Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 penbe gönlüm sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 escape said: alet pembe ondan dedim Bunu konuyu bilmeden okuyunca bi sasiriyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 zippo nun orjinalliği sesindedir çilinggg diye birses geliyorsa tamamdır açtığın zaman kapağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ZİPPO DEMEYİN BANAA. sdfs İlk erkek arkadaşıma sevgililer gününde zippo almıştım. Kendisi de kendi isminin baş harfi olan "M" şeklinde dandik bi kolye almıştı bana. Hatırladıkça deliriyorum hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 lisede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 anasınıfında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Evet ben liseliydim o üniversiteli sdfjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 oyy çok kötü=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 65 lira çok ucuz değil sahte olmayabilir ,benimkini kuşadasında tatilde kaybettm ,unutmuştum ne güzel aklıma sıçayım moralim bozuldu bak topici görünce :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 neresi kötü ya ne bekliyodun sen naz? üzerinde adının baş harfi yazılı pırlanta işlemeli kolye mi? ya da ön kaputunda kocaman bi n harfi yazılı pembe bi araba mı? kolyenin sadece dandik olmasına takmış olamazsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Daha düzgün bi hediye bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ayrıca zippo gerçekten çok gereksiz bişi. altı üstü sigara yakıcan lan ateş lazım ateş sırf çiling sesi için 60+ lira verenler çok rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 öyle değil işte işlev olarak toros ve maserati de aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 kahrolsun popüler kültür o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 %90 orjinal gibi gözüküyor zippo -önemli nokta kapağın açılır kısmındaki içinde kalan zımbırtı -taşı tutan sarı vida bi fotoğraf daha gerekli aslında kapağın açılan kısımdaki menteşenin dıştan görünen fotoğrafı.. -eğer ki menteşenin üstünde ve altında az belli olan yuvarlak oyuklar varsa %99 orjinaldir diyebilirim. bu arada iç aksamı 10 lira civarı para eden kısım kapağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 dupont çakmağa bakarken buldum bunlar ne yahu... http://www.minikamera.com.tr/aksesuar-kameralar-listesi-29-sayfa-1.aspx http://www.minikamera.com.tr/duvar-saati-gizli-kameralar-listesi-24-sayfa-1.aspx Valla zaman kötü artık.Nasil satiyorlar bunları böyle rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ahahaha almalı aslında bitane dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ya çok zippo kaybettim ben :( kuzenimin verdiği amerikan zippo direk dolaptan gitti nerde bilmiyoz gittim ingiltereden zippo aldım çok da pahalı bişi diil 10 pound bişiydi galba , çantadan hacılamışlar sanırım direk çıkmadı lan çantadan gelince romadan getirdim aynı şekil kayboldu gitti en son 200 $ verdim kıydım paraya gg den aldım bitane japon serisi zippo nun titanium kaplı armor serisi , gözüm gibi bakıyorum yaa zippo hastalıktır , tutulmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi 25 dolarlık cakmak zippo sahtesi olsa nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kami said: Kapağın açılması sesi ise tok değil tiz tonlu tık şeklinde. kami said: tok değil tiz tonlu tık şeklinde. kami said: tiz tonlu tık şeklinde. kami said: tık şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 TIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ibelolardan var bi tane bende " Made in West Germany 85 " yazısını görmek hoş epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 3 tane zippom var, hiçbiriyle kız tavlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 zippoyla kız tavlanmaz zaten saçma sapan konuşuyolar şişko tiky kızları tavlarsın ama gerçi onları zipposuz da tavlarsın 2 bakışa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 zippo orjinalmiş dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar