Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 War. IT'S COMING Suriye'de bulunan Türkiye Büyükelçiliği'ne dün gece düzenlenen taşlı sopalı saldırının ardından bugün Şam'daki büyükelçilik çalışanlarının ailelerinin Türkiye'ye döndü. Dışişleri Bakanlığı saldırılarla ilgili Suriye'ye nota verildiğini açıklarken, vatandaşlara zorunlu olmadıkça bu ülkeye gitmemeleri uyarısı yapıldı. http://www.hurriyet.com.tr/planet/19230313.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 olm emercensi ise kaciyim ben yurtdisina söyleyin sdg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Elçilik çalışanları dönse hadi anlarım da aileleri dönünce siyasi anlamda bişey ifade ediyomu? Yoksa elçileri geri çağırmaya totomuz yemedi de anca haber olsun diye ailelerini çağırdık işte durumu mu söz konusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Elçiliğe saldırıldığında nota verilmesi ve çalışanların geri çağırılması, adamlar ve kadınlar Türkiye'ye geri dönerken de ailelerinin onlarla beraber geri gelmeleri nedense bana biraz doğal geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Çalışanlar dönmüyo işte aileleri dönüyo sadece, bana o tuhaf geldi. said: Diplomatik kaynaklar, tahliye kararının henüz sadece çalışanların aile üyelerini kapsadığını, Büyükelçi Ömer Önhon ve diğer diplomatik personelin şimdilik Suriye'deki görevlerini sürdüreceğini ifade etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 olayların tırmanma ihtimalinden dolayı bence aileleri tahliye etmeye başlamışlardır, ters bi durumda o kadar insanın tahliyesi çok daha zor olur. Tabi tahmin bu sadece belki diplomatik alanda başka bi anlamı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 sol vermisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ikinci bi arap baharımı oluyodu yoksa suriyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Si bemol iyi gider bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 hepi topu 7 nota var sağa sola vere vere elde nota kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Suriye Türk elçiliklerine yapılan saldırılar sonrası Suriye devleti Türkiye'den özür diledi. ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 komşularla sıfır sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ShadowFury said: Çalışanlar dönmüyo işte aileleri dönüyo sadece, bana o tuhaf geldi. said: Diplomatik kaynaklar, tahliye kararının henüz sadece çalışanların aile üyelerini kapsadığını, Büyükelçi Ömer Önhon ve diğer diplomatik personelin şimdilik Suriye'deki görevlerini sürdüreceğini ifade etti. her an diplomatik ilişkiyi kesebiliriz anlamına geliyor işte. başka da bir anlam ne çıkar ya da bundan daha açık bir mesaj var mıdır bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Masquerade said: Suriye Türk elçiliklerine yapılan saldırılar sonrası Suriye devleti Türkiye'den özür diledi. ccc BÖYLE DİZ ÇÖKTÜRÜLÜR TTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 detone olmuşuz öyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 elektrikleri kesermişiz hıııı öle demişiz. 84 şam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 olm suriye çok yalnış yaptın çoookk! sana bundan sonra yağmurlu havada su yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ne kafası yaşıyor bu herif? Türk bayrağına kalkan eller kırılır Akıllı ol bak hapisaneler siyasi tutuklu dolu Millete baskı kuruyorsun Demiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar