Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bugun immortals'a gitmişken böyle bir başlık açmam gerektiğini düşündüm çünkü gerçekten artık sinemaalr bir çok film'de bize 3d'siz izleme imkanı sunmuyor.Çok az yerde var. Başımı ağrıtıyor hele ki film iyi değilse hiç çekilmiyor 3d. Bunları geçtim en ama en kötü şeyi karanlık olması.Bugun sinemada 3d gözlüğümü yaşlı nine,dedeler gibi burnumun ucuna indirdim (çünkü gerçekten göremiyorum gece savaş sahnelerini o kadar karartmışlarki) göremediğim yerlerde bluR'luda olsa aradan gözlüksüz baktım Tam bilmemekle birlikte,tahmin ediyorum sinema salonundan kaynaklanıyor bu. Kullandıkları makine ışığını kısınca daha uzun ömürlümü oluyor nedir ? Eğer öyle ise sanıyorum tavsiye edilecek sinemalardan başka yapıcak birşey yok. Ist. için (hakkıyla sinema izliyeceğimiz biryer) nereleri önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 en son karayip korsanlarını 3b izledim pişman oldum. bundan sonra da anca "3 boyutlu teknoloji için çekilmiş ooov woow harika mutlaka görmeniz lazım" filmi çekmedikçe hiç bir filmi 3 boyutlu izlemem sinemada. çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Baş ağrısından başka bir şey değil. Sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben 1 defa 3d film izledim sadece.dahada izlemem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mecbur kalıyosun ama ^^ tintin'e gittim yine öyle bakırköy capacity'de. İmkan olsa bende gitmiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 kararma olayı hakkaten sinir bozucu baya. ben gidiorm 3d filmlere hoşuma gidiyo açıkçası ama çok gereksiz bazı filmler 3d çekilmeye başladı. o çok can sıkıyo. yada sırf 3d'den kazanmak için gereksiz öğeler koyuyolar sahnelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ekstra fark için yeni numara sanki dimi. avatar gibi özellikle bu iş için kasılmış filmler olmadıkça tatava. iki üç sahnede alan derinliği yakalayıp mutlu oluyoruz. onun dışında düşük frame + karanlık = kronik migren+ miyop çıkıyor sağlam adam bile sinemadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 saçma sapan uzak yerlerde oluyor bi de genelde 3d olmayan versiyonları filmleri. çok gıcık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Hayır 3D'yi dayatmalarını anlamıyorum ben. Saçmalık ötesi bir davranış. Fakat tabi izleyici sayısı düşük, 3D'den para kazanırız kafasında sinemacılar. Herkes bizim gibi düşünmüyor bu 3D konusunda muhtemelen. Salon daha çok para yapıyor 3D ile. Gözlük parası, bilete fiyat artışı derken masrafını çıkarıyor salonlar hemen. Bende Immortals'a gittim bugün AFM Budak'ta. 17 TL bilet + 2 TL gözlük parası. Öküz gibi zamlandı sinemalar. Daha evvel de dediğim gibi, 3D teknolojisini anlayan teknik yönü ağır bir yönetmenin çektiği, gerçek 3D kameralar ile çekilen bir film problem yaratmıyor aslında. Pirates of the Carribean kötü örneklerden biri. Immortals'da yer yer hatalar vardı ama genel olarak iyiydi, Three Musketeers'da iyiydi. Baş ağrısı çekmedim bunlarda. Çünkü 2D to 3D conversion değiller. Ama ne kadar iyi olurlarsa olsunlar kesinlikle 2D kadar iyi değiller. 3D'de garip birşey var, minyatür hale getiriyor görüntüyü. Immortals'da geniş açılarda ordular falan sanki halı üstünde karıncalar gibi gözüküyordu, evler falan direk minyatür ev. 2D'nin verdiği havayı veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 o yuzden go go bluray rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ulan onun adının beyazperde olmasının bi anlamı var. 3d başka bi olay. adam olan 3d çekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Red said: o yuzden go go bluray rip tebrikler şurada iki farklı şey konuşulurken üçüncü şıkka oy vermişsin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 2d yi destekliyorum olm işte.her filmi sinemada 3d izlesem beynim akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 sen film izleyemiyosunki lan zaten. ne farkeder sana axxo izle geç ldsfkjls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 axxo ne ya fakir dvdrip onlar. ben şımarırsam remux indiriyorum bir de, kayıpsız bluray gibin bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 10mb internet axxo sürümlerine çok fazla geliyor ahah. ben filmi izleyince ne hissedersem o abi.beğenmediklerim şeye sırf beğeniliyor diye beğenmiş nmarası yapmam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 gözlük üstüne gözlük taktıranların DIIT DIIIT :DDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 redin leonu beğenmediğini, sadece stingli müziği iyi dediğini not düşelim, kayıtlara geçsin. onun dışında yüksek kalite ripler sinemadan iyi geliyor bazen. sallanan projektör mü dersin, eskimiş lekeli makaralar mı dersin, yanında hışır hışır cips yiyen velet mi dersin. bunlardan iyi oluyor 1080p çakıyosun. ama geç gidiyorsun, dev ekran değil, sinema atmosferi olmayabiliyor falan. ikisini de yapmak lazım sdf. http://www.youtube.com/watch?v=FCQtwU6fqEs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 3 lira fazla ver iyi sinemaya git hacı. bi de öğlen git hıyar olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 istinyepark en iyisi sanırım. ben orda avatar izlemiştim gayet şahaneliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi geçen cinebonustan başka yerde gitmem diye tutturdu arkadaş. projeksiyon hafif hafif sallanıyor böyle yukarı aşağı. daha önce dandik sinemada (profilo avm lol) gelmişti başımıza, hadi onu anlarım. allahtan herife kilitletim sinemayı, vermedim çıkışta da içim yanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 istinye park ne zaman gitsen kalabalık yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 eet çünkü en iyi orası. ztn bildiğim kadarı ile tr de iki tane imax salon var biri istinye biri de ankarada imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yok iyi olmasına iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 zaten her filme gidilmiyor 3d. gidiliceklerde kendini belli ediyor. bi hafta bekleyip filmin 2.haftasında online alınca filan bileti sorun kalmıyor. yerini de seçiyosun ztn. o zmn doluluk boşluk pek farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar