S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Margarita said: Çok mu doğru? ben görmedim bir yalancılığını o yüzden sordum. trakyada doğru düzgün bir stat olsa da doğru düzgün milli seyirci profili görebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Keşke bizde "karakterli" milli futbolcu görebilsek. Emre adına söyledim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 volkanın ve gökhanın aynı anda satması benim aklıma başka şeyler getirdi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Margarita said: Keşke bizde "karakterli" milli futbolcu görebilsek. Emre adına söyledim bunu. karakterle ne alakası var ki bırakıcam diyip bırakırsa doğru söylemiş olur bırakmazsa yalan söylemiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 volkana emreye filan giydiriyoz ama bizim de özellikle 2001den sonra oluşan o taraftar kitlesi baya midemi bulandırıyo. şu ultraaslan grubunun yarattığı iğrenç herifler topluluğu. keşke ünal başka çözse o sıkıntıyı. baya leş, gerizekalı bi kitle lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Adam olmayan milli takımda oynayamaz , taraftarımız hepsi adam gibi adamlar çünkü. Fransızlarda zamanında hata yapmış Cantonayı milli takımda oynatmakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 S-H said: Margarita said: Keşke bizde "karakterli" milli futbolcu görebilsek. Emre adına söyledim bunu. karakterle ne alakası var ki bırakıcam diyip bırakırsa doğru söylemiş olur bırakmazsa yalan söylemiş olur. 2010'da Azerbaycan ile yaptığımız maçtan sonra da Emre'nin yaptığı bir açıklama var. Ki ondan önce de olmuş. Yani bu ilk değil. Umarım bu defa hakikaten bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 emre kadar karaktersiz bir futbolcu yok. Lütfen bıraksın artık. Hayrı fenere gelen mi böyle oluyor yoksa fener mi trollüyor anlamadım. ADAM ÇOK LEŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 sizinde abi diye baktığınız adamlar hakemlerin yüzüne tükürseydi sizde karaktersiz olurdunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abilerin örnek aldığı adamlar ne olacak? ya bırak emre doğuştan leş. adamı lisesinden beri tanıyorum. Volkan hakkında yorum yapamam izlemedim pozisyonu maçı. Ama emre eğer küfrettiyse rezilliğine küfür etmiştir. Türkiye'nin görüp görebileceği en iğrenç insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 S-H said: sizinde abi diye baktığınız adamlar hakemlerin yüzüne tükürseydi sizde karaktersiz olurdunuz. Ha evet bir tükürük ve Emre'nin bütün karakteri/hayatı değişir. Ahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kendi geçmişlerini hatırlamayan yeaeaaa fenere geldi çirkef oldu bu fenerli çirkeftir diye salya saçan şuursuzlara örnek olsun diye yazdım @sotto bir tükürük emrenin hayatını değiştirdi temalı bir yazı olmadığını anlamışsındır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Tamam da örnek alakasız. Çok hem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bir tükürük emrenin hayatını değiştirdimi değiştirmedimi bilmem ama emre çok kişinin hayatını değiştirdiki bu kadar çok uğraşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 gs taraftari kotu takimlari oldugu icin burda hirsini cikarmis. ashdahdffsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 valla nereden başlasam bilemiyorum. ilk golde embesil gibi çalım diyen gönül'den mi, bir adım öndeki adamını seyreden balta'dan mı ya da erken gol yedi diye dağılıp giden takımdan mı... Şu takımda tek adam sabri çıktı, bu duruma karşı çıkan, kabullenemeyen tek adam. kapasite bu o yüzden bize garip geliyor. adamlar deplasman takımı ama 2 forvetle sahaya çıkıyorlar, biz tek. skor 3-0 selçuk çıkıyor yerine topal giriyor? burak çıkıyor umut giriyor... abi biz nasıl gol atacaz? maç boyunca 2-3 şutumuz var ya. herkes bir tripler de. mal mal haraketler filan. Giray nedir yani? Oğuz da mı maçları izlemiyor. Federasyon bu adamı neden senelerdir korur. Serdar Aziz, Mehmet Topuz neden kadroya alınmaz. Maç büyük ihtimalle aciz federasyonun hiddink'e söz geçirememesinden dolayı bu statta oynandı. İstanbul taraftarı milli maçlarda kötü. İşler kötüye gitti mi hemen klüp taraftarlığına bağlar. Bunu hiç mi bilmiyor bu federasyon. al maçı kayseriye filan yani. haysiyetsiz dolu burada. Adamlar serbest atış kullanırkem Volkan'ın gözlerine baktığında zaten motivasyonsuzluk görüyorsun. Bıktım der gibi adam. insanlı milli takımdan küstürdük resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Milli takım kalecisi, alkışlanınca dönüp taraftara küfür ediyor el kol yapıyor, karşılığında küfür alınca suçlu; taraftar. Milli takım kaptanı, kalecisini sakinleştirmeye geliyor, taraftara ananızı sevdiğimin o... evlatları diyor, suçlu taraftar. Oraya milli maçı desteklemeye gelen adamın canı sıkılmış herhalde, milli takım kalecisine (burada ki üst kimlik bu) küfür ediyor, ıslıklıyor. Takımın morali iyice bozuluyor. Fenerliler de geliyor burada aslında bunlar çok iyi çocuklar diyor, Galatasaraylılarda Volkan hak etti diyorlar. Kusura bakmayın da, TT Arena'ya 5 sene maç vermeseler, Volkan'la Emre'de şu milli takımdan ömür boyu men alsa çok mutlu olurum. Zira ne oyuncusuna küfreden seyirci, ne taraftarına küfreden kaptanla biz bir arpa boyu yol alamayız. Hala bu 2 taraftan birini savunan varsa da lütfen BattleStar Galactica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Hakan sende orada o psikolojik durumda olsan sende arkandaki adamlar sana destek değil köstek olursa sen de o küfürleri ederdin. kim bilir neler diyorlar arkadan. biz kendi takım oyuncularımıza neler diyoruz da rakip taraftar neler der. oraya gelip adam fenerli diye küfür ediyorlarsa suçlu demek az gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Kusura bakma Eser'de Volkan'ın dönüp küfür etmesini anlayabilirim, ama Emre'nin gelip küfür etmesini anlayamam. Ayrıca sen futbolcusun o taraftar yani bunu ayırt etmek çok zor değil bu 2 kavramı. Birisi göz önünde birisi kalabalıkta. Kendine hakim olacaksın, ki Volkan Emre Arda Sabri vs gibi adamlar küfür yemeye alışıklar sinirlerini kontrol edebilmeliler. Ayrıca tabi ki savunma olarak söylemiyorum, orada amaç bunlar Fenerli diye küfür etmek olsaydı bu olay maçın başından itibaren yaşanırdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 o statta daha önce de volkan'a sövmüşlerdi zaten. kalecinin kaderi bu abi. adam gol yerse hep hatalıdır. önünde ki 10 kişi melektir. bir de gol yedi diye küfür yer. adamın onumu yüzünden arkasındaki her şeyi de duyar. ayrıca abdullah avcı'yı filan getirip onu da harcamasınlar. bu küstah, artist oyuncular olduğu sürece milli takıma kim gelirse gelsin bir şey değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ya taraftar haklı diye birşey yok ama.neden volkan ve emre diyor insan.milli takımda oynayan ilk fenerli değiller.milli takımında gs stadında ilk maçı değil her futbolcu kufur yiyor.arenadaki maçlarda sabri taç kullanmaya geldiği zaman ne kufur duyuyor tahmin ediyorsunuzdur.dönüpte hangi birine laf yetiştirsin.ztn hata yap kufur ye hop güzel pas at alkışlan.olay bu sdf volkan ve emre ise sırf olayı dramatize etme peşinde oldugundan olaylar bu hale geliyor. volkan saraçoğlunda da kale arkasından ona kufur eden duyuyordur illa.dönüp aritislik yapsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yapma bunu http://www.facebook.com/photo.php?v=185673611516238 ulan herşeyi anti fenerbahçeliliğe.siz hepiniz biz teke bağlıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yalnız çok da doğru şeyler diyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 arada dedikleri herkesin dediği şeyler işte.ama olayı fenerbahçe cumhuriyetine bağlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar