-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 orda sıkı sarhoştum yalnız. gene de i am proud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Evet evet kaç. Bir dahaki sefere görüşürüz küçük tavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 giderayak sıçtın ya. bi de deno haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 2mb üstü image upload eden site buldum diye sevindim, o da çökmüş. Giderek upload limitini aşagı çekiyorlar güzelim gifler kaldı öyle agızlara vurulmadan. Deno çok haksız, Metallica ergenken bile kötüydü. Belki ilk defa müzik falan dinliyorsundur, serdar ortaç'tan transition adına iyi bir grup olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sus artık blind guardian, iki nezih insana yakışıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 adam iyi dememiş, büyük demiş zaten. herşeyi iyi kötü diye ayırıp ona göre mi sevicez lan. bazen insan kötü şeyleri de sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mizahi yaratıcılıgın çöküşü adlı deno postlarına hosgeldiniz, I'll be your gide. Asla değişme deniz. Fede'nin mantıgıyla en büyük grup Justin Bieber. Enjoy your true king. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sus gide. gel l4d atıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Geç görmüşüm, hala oyun varsa geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Deneysel kafaları seven bir adam olarak dinlediğim kısmı "bu ne lan?" dedirtti. Kalanı aynı dediler, tenezzül etmedim dinlemeye. Hoş zaten umudum yoktu, bu zamandan sonra da Metallica'dan cacık olmaz çünkü halihazırda çok kötü olan Lars abimiz yaş aldıkça daha da kötüleşiyor doğal olarak. Ama ne olursa olsun, ben şahsen hazzetmiyor olsam da Metallica büyük bir grup sonuç olarak. Böyle saçmalama lüksleri de o kadar iyi albüm çıkardıktan sonra (benim hazzetmiyor olmam bu gerçeği değiştirmiyor) gayet var. Fikir hoşlarına gitmiş denemişler. İlla olacak diye bir kural da yok, olmamış yani ne yapalım. Astronomy BÖC coverı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ön sayfadaki sütoğlan kim ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar