha aynını yapsın gene aynsı olur ikisini de destekledigimden deil gercek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Salak mi bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ahaha herif fena kıvırıyor ng de aslan izliyorum ben diyor haahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 OHA! Adam ne kıvırdı saygı duydum Galatasaray taraftarı özür dilesin tüm beşiktaş camiasından ve burhan akdağ'dan ahahah aslanları kastettim dedi sahada aslan gibi oynayan tek kişi oydu dedi. fdsfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bu arada eboue yanlış yapmışsa bile adamın kafasına madde atarsan ben eboue yi suçlamam eleştirmem.haklıyken haksız olmak böyle birşey işte hani adamı ıslıklasalar fuck you deseler tamam normal şeyler.ama madde attın mı ebouenin ayıbı ortadan kalkyor bana göre volkan nasıl haklıyken dönüp taraftara kufur edip haksız olduysa.onun gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yılana benzettim aslana benzettim diyor yahu offf özür diledi dava açsanda bu adama bişey olmaz artık : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Videoda su atılırken çakmak da atılıyor benim gördüğüm, evet Eboue abartmış olabilir biraz ama tahrik oldular sonra çakmaklar yağdı diye birşey yok, direk çakmak da yağıyor suyla beraber..Ama taraftarın tahriğe reaksiyon zamanı saniyeden hızlıysa onu bilemeyeceğim... Zaten ikincisinde de yağıyor, kaldı ki adam hayatında böyle birşey görmemiş korkmuş olamaz mı, belli korkmuş ifadesi var, ve ben tahrik göremedim pek orada. Bildiğin sırtına da yemiş çakmağı...Çakmakların stada girmemesi gerekmiyor mu en başta, ben mi yanıldım.. GS'liler çirkef tamam da, Ernst ve Quaresma'nın uyduruk penaltı/faul alma çabaları, kendini yere atmaları, bunlar başka kategori miydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 adam aslana benzettim diyo yaa off off hala gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Red said: bu arada eboue yanlış yapmışsa bile adamın kafasına madde atarsan ben eboue yi suçlamam eleştirmem.haklıyken haksız olmak böyle birşey işte hani adamı ıslıklasalar fuck you deseler tamam normal şeyler.ama madde attın mı ebouenin ayıbı ortadan kalkyor bana göre volkan nasıl haklıyken dönüp taraftara kufur edip haksız olduysa.onun gibi yani. aahaha nası ya ne alaka? beşiktaş taraftarının yaptığı ne kadar yanlışsa ki bu yanlışın başlangıcı eboue nın yaptıkları, nasıl oluyorda eboue nın ayıbı ortadan kalkıyor nasıl bir kafa yapısı bu yahu, iyi o zaman maç sonu bu herifin beşiktaş tribünlerine yaptığı bu hareketten sonra beşiktaş taraftarının sahaya attıkları şeylerin ayıbıda kalksın , senın kafaya göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Melo'ya ceza gelir umarim su yaptigi sacmaliktan sonra. Ama mac sonu galiba bu? Atilan paralari buna baglamak sacma. Eboue olayinda da tahrik mahrik falan demeyin. Adam basbaya cakmak para yagmuruna tutulmus. Sebep? Zaman caldi. Peki mac basinda kendini atip penalti yaptirmaya calisan Ernst ne derler adama? http://www.facebook.com/photo.php?v=2497743756232 Gecin tahrik etti falan. Adami dovmediginiz kalmis ayip be ayip. Oyle bir anlatiyorsunuz ki sahaya bisi atmadik, o atildi gibi tepki verdi? Yok oyle bisi. Adam her tac atmaya geldiginde yemedigi madde kalmamis iste? Bi suru cisim yiyip bisi olmamis gibi devam mi edecek adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Abi siz olayların zamanını karıştırdınız heralde. Eboue'ye atılan çakmakların Melo'nun hareketiyle ilgisi yok, Melo'nun yaptığı terbiyesizlik de, biri birinin tetikleyicisi hiç değil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 melo ztn pfdk ya sevkedilmiş.muhtemelen cezasınıda alıcak.cezasını taraftar mı vericek yani. taraftarın yaptıgı melonunkinden daha kötü bence ayrıca ebouenin cezasınıda yine hakem verir gerekirse.oyun kuralları dışında birşey yok baktıgın zaman ? dunyada ebouenin yaptıgıgı yapmayan mı var ? ZAMAN GEÇİRDİ BU YUZDEN ONU BIÇAKLADIM.hani her maç olan birşey.ve madde atma olayı olmuyor pek.ki çok gerilimli bi maç değildi bence öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yta bu gökmen beni bitircek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 karıştırdığım yok red diyorki, eboue sahada ne yaparsa yapsın yanı ne kadar çirkefleşirse çirkefleşsin beşiktaş seyircisi ona bir şeyler atmaya başladığı an , o yaptıklarının bir önemi olmuyormuş!!! e bende diyorum ki o zaman maç sonu melo nun bu hareketi de beşiktaş taraftarının o zamana kadar sahaya attığı herşeyin her ayıbı ortadan kaldıyor :) red in kafa yapısına göre durum bu. he bana göre dunden beri yazıyoruz ama anlamıyor gs lı arkadaşlar, beşiktaş taraftarının 2-3 tane gs lı futbolcunun tahriklerine kapılıp yaptığı şey ÖKÜZLÜKTÜR. sahaya ve o futbolculara çakmak atmak affedilemez. fakat bu o futbolcularında sahtekar ve çirkef olduğu gerçeğini değiştirmez diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 tribünde olmasam bile tahmin edebiiyorum orada olanı. Atılan 1-2ya da 3 madde sonrasında kapalı karışmıştır sonrasında eboue hala kafasını tutmasına rağmen taraftar sinirlenmiştir. Taraftarın yaptığı ayıptır kimse savunmuyor zaten. Taraftar bu. Galatasaraylısı'da beşiktaşlısıda fenerlisi de aynı. Tribünlerin hiç bir farkı yok birbirinden. Futbolcu tahrik edemez ama. Taraftar küfür etse de futbolcu tepki gösteremez hakkı yoktur. Bakın bunu genel olarak söylüyorum. Taraftardır o futbolcuyu yaşatan. Futbolcu sağduyulu olmalıdır. Zaten melo'ya hemen ilk tepkiyi futboldan gerçekten anlayan bir adam koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi anlamıyorsunuz, eboue zaman geçirdiği için olmadı bunlar, kabul edin şunu eboue zaman geçiriyor, taraftar ıslıklıyor doğal olarak. Normal birşey değil mi? Barca böyle yapınca bile ıslıklanıyor hareket etsin oyun diye, Eboue dönüp tribune hareket çekiyor. Eboue, biriyle birebire giriyor. Atıyor kendini yere, hakem faul çalıyor hemen. Taraftar ıslıklıyor, bu dönüyor el hareketi çekiyor taraftara, En son korner çizgisine geldiğinde yani asıl olayların çıktığı an yine oradakilere bir hareket yaptı. Kendini bilmez rezil şerefsiz taraftarlardan bir tanesi yakına bozuk para mı ne attı. Bu sanki kendisine gelmiş gibi hakem itirazlar, hakeme bağırmalar diyince orada kendinden geçmiş taraftarların ipi koptu. Gerisini herkes biliyor zaten, Hayır şunu anlamıyorsunuz, GS'deki herkes zaman geçirdi. Muslera dakika 60'dan sonra zamanın allahını geçirdi. Urfalının Necip'e faulünü görenler vardı, kulaktan kulağa yayıldı tribunde. Ona niye birşey yapılmadı mı? Niye sadece Eboue, Engin ve Melo'ya yapıldı bu hareketler? Oturun bi düşünün abi, taraftarın yaptığı hayvanlık tamam da bu adamlarda suçsuz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi sahtekarlık ve çirkeflik çok ağır işte.ben bu yuzden savunuyorum.ortada abartıldıgı gibi şeyler yok yani taraftar eğer eboueye hırslanıp bilenip gereksiz yere ortalıgı germese idi kimse ebouenin zaman geçirmesini falan konusmıcaktı.hatta belki hakem sarı kart vericekti bilinmez melo içinde ztn olaylar kopmuştu bi kere.o da herkes sıçtı bende biraz sıvıyım demiş boş yere ceza alıcak.ama yinede melo hareket yaptı kafasına kafasına atalım mantıksız ve abartılı videonuz varmı abi tribüne hareket çekti falan.biz görmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 eboue sahtekar ise quaresma ve ernst 3 kere daha sahtekar o zaman. anlastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 melo'da 5 olursa tamamdır bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 daha ilk dakkada kendini yere attı kalkmadı falan.üstün alman sahtekarı ernst ama kimse konusmuyor onları işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar