DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Red said: abi geçen hafta galatasaray mersin idmanyurdu maçında igrenç oynadı.hele ilk 45 dakka berbat. ona rağme n4 tane hayvani net pozisyonu vard 2. yarıı.mersininde 2 tane vardı sonuç 0-0 bitti maç cıkıpta mersini ezdik çok iyi oynadık diyemeyiz mesela GS-Mersin maçı özeti, elmanderin 1 tane farklı dışarı vurduğu penaltı noktasındaki pozisyonu var ilk 45dk da gs nin.Videonun 55. saniyesinde.Neden aldım özeti maçı izlemiştim tamamını.Dediğin bir tek şey doğruydu gs ilk yarıda berbattı. Maçın tamamında 2takımın gol poizsyonları 4-5 ederdi zaten.Edit: ilk yarıda 4 pozisyon dedi sandım Redi fakat 2.yarıda demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi işte benim demek istediğim o yani daha çok şut atan çok iyi oynamış olmuyor bana göre. beşiktaş sezonun en iyi oyunun oynadı falan yazmış adam.demek gerçekten beşiktaş çok kötü bir takım :) yani sonuçta maç 0-0 bittti ve iki takımda pozisyonu var. beşiktaşın daha çok şutu var.topla oynamada gs daha üstündü.o zaman gs daha iyi oynadı dememiz gerekir.topla daha çok oynadı diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bu arada eboue'ye birinin, artık tercüman mı olur, kim olur bilemem ama sırf bu maçta açılan miyazaki pankartını, nouma teazaruhatını ve 65. dk da neden soyunduklarını anlatması lazım. o zaman dediklerinden utanır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Red zaten beşiktaş en iyi oyunun oynadı diyoruz evet beşiktaş kötü bir takım. İyi olsak zaten daha sezon başında puan farkı yemezdik? Ama galasaray maçında galatasaray'dan daha iyi oynadık? Şu istatistikleri de koy istersen onun üzerinden de konuşabiliriz. Ben görmedim istatistikleri. bakalım kim daha çok topla oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 galatasaray daha çok oynadı topla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 maçı izlememiş adamlarla konusuyoruyz abi maç boyunca topla oynada %53 lerdeydi hep gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Eze eze berabere kaldı Beşiktaş, kutluyorum. Futbol arkadaşım bu, Beşiktaş ligin en iyi hücum takımı. Galatasaray yeni organize olan bir takım, deplasmanda topa hakim olarak, oyun disiplininden kopmayıp iyi paslaşarak oynamayı planladı. Ha Johnson'ın baraja çarpıp içimize kaçan golüyle Fener'in bizi yendiği maç gibi olursa ağlayın aradaşım derdim de, iki takımın da birçok net pozisyonu var. Grande Terim son 20 dakika Portekizlilerin dalağının şişeceğini düşünerek Selçuk'u tek orta saha bırakarak farkını ortaya koydu. Fark kaçtı diyenlere de, Selçuk'un şutu 5 cm sağdan gitse, Hakan Balta'nın biraz kendine güveni olsa ne olacaktı? 2-0 Gs galibiyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ilk maçta bizde hırvatistanı ezmiştik topla oynamada :) o bir şey ifade etse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 maçı abuk subuk bi yerde izlediğimden istatistikleri görmedim ahaha Sanırım yanlış maçı izlemişim ben sori guyz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 %48 -%52 gs daha çok oynadı topla, geride okadar top dolaştırdılar ki neyine şaşırdınız.Organize olamadı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 engelledik işte savunmamızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bizim takimin sorunlari belli. Arkadaki paslasmalar, kale onune kadar organize gelmeler guzel aslinda, ancak o son noktayi koyacak yarici adam yok maalesef. Aslinda on numara olmasina da ihtiyacin yok ama o zaman kanatlarin Besiktas oyunculari gibi iceri girebilecek sut cekebilecek defansi tehdit edecek adamlar olmali. Eger ortadan delemiyorsan, kanat oyuncularinin da bu tarz ozellikleri yoksa hucum edemiyorsun adam gibi. Kazim da Riera da defansin dengesini bozacak iceri kesip gol atacak adam degiller. Kanatta kitleyebilirsen onlari, top donup dolasip orta sahaya geliyor. Evet burada Selcuk Melo paslasmayi iyi yapiyor fakat sonrasi gelmiyor bir turlu. Melo'nun Hakan' kacirmasi guzeldi ama bunlar ayda yilda bir olur, ne Melo o tarz oynayan bir oyuncu, ne kanatlar onu yapabilecek ozellige sahip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 melo bunu yapıyor taraftara.. taraftar barzo oluyor dimi... igneyi kendimize cuvaldızı baskasina batıralım biraz lütfen.. abi maymun eboue olayine gelicne komik olmayin lütfenn..!! Eto'o ya ırkcılk yapıldgnda pankart açan bir taraftar grubu çarşı,takımın tribünlerin simgesi olan isim Nouma iken neyin ırkıcılgı. ? Staddaydm bende allah kulak vermiş sağolsun.. Eboue eboue fak you eboue dendi sadece.. maymun diyen arkadaslar biz zahmet içlerindeki kötü niyeti bir doktora göstersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 meloya laf atmadan önce futbolcuların soyunma odasına maddeden dolayı gidememsini konusalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Gider gidemez abi. Taraftar bu savunmuyorum yapılanı ama kalkıp futbolcu kışkırtamaz. Zaten bu hareketin ardından "futboldan anlayan insan" gerekli cevabı verdi. Fatih Terim kızdı melo'ya Hiçbir taraftar durduk yere çıldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Red'cim bende sana zaten futbolcularin neden soyunma odasina giremedgnin resmini koydum.. 2-3 futbolcu sorunsuz girdkten sonra melo'nun bu hareketinden sonra olaylar koptu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 BulletRide said: Selçuk'un şutu 5 cm sağdan gitse, Hakan Balta'nın biraz kendine güveni olsa ne olacaktı? 2-0 Gs galibiyeti. işte bu -se,-sa'ları toplayınca zaten 3-0,4-1,5-2 falan gibi skorlar olabilirdi diyebiliyoruz ama 2-0 gs... komik :D yani demek istediğim bizim direk olmasa'lar'ın karşısında güçsüz bu dediğin pozisyonlar ki gs'nin sadece bu 2 girişimi var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ayrıca maymun vs fu muhabbeti gerçekten çok komik ne zaman komik, ben düşünüyorum 30bin adamın maymun maymun dediğini kafamda ve gıdıklanır gibi gülesim geliyor böyle bir duruma :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ya melonun yaptıgı kışkırtmak tamamda.bunların başı bence ebouede başlıyor yani.adamın kafaya kafaya gereksiz madde atıldı meloda ondan gaza gelmiş.ztn kötü oynadı bu maç bari şovumu yapaym gideyim demiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 BulletRide said: Selçuk'un şutu 5 cm sağdan gitse, Hakan Balta'nın biraz kendine güveni olsa ne olacaktı? 2-0 Gs galibiyeti. veeeeeeeee göçöönn sönökuu galatasarayinnn 40.yılı olcakti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 hani melo geldiğinden beri bu tarz işler yapmadı hiç.maçtada gayet sakindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Red said: ya melonun yaptıgı kışkırtmak tamamda.bunların başı bence ebouede başlıyor yani meloda ondan gaza gelmiş.ztn kötü oynadı bu maç bari şovumu yapaym gideyim demiş sdf tamam abi de eboue olayi da farkli diil ?? taraftar can sıkıntısna bişeyler atmadi sahaya.. bu sezon cogu macta kapalıdaydim dinamo fener fln avrupasi ligi.. sahaya 1 tane bisey atıldgında herkes dönuyor adama sövuyor yani.. adam kıcına gelen şişeden kafasni tutunca film koptu insanlarda biraz :D (tekrar diyelim de anlamayanlar cıkıyor: biz sahaya atılani savunmuyoruz atan zaten barzodur evet.. ama onlari kıskırtan adam ne oluyor bu durumda ?? futbolcu diye görmezden mi gelicez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 suyu alıp içsemiydi? atmıcaksın arkadaş ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 kıçına gelen sudan sonra kafani tutarak yerde kıvranman.. saglık ekipleri dimdik ayaktayken sana bişeyler geliyormus ayagna yatmak.. zaman gecirmek icin son 20dk'da 4 kere yere yatıyorsan bunu adi da tribünleri kıskırtmak oluyor.. o kötu gördgu çirkef gördugu fenerli futbolcular kadar olamadi galatasaray inönu'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi sadece su atılsa yine iyi ya.adamı sırtına gelen çakmağı parayı biz tvden gördük.kim bilir daha neler yedi dünyada o tarz bi harekete maruz kalıpta kendini yere atmıcan falan adam mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar