reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 http://gundem.milliyet.com.tr/4-kg-lik-balon-baligi-aglara-takildi/gundem/gundemdetay/14.11.2011/1462727/default.htm miliyet said: Uzmanlar "Balon balığı Akdeniz’de hızlı bir gelişme ve üreme döneminde. Uygun ortamı bulduğunda hızla büyüyebilir. Tehlike bu balığın iç organlarındadır" diyor. biraz arastiriyim dedim, baliktan sogudum lan. abv, piranha falan salin yesin lan sunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Yeni değil ki bu? Yıllardır çıkıyor, denizden babam çıksa yerim denmemesi gerektiğini belirtiyor, sonra da gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 50 kat daha tehlikeli bir zehir. yenmez bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bunun aşçısı olabilmek için Caponya'da 2 sene sırf bu balık üzerine yamak gibi çalışıyorsun büyük restaurantlarda, anca öyle sertifika veriyorlar, yanlış yerlerini kestin mi yiyen yolcudur abbas... Bi de daha tehlikelileri var; denizlerimizde artan dev deniz anaları ve her yeri kaplayan yeni virüs tarzı yosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 fener balığından sonra yenen en çirkin balık sanırım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 fugu değildir bu haberdeki heralde ya. fugu için şöyle alalım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 çok şeker :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 yerim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 panzehiri rakıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 fugu işte. her zaman zehirli olmuyor yılın belli bir döneminde zehirli oluyor. tr de yiyen ve temizlemesini bilen balıkcı çok antalyada olta balıkcılarının kabusuydu 4-5 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Yalnız fener balığı terbiyelendikten sonra şişte acaip güzel oluyor löp et bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar