Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemalarda 3D Furyası


Masticore

Öne çıkan mesajlar

Bugun immortals'a gitmişken böyle bir başlık açmam gerektiğini düşündüm çünkü gerçekten artık sinemaalr bir çok film'de bize 3d'siz izleme imkanı sunmuyor.Çok az yerde var. Başımı ağrıtıyor hele ki film iyi değilse hiç çekilmiyor 3d.

Bunları geçtim en ama en kötü şeyi karanlık olması.Bugun sinemada 3d gözlüğümü yaşlı nine,dedeler gibi burnumun ucuna indirdim (çünkü gerçekten göremiyorum gece savaş sahnelerini o kadar karartmışlarki) göremediğim yerlerde bluR'luda olsa aradan gözlüksüz baktım

Tam bilmemekle birlikte,tahmin ediyorum sinema salonundan kaynaklanıyor bu. Kullandıkları makine ışığını kısınca daha uzun ömürlümü oluyor nedir ? Eğer öyle ise sanıyorum tavsiye edilecek sinemalardan başka yapıcak birşey yok.

Ist. için (hakkıyla sinema izliyeceğimiz biryer) nereleri önerirsiniz ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır 3D'yi dayatmalarını anlamıyorum ben. Saçmalık ötesi bir davranış. Fakat tabi izleyici sayısı düşük, 3D'den para kazanırız kafasında sinemacılar. Herkes bizim gibi düşünmüyor bu 3D konusunda muhtemelen. Salon daha çok para yapıyor 3D ile. Gözlük parası, bilete fiyat artışı derken masrafını çıkarıyor salonlar hemen.

Bende Immortals'a gittim bugün AFM Budak'ta. 17 TL bilet + 2 TL gözlük parası. Öküz gibi zamlandı sinemalar.

Daha evvel de dediğim gibi, 3D teknolojisini anlayan teknik yönü ağır bir yönetmenin çektiği, gerçek 3D kameralar ile çekilen bir film problem yaratmıyor aslında. Pirates of the Carribean kötü örneklerden biri. Immortals'da yer yer hatalar vardı ama genel olarak iyiydi, Three Musketeers'da iyiydi. Baş ağrısı çekmedim bunlarda. Çünkü 2D to 3D conversion değiller.

Ama ne kadar iyi olurlarsa olsunlar kesinlikle 2D kadar iyi değiller. 3D'de garip birşey var, minyatür hale getiriyor görüntüyü. Immortals'da geniş açılarda ordular falan sanki halı üstünde karıncalar gibi gözüküyordu, evler falan direk minyatür ev.

2D'nin verdiği havayı veremez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

redin leonu beğenmediğini, sadece stingli müziği iyi dediğini not düşelim, kayıtlara geçsin.

onun dışında yüksek kalite ripler sinemadan iyi geliyor bazen.
sallanan projektör mü dersin, eskimiş lekeli makaralar mı dersin, yanında hışır hışır cips yiyen velet mi dersin. bunlardan iyi oluyor 1080p çakıyosun.

ama geç gidiyorsun, dev ekran değil, sinema atmosferi olmayabiliyor falan. ikisini de yapmak lazım sdf.

http://www.youtube.com/watch?v=FCQtwU6fqEs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...