xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 FPS bölümünde konusu var ama orada genellikle PC'den oynayanlar var sanırım. PS3'te oynayan kimse var mı? İnatla gamepad'i çözmeye çalışıyorum, beceremesem de keyif alıyorum gerçi. Herkeste var mı aynı problem diye merak ediyorum. Sanki herkes klavye-mouse oynuyor, sadece ben gamepad ile oynuyormuşum gibi.. Ayrıca co-op için birileri varsa deneyebiliriz. Hiç oynamadım o modda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ben halen alamadım ya, uncharted explorer'a para ayırıyorum diye sonraya atmıştım ama alacağım kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 5 kişi beraber aldık, 54tl verdim fifa12 ile bf3'e birlikte. denk getirebilirsen birilerini öyle yap sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 BF3 e ortak girebilirim arakdaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 arkadaşta konsolda oynuyorum bf3 ama FPS oyunu o aletle oynamak imkansız herhalde, mouse keyboard yok mu konsolda ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 xaty said: 5 kişi beraber aldık, 54tl verdim fifa12 ile bf3'e birlikte. denk getirebilirsen birilerini öyle yap sende. bu limit artık 2'ymis sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 18'inde gelen update ile değişeceği söyleniyordu (2 olcaktı o limit), ama sonrasında denemedim hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 buna ortak olmak isteyen Ankaralı varsa? nakit olarak parayi ulastarabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 GEd said: arkadaşta konsolda oynuyorum bf3 ama FPS oyunu o aletle oynamak imkansız herhalde, mouse keyboard yok mu konsolda ya ^^ http://forum.donanimhaber.com/m_48324758/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben subatta alicam sanirim sfdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Yok mu kimse ya? Co-Op yapcak adam arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 xaty said: Yok mu kimse ya? Co-Op yapcak adam arıyorum.. yarin oglen saatlerinde atalim mi? RoMSlayer psn ID Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 evde olurmuyum bilmiyorum da ekliyorum psn'den, denk gelirsek yapalım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 oha korsan konu, kitlensin bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bilgisayarımız yok bizim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Oha Sophie's Choice daha mutlu şu beyanattan. Allah yardımcınız olsun, ruhlarınız için dua edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 konuştuğunuz sıkıntılar hiç yok ps3'te oynarken (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 coop oynanir. fuzun-xl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Eskiden 0 20 olan skorlarım şimdi 20 5 falan oldu. Baya alıştım konsolla fps oynamaya. Varsa ps3 de oynayan eklesin : flexcagg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Oynadıkça alışıyorsun, bir süre sonra mouse gibi kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar