Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burnundan et aldırdım diye estetik olanlar


Chemical

Öne çıkan mesajlar

o tampon olayı boktan gerçekten, erken çıkarttırdım ben dayanamayıp, çok high tech tüplerimiz var silikon takıyoruz hiç zor olmuyor eskisi gibi değil dediler, ameliyattan çıktım bi baktım bildiğin akvaryum hortumu geçirmişler deliklere, ben bekliyorum böle dışarı bastıran içi bomboş tüpler falan takıcaklar rahat nefes alıcam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende deviasyon ameliyatı oldum, doktor söyledi estetikte yapalım düzeltelim diye bende gerek yok bu tarz çabalara diye savuşturdum herifi. ama gel gör ki şimdi burunda köprü var. bok var bildiğimizin dikine gidiyoruz. estetik yaptıracam bir de... yaptırın, yapmak istemeyene de zorla yaptırın...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim burnum küçükken çok düzgündü, sonra ilkokulda 2 tane kafa yedim kazayla, lisede çok pis 2-3 kere çok sert top yedim artık kırıldı mı kıkırdağa mı birşeyler oldu dağıldı biraz burun. Kemerli bir buruna sahibim liseden beri.

Üstüne kefes alamıyorum, o yüzden her sabah kalkınca boğazım şiş kalkıyorum bütün gece ağızdan nefes aldığım için falan yaşam kalitesi yerlerde.

Doktor deviasyon var biraz da hasarlı burnun istersen estetiği de aradan çıkarırız dedi de yediremedim kendime valla erkek halimle estetik falan. Deviasyon da duruyor olduğu gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Deviasyonu yaptirin kesin ya hayat kaliteniz artiyor.

Ben gectigimiz yaz yaptirdim. Tamponlarin high-tech olmasi sadece tampon cikartilirken yasadiginiz aciyi azaltiyor. O aci da buyutulecek bir aci degil zaten. Ama burun 3 gun falan tamplonlu kaliyor ve hayatinizin en kotu 3 gununu yasiyorsunuz resmen. Burundan nefes alinmadigi icin agiz surekli kuruyor, bogazlar sisiyor falan boyle igrenc bir durum. Ama yaptirin, totally worth it.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok şahane 2 kafa yedim lisede. O vukuatlardan beri burnum sultan mehmet tadında. Ve nefes alırken çok güçlük çıkıyor.

açtırayım delikleri, kemeriyle sorunum yok da nefes alamamak çok fena. Sol delikten hava girmiyor direkt lan. Sevdiginin kokusu tek delikten geliyor böyle çok acayip.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de lisede sınıflar arasın turnuva finalinde bi top çıkarıcam diye adamın ayağına yatmıştım. Topun yönünü değiştirince adamın son hamlesi burnumda patlamıştı.


O kadar kanadı, günlerce hafif hafif kan sızmıştı ara sıra. Doktor röntgende hiçbişey yok demşti de sanki o günden sonra hafif bi çıkıntı oldu lan darbenin geldiği yerde. Hani kemik nasırlaşmış gibi, ufak bi birikinti böyle.


Ama estetik olarak bi sıkıntısı yok. Fonksiyonunda da bi sıkıntı yaratmadı. Yine de bi göstereyim diyorum ama şu kemik ameliyatı hedesinden gerilmiyorum değil. Kalsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamponluyken veya gripken farketmez boğazı kuruyanlara pratik bilgi:
çaydanlıkta su kaynatın sonra suyu tolere edebileceğiniz bir sıcaklığa gelince buharını içinize çekin. bütün solunum yollarınız rahatlatır. (çok eski bir tıbbi pratiktir)
yalnız sıcaklığa dikkat edin, canınız yanıyorsa buhar yanığı olmak üzeresiniz demektir :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...