Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 http://www.engadget.com/2011/11/09/adobe-confirms-flash-player-is-dead-for-mobile-devices/ rip steve jobs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 n79 um çlıştırıyodu bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Benim Android açıyor ama kullandın mı diye sormayın hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Yani ne demek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 destegini cekti adobe artik sadece kucuk update yapacak mevcut playera, html5 e oncelik mi ne veriyorlarmis falan filan. bende acip kullandimmi hatirlamiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 nası yane flashlı web sşitesine de mi girmedinşz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Flash olunca sormadan yüklemiyor telefon. Daha bir kere yüklediğimi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 eh belliydi boyle olacagı. benim laptopumu kastıran flashın telefonda neye yarayacagı bile belli degildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hadi bakalım iphone neye yarar flash yokkk diyenler ne diyecek şimdi. :) Elbet'te Steve Jobs'un planlarından biride flash'ın avantajlarından olan oyun,app'ların yerine app store'dan para ile birşeyler alınmasıydı ama adam haklıymış beyler flash'da gelecek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hic acmadim diyenler, hic video izlemiyonuz o zaman siz telefondan?nasi izlemiyonuz ya? bakalim bundan sonra ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Video izliyorum ama hiç biri flash kullamıyor. HTML5 denen bir şey var. Netflix ile gizliyorum zaten genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Masticore said: hadi bakalım iphone neye yarar flash yokkk diyenler ne diyecek şimdi. :) Elbet'te Steve Jobs'un planlarından biride flash'ın avantajlarından olan oyun,app'ların yerine app store'dan para ile birşeyler alınmasıydı ama adam haklıymış beyler flash'da gelecek yok... iphone cok kisitlamaci rerorero. esasen ben gereksiz pahali oldugunu dusundugum icin sevmiyorum iphone u.iphone 4s 2700tl civarinda sanirim tr de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 GERGE said: Video izliyorum ama hiç biri flash kullamıyor. HTML5 denen bir şey var. Netflix ile gizliyorum zaten genelde. haaa vpn ci eleman seni sdf. html5 heryerde yok diye demisim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Hayır şunu anlamak çok mu zordu? En basitinden, gir bi tane mouseover ile aksiyon isteyen flash animasyonu içeren siteye, telefon elinde kal öyle. Steve Jobs'un taa bu kapışmaların en başında açık açık anlattığı o uzun yazıyı da mı anlamadın be kardeş diye sorarlar. Boş bir ısrardı zaten, böyle olacağı "ekrana dokunabildiğim bir telefonu" ilk elime aldığımızdan beri belliydi. Ayrıca Flash yok reröreci arkadaşlar için de, ben çoğu yerde Flash olduğu belirtilen videoları izleyebiliyorum internet üzerinde, sırf Youtube'da değil. Anca 3. sınıf kaçak ligtv yayın yapan yerleri izleyemedim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Steve başkan , rahat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bu olay flash rerero diyenlere en guzel kapaktir. eski konularda bikbik edenleri parmakla gosterip lololol demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 iOS ilk çıktığında ve o eleştiriler gelirken Flash çok daha önemliydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bence hiç bi zaman önemli değildi flash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Daha doğrusu şöyle söylemek daha doğru , android ve IOS kullanırken IOS kullandığım zmn lan bunda flash yok şimdi napıcaz tarzı bi paniğe asla kapılmadım veya eksikliğini duymadım. Mutlaka flash isteyen adam giderdi android alırdı ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 GERGE said: iOS ilk çıktığında ve o eleştiriler gelirken Flash çok daha önemliydi ama. daha cok insanlar flash ürünleri telefonların kapasitesine göre deil desktoplara göre yapmaya devam ettiler., ki mantıklı olanda budur bence. ikincil kullanımı standart haline getirmek hata olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mum_Chamber said: bu olay flash rerero diyenlere en guzel kapaktir. eski konularda bikbik edenleri parmakla gosterip lololol demek istiyorum. e flash rerero zaten, en guzel kaniti da bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 flash urunlerle alakasi yok. adobe'dan chambers'in yazisini okursaniz adam mobil cihazlarda beklenen performans kriterlerine asla ulasamayacaklarini anladiklarini, o yuzden projeyi sonlandirdiklarini soyluyor. arada tabi apple'a da bok atiyor orasi ayri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 telefonlar yanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 su testisi su yolunda kırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 3-4 yıl önce de videolarınız html5 ile izliyordunuz demi? flash rerörö ama tüm nimetlerinden sonuna kadar yararlanıyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar