Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Umarım o sarı çocuk herşeyi kenara bırakır sürekli arkadan oyuna top sokmak için çalışır.Yaşı genç adam gibi geliştirir kendisinide ülke iyi bi stoper kazanır.Bizim tüm stoperlerin genel özelliği savaşçı, oyuna topu iyi sokucak adam yok.Bi popescu , akabinde ronaldo çıkmadı daha yıllardır.Özlemle bekliyoruz...Son lafım dünkü maçta denk bi mücadele olduğunu sananlar açıp 90dk yı tekrar izlesinler olmadı biraz spor yazarlarını okuyun beğendiğiniz veya beğenmediklerinizi.Çünkü ibre bi hayli beşiktaştan yanaydı öyle biraz veya hafif falan diil.
Sosyal ağlarda paylaş

abi beşiktaşın fazladan 2-3 tane daha pozisyonu oldugu doğru.onun harici çekilen şutlar falan istatistikten başka bişi değildi.siamosu q7si bam güm vurdular heryerden.muslera yer diye düşündüler herhalde

maçın en net pozisyonları beşiktaşın direkten dönen topuyla hakan baltanın pozisyonuydu

onun harici işte extradan beşiktaşın tehlikeli atakları oldu da kalede kaleci boşa durmuyor sdfs.

yazarları okuyun diyorsun sergen bile iki takımda kötüydü beşiktaşta q7 vs var gsde yetenek yok demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Rıdvan Dilmen "Beşiktaş'ın ilk yarıdaki inanılmaz baskısı ligimizin çok üzerindeydi."
Levent Tüzemen "Galatasaray'ın top yapmayı bırakın Beşiktaş kalesine gidecek gücünün olmadığı dakikalarda Muslera kurtarışlarıyla adeta devleşti"
Turgay Demir "Terim orta sahayı kalabalık tutup maçı kilitlemeyi hedefledi.
Ancak kalabalık orta saha dahi G.Saray'ın ilk 45'te kayıpları oynamasına engel olamadı.
Beşiktaş sağlı, sollu ataklarla bindirdi, iki kez direğe takıldı, bir pozisyonda da Muslera başarılıydı.İkinci yarıda da değişen bir şey yoktu. Futbol oynamaya çalışan Beşiktaş, zamana oynamaya çalışan bir G.Saray izledik."
Hakan Dilek "Orta alanda Selçuk ve Engin ikilisinin insanüstü çabaları olmasa erken çökecek bir iskeletle oyunu göğüslemeyi düşündü ancak Beşiktaş'ın kıl payı kaçırdıkları olmasa Galatasaray için tarihi hezimetlerden biri yazılacaktı gol rakamları hanesine."
Mehmet Demirkol "Beşiktaş özellikle ilk 20 dakikadan sonra maçı alabilecek bir oyun seviyesine ve pozisyon zenginliğine ulaştı. Galatasaray tamamen işlemez hale geldi ve ev sahibi oyunun kesin hakimi oldu. Buradan erken ve farklı bir galibiyet çıkmayışının birkaç sebebi var. Öncelikle hakkını vermek lazım."
Oğuz Dizer "İlk 45 dakika! Eğer biraz şans hamili olsa, Beşiktaş'ın 3 golle önde olması işten değil....Son ana kadar Beşiktaş golün peşini bırakmıyor ama olmuyor... Galatasaray direniyor.."
Can Çobanoğlu "İnönü'de bir derbi gecesini daha Kara Kartal oynadığı oyunun karşılığını alamadan tamamladı."
Sosyal ağlarda paylaş

rıdvana mı inanıcaz abi.ligimizin çok üstünde falan nasılsa abartmış gs olunca.

alın izleyin

ilk yarı direkten dönen top ve simaounun yarım volesi 2 net pozisyon.buna karşılık kazımın şutu ve enginin dokunamdıgı top var

2. yarı bam güm çekilen şutlar ve defanstan dönen toplar var.bide almedianın o golü var işte.buna karşılık hakan baltanın baya net pozisyonu var.sivokun kafa var işte beşiktaşta da

baktıgın zaman beşiktaş baskın gözüküyor o da normal yani gs çok kötüydü
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
yazarları okuyun diyorsun sergen bile iki takımda kötüydü beşiktaşta q7 vs var gsde yetenek yok demiş.

DoubleW said:

Q7 gitsin beşiktaş diye bişey kalmaz ortada.Ofansımız tamamen sıfırlanır.Q7 yaptıkları ve yapamadıkları + bencillikleri herşeyiyle her zaman tehlikeli adam, hiçbir bek veya kanat o varken rahat oynayamaz.Hani hakan şükür geliyo aklıma , hep derdik adam göbekteki 2liyi çekiyo yanına diye.Aynısı işte, etkili etkisiz oynaması etken diil.Rakibi oynatmaz yani kısaca sahada dursun yeter.

Dün gece 23.01 de yazmışım Red.Muhtemelen sergenden önce tv de mi söyledi veya gazetede mi yazdı bilmiyorum.Beşiktaştan q7 gitsin , simaoyuda çıkartalım fazet.GS den daha yeteneksiz bi görüntü kalır elimizde.Ama 2si birden bized olup oynadığı sürece gs den daha iyi takım olarka kalıcaz.Gs de sıradan adam transferi yerine şöyle driplingli adam geçebilen keitadır şudur budur bilmem 2-3 oyuncu aldığı zaman ozaman çok daha zevkli derbiler oynanır.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

sözlükte yazana göre maymun mu fuck you mu dediği uefa tarafından incelemeye alınmış. SÖZÖN KÖLÖĞÖNÖZ BÖZÖK diyenler demek ki telafuz probleminiz varmış ki herkes ikilemde kalmış.

şikayet varsa tabiki incelenmeye alınacak. Patiye bakıp 0 10 tane beşiktaşlı yok 8 gs var demiş diye karar vermeyecekler.
Karar çıkar beşiktaş ırkçı tezahurat yapmıştır, büyük bir utançla kafamızı eğeriz no problemo?
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha abi illa çok net pozisyonlar olmasına gerek yok dakika 80 e kadar beşiktaşın 20 - 10 şut oranı varken gs nin 10 - 4 vardı.Sonra 14 - 4 mü ne oldu tam hatırlamıyorum.Adamlar bizim orta sahadan gidip makas aldılar lan resmen.Melo dediğin adamı maymun ettiler.Garibim selçuk çabaladı zorlandı durdu e tek başına ? Başka kim iş yaptı defans kaleci dışında gs de ? Aklına isim gelemez çünkü oyun hep o taraflarda döndü.Son dakikalarda elmander oynamaya çalıştı topla.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

az yukarı koydum pozisyonları

izleyin ve benim yazdıklarım harici bana net pozisyon bulun bakalım hadi

üzgünümde ben bu kafaya hiç bir şey yapamam. şu oyuna içtenlikte beşiktaş baskın gözüküyordu ama gs oynadı diyebiliyorsan eğer gönül rahatlığıyla futbol anlayışlarımız da problem var demektir. Yani yensek bile biz yine farkı son anda önlemiş olacaktık sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

daha eskilerde başka bazı yabancı futbolculara, yabancı olduklarından dolayı "fak yu xxx" şeklinde sövmüşlükleri var.
ben yine öyle duydum. eğer öyleyse sırf gs'li ve zenci diye bu maymun muhabbetinin çıkması trajikomik olmuş. ki yıllardır ırkçılık karşıtı biton söylemi var o tribünlerin.

"ha tamam fu diyolarsa sorun yok" geyiğine girmek de yersiz. konu o değil. milletimiz taraftarlarının alayı troll, lol
Sosyal ağlarda paylaş

ben gs oynamadı diyorum ztn düşüncelihayvan.beşiktaş baskılı gozuktu gs mi oynadı demişim.galatasaray kapandıgı için doğal olarak öyle gözüktü bi 50 dakkafalan .ama beşiktaştada bi numara yoktu.

abi kaleye çekilen şutlar var işte videoda.ben mi yanlış izliyorum.öyle vurmuşlar musleranın kucagına ordan burdan

çok şut çeken kazanmıyor maçı malesef
Sosyal ağlarda paylaş

abi geçen hafta galatasaray mersin idmanyurdu maçında igrenç oynadı.hele ilk 45 dakka berbat.

ona rağme n4 tane hayvani net pozisyonu vard 2. yarıı.mersininde 2 tane vardı

sonuç 0-0 bitti maç

cıkıpta mersini ezdik çok iyi oynadık diyemeyiz mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Ligimizin kalitesi o kadar düştü ki böyle maçlarda hemen ligin üstündeydi kalite filan olur tabi.

Evet güzel baskı kurduk, üstündük ama yani bu denilenler abartı. Bizde sorunluyuz ama. Açıyoruz premier league filan izliyoruz, sonra bu maçları izliyoruz. so what? kafalarındayız.

Bu sezonun güzel maçlarından biriydi o kadar. sezon sonu 0-0 gözükücek, oyunun kalitesi değil.

Bu arada fuck you'yu tv den bile anlayabiliyorsak art niyet vardır. Maymun nerden çıksın yani yuh. o bizim klasik yabancılara yağtığımız tezaruhat.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Red sen olasılıklarla konuşan bir insansın. Sıkılmıyor musun bundan?

Biz gs'ı ezdik mi dedik? Aksine beşiktaş en iyi oyununu oynadı diyoruz ki bu berbat futbola. Ben ilk yarı gs'ın pozisyonunu hatırlamıyorum. 2 top direkten dönmüş hala etkili pozisonu yoktu aslında beşiktaş'ın diyorsun.

Kim oynadı o zaman? 0-0 biten maç için ezdik diyemeyiz zaten. 2. yarı da biraz geldi galatasaray sonra yine beşiktaş çevirdi oyunu. Katsayı koyalım o zaman galatasaray'ın atakları 1.8'le çarpılsın beşiktaşınkiler 0.8'le etki değerini bulalım?

Yorma abi kendini bak şu güzel ptesi sabahı.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

rıdvana mı inanıcaz abi.ligimizin çok üstünde falan nasılsa abartmış gs olunca.

alın izleyin

ilk yarı direkten dönen top ve simaounun yarım volesi 2 net pozisyon.buna karşılık kazımın şutu ve enginin dokunamdıgı top var

2. yarı bam güm çekilen şutlar ve defanstan dönen toplar var.bide almedianın o golü var işte.buna karşılık hakan baltanın baya net pozisyonu var.sivokun kafa var işte beşiktaşta da

baktıgın zaman beşiktaş baskın gözüküyor o da normal yani gs çok kötüydü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...