reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 http://gundem.milliyet.com.tr/4-kg-lik-balon-baligi-aglara-takildi/gundem/gundemdetay/14.11.2011/1462727/default.htm miliyet said: Uzmanlar "Balon balığı Akdeniz’de hızlı bir gelişme ve üreme döneminde. Uygun ortamı bulduğunda hızla büyüyebilir. Tehlike bu balığın iç organlarındadır" diyor. biraz arastiriyim dedim, baliktan sogudum lan. abv, piranha falan salin yesin lan sunlari.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Yeni değil ki bu? Yıllardır çıkıyor, denizden babam çıksa yerim denmemesi gerektiğini belirtiyor, sonra da gidiyor.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 50 kat daha tehlikeli bir zehir. yenmez bu.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bunun aşçısı olabilmek için Caponya'da 2 sene sırf bu balık üzerine yamak gibi çalışıyorsun büyük restaurantlarda, anca öyle sertifika veriyorlar, yanlış yerlerini kestin mi yiyen yolcudur abbas... Bi de daha tehlikelileri var; denizlerimizde artan dev deniz anaları ve her yeri kaplayan yeni virüs tarzı yosun.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 fener balığından sonra yenen en çirkin balık sanırım bu
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 fugu değildir bu haberdeki heralde ya. fugu için şöyle alalım:
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 fugu işte. her zaman zehirli olmuyor yılın belli bir döneminde zehirli oluyor. tr de yiyen ve temizlemesini bilen balıkcı çok antalyada olta balıkcılarının kabusuydu 4-5 senedir
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Yalnız fener balığı terbiyelendikten sonra şişte acaip güzel oluyor löp et bildiğin.
Öne çıkan mesajlar