Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 alınıyorum lan, ben de oldum bu ameliyatı, kemikleri poşete koyup verdiler hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 estetik değildi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Eğitim daha iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 la bu bana da lazım ama çok işi var sonra. sıkıntılı operasyon tampon fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 o tampon olayı boktan gerçekten, erken çıkarttırdım ben dayanamayıp, çok high tech tüplerimiz var silikon takıyoruz hiç zor olmuyor eskisi gibi değil dediler, ameliyattan çıktım bi baktım bildiğin akvaryum hortumu geçirmişler deliklere, ben bekliyorum böle dışarı bastıran içi bomboş tüpler falan takıcaklar rahat nefes alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 en önemlisi tüplerden dışarı nefes vermemek anında tıkanıyorlar, sürekli çekiceksin. gözüm sulandı hatırlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 şunları duyunca vazgeçiyo insan direk ya fuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ahah adam alınmış goldbären said: şey gibi, burnundaki kemeri aldırıp "ya et vardı onu alırken düzelttirdim işte" diyenler gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bende deviasyon ameliyatı oldum, doktor söyledi estetikte yapalım düzeltelim diye bende gerek yok bu tarz çabalara diye savuşturdum herifi. ama gel gör ki şimdi burunda köprü var. bok var bildiğimizin dikine gidiyoruz. estetik yaptıracam bir de... yaptırın, yapmak istemeyene de zorla yaptırın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Benim burnum kırılmıştı küçükken, nefes alamıyordum. O yüzden estetik oldum, hala sevmiyorum burnumu ama. 2 operasyon gerekiyordu falan 2.siyle uğraşamadım. 6 ay tavana bakarak yattım. 5 yıl oldu hala yatarken sola dönünce burnum sola eğiliyormuş gibi geliyor. Lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 nefes alma sorunlarını hallederken, burun da yamuksa düzelttircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben bu ameliyati kisin oldum bole, sabah ameliyathane buz gibiydi usutmusum, zaten burnum kapaliydi tamponla kac gun bide burnum akmaya basladi bole igrencti gene nefes alamiyorum ama, gittim aleji var yakicam ordaki etleri dedi yakma lafini duyunca tirstim gitmiyorum ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben kafamdan burun aldiricam direk, tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 o kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 oyle boyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 benim burnum küçükken çok düzgündü, sonra ilkokulda 2 tane kafa yedim kazayla, lisede çok pis 2-3 kere çok sert top yedim artık kırıldı mı kıkırdağa mı birşeyler oldu dağıldı biraz burun. Kemerli bir buruna sahibim liseden beri. Üstüne kefes alamıyorum, o yüzden her sabah kalkınca boğazım şiş kalkıyorum bütün gece ağızdan nefes aldığım için falan yaşam kalitesi yerlerde. Doktor deviasyon var biraz da hasarlı burnun istersen estetiği de aradan çıkarırız dedi de yediremedim kendime valla erkek halimle estetik falan. Deviasyon da duruyor olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 nolcak yea "burnumdan et aldırdım dersin" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bunu ben de yapıcam, aynı durumdayız, kondurunca gidicem doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Deviasyonu yaptirin kesin ya hayat kaliteniz artiyor. Ben gectigimiz yaz yaptirdim. Tamponlarin high-tech olmasi sadece tampon cikartilirken yasadiginiz aciyi azaltiyor. O aci da buyutulecek bir aci degil zaten. Ama burun 3 gun falan tamplonlu kaliyor ve hayatinizin en kotu 3 gununu yasiyorsunuz resmen. Burundan nefes alinmadigi icin agiz surekli kuruyor, bogazlar sisiyor falan boyle igrenc bir durum. Ama yaptirin, totally worth it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Çok şahane 2 kafa yedim lisede. O vukuatlardan beri burnum sultan mehmet tadında. Ve nefes alırken çok güçlük çıkıyor. açtırayım delikleri, kemeriyle sorunum yok da nefes alamamak çok fena. Sol delikten hava girmiyor direkt lan. Sevdiginin kokusu tek delikten geliyor böyle çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 deviasyonu ihmal etmeyin, tek sıkıntı söylendiği gibi tamponlar. 120kg bi adamın orta parmağı ebatında oluyor genelde meretler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ben de lisede sınıflar arasın turnuva finalinde bi top çıkarıcam diye adamın ayağına yatmıştım. Topun yönünü değiştirince adamın son hamlesi burnumda patlamıştı. O kadar kanadı, günlerce hafif hafif kan sızmıştı ara sıra. Doktor röntgende hiçbişey yok demşti de sanki o günden sonra hafif bi çıkıntı oldu lan darbenin geldiği yerde. Hani kemik nasırlaşmış gibi, ufak bi birikinti böyle. Ama estetik olarak bi sıkıntısı yok. Fonksiyonunda da bi sıkıntı yaratmadı. Yine de bi göstereyim diyorum ama şu kemik ameliyatı hedesinden gerilmiyorum değil. Kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 masada kalma riski var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bu subat tatilinde evime dondugumde olucam sanirim, sag burun deligi %80 tikali dedi doktor, olman gerekli olursan cok rahat edersin sadece 15 gun kotrol altinda olman gerek o kadar ondan sonra hayatin degisicek dedi acaba soyledigi kadar rahatlatiyomu insani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 tamponluyken veya gripken farketmez boğazı kuruyanlara pratik bilgi: çaydanlıkta su kaynatın sonra suyu tolere edebileceğiniz bir sıcaklığa gelince buharını içinize çekin. bütün solunum yollarınız rahatlatır. (çok eski bir tıbbi pratiktir) yalnız sıcaklığa dikkat edin, canınız yanıyorsa buhar yanığı olmak üzeresiniz demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar