Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 http://siyaset.milliyet.com.tr/genc-i-kursuden-ittiler/siyaset/siyasetdetay/11.11.2011/1461371/default.htm Salim Uslu kürsü'den inmesi için oy birliği sağlanan Kamer Genç kürsüden inmeyince onu itmiş. Değişik bir demokrasi uygulaması olmuş. Bu da salim Uslu'nın gözünden said: Deniz feneri olayı filan yok. Deniz feneriyle çıktı ve bir süre sonra feneri bıraktı kürsüde ve konuşmaya başladı. Konuşma süresi normalde 5 dakika. Beş dakikayı çok aştı ve daha sonra kürsüyü gaspetti. Parlamentoyu esir aldı tek başına. Kürsüyü terk etmeyerek parlamentoyu ve parlamenterleri esir aldı. Ben orada sadece Ak Partili vekil değilim. Herhangi bir vekilde değilim. Meclis idare amiriyim. Parlamentonun içindeki ve genel kuruldaki güvenliği sağlamak, huzuru sağlamak benim görevim. İç tüzükten, anayasadan kaynaklanan benim görevim. O anda oturumu yöneten meclis başkanı defalarca beni göreve davet etmesi üzerine ben beyefendiyi genel kuruldaki sıralara oturmaya davet ettim. Sanki böyle bir davet olmamışçasına, sanki böyle bir kürsü gaspı yokmuşçasına, sanki tek taraflı bir itilip kakılma varmışçasına bir kampanya yürütülüyor. Nerden buluyorlar bu minyonları acaba. "Kamer Gençi kürsünden itecek kadar fanatik bir tutum sergilersem belki başbakanın gözüne girerim" kafaları mı yoksa gerçek fanatiklik mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 said: Uslu özür dilemezken, kınama cezası talebi Ak Partililerin oylarıyla reddedildi. sırf şu bile nasıl bir kafa olduklarını gösteriyor zaten. ayıp. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 "İstediğiniz gibi gonuşamazsınız" diye adamı yaka paça itiyorlar. Şaka gibi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 reziller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 git burdan fakir demişler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 haklilar ama asdfasfd kamer gencin kursu istilalari meshurdur, gecen yasama doneminde 3 kere tuzuk degsitirdiler kamer gencin kursu isgallerinin onune gecmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 aahahhahah haketmiş bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kamer baba cezalandıracaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 haklı falan değiller daha ziyade buna haklıyken haksız duruma düşmek denir. böyle demokratik bir kriz yaşandığı zaman uygulanan yöntem ite kaka itmekse o zaman zaten kendilerini eleştiren ya da konuşmalarını protesto eden insanları hapse attırmalarına laf etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Az bile yapmış. Hani zerre değeri olmayan bir adam Türkiye için. Zerre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Meclis'te bulunanların hiç biri ne laftan anlıyor ne de kibar bir şekilde olayı çözebilecek, alttan alabilecek insanlar. O yüzden çok doğaldır bu. Kamer gencin kürsüyü işgal etme hakkı yok. böyle de atılır doğal olarak adam kibarlıkla gitmiyorsa ne yapsınlar. Hepsinin iletişimi bozuk zaten. İnsanla birbirleriyle nasıl konuşulacağını bilmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Kamer Genç'in anladığı bir şey söyleyemezler yukarıda savunanlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Demokrasi hak hukuk denen yerde birbirini itmek olacak is degil. Koyarsin kuralini, o zaman yaka paca bile goturulur adam karsi koyunca ama "in ulan asagi" ve bunun savunulmasi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Kamer Genç için bırak eleştiri yapmak, konuşmaya bile değmez. Bi başkası için sana hak verebilirim ama ben olsaydım orda daha beterini yapardım sanırım. İğrenç, karaktersiz bi adam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 demokrasi ve medeniyeti kişinin fikirlerine göre uygulamak tam akp tarzı. senin fikirlerini iğrenç bulan insanlara seni itip kakma hakkını veriyorsun yani bu mudur balon? yok değilse bir daha düşün yazdıklarını istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ardeth'in sordugunu daha guzel sorayim; Su fikrinden oturu senden nefret ettim mesela. Gelip agzini burnunu kirma hakkim var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 çiçek sulamak terimini kazandırdığı için bizlere ben severim kendisini; ama çocuk gibi bir adam olduğu gerçeği de var. kaç yaşında adamsın, koca mecliste "kürsüye çıktım, daha da inmem" tarzı bir yaklaşım komik. itilmesi hoş bir durum değil, ama bilemedim şimdi. yani şimdi bir vekil çıkıp ben inmiyorum kürsüden deyip kimseyi konuşturmasa ne yapılması gerekir? bunun için bir kural koyduklarını bile sanmıyorum, kimsenin aklıma gelmemiştir olabileceği hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kamer genci bile sırf akp düşmanlığından ötürü savunan insanlar görüyorum yıl 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 huun said: çiçek sulamak terimini kazandırdığı için bizlere ben severim kendisini; ama çocuk gibi bir adam olduğu gerçeği de var. kaç yaşında adamsın, koca mecliste "kürsüye çıktım, daha da inmem" tarzı bir yaklaşım komik. itilmesi hoş bir durum değil, ama bilemedim şimdi. yani şimdi bir vekil çıkıp ben inmiyorum kürsüden deyip kimseyi konuşturmasa ne yapılması gerekir? bunun için bir kural koyduklarını bile sanmıyorum, kimsenin aklıma gelmemiştir olabileceği hehe yaka paça atılması gerekmediği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 balon said: Kamer Genç için bırak eleştiri yapmak, konuşmaya bile değmez. Bi başkası için sana hak verebilirim ama ben olsaydım orda daha beterini yapardım sanırım. İğrenç, karaktersiz bi adam çünkü. Aehauhfdasf adam grandmaster şakirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kamer nasıl bir isimdir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ay demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0AUT8gPDtTs bu adamın nesini sevmiyosunuz ya. gülüşü yeter bir de çok başarılı bir troll. seviyorum ben :) aha bu da bonus http://c1111.hizliresim.com/r/d/h2u8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ama kamer abi. kamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi siz anlamadınız galiba değil çocuk sucuk olsa itemezsin mahalle maçında penaltı kullanmıyorlar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar