adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bildiğimiz blacksmith gibi bişey arıyorum açıkcası ona vericeğim şekilde bi demir parça yapmasını istiycem nerelere gidebilirim ne yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Dünya savaşı taş ve sopalarla olmıcak, platemaile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ne tarz birşey yaptıracağına göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Fikirtepe, eğer bakır dövme işlemeli şekilli tarzında birşeyler yapacaksan Beyazıt'da hala kaldımı bilmiyorum ama araman lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 arkadaşa bi hediye hazırlıycaz kalkan yapıcaz spreyle boyuycaz falan çok büyük bişey değil 1 metre kadar bişey şeklide nasıl desem horde amblemi gibi desem yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 tahtadan yapın dışına levha çaktırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Fakirtepe it is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 adam kendi kendine doğum günü hediyesi yaptırıyo ya gerçek forever alone budur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Sac ile falan yaptırın onu tenekeciler yapar parada anlaşırsanız. Sac ile yapıp arkasını destekler. Kalın sac ile yapmak için pres lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Blacksmith yapacak ve 1 metre falan demişsin, demir olursa yerinden kaldıramaz tek kişi, arkadaşın Spartacus olsa yine farkmaz. Tahtadan yapılıp üstüne levha veya boya şeklinde bişiler olabilir mesela Viking round-buckler tarzı, daha olmadı hafif metal seçin alüminyumdan falan yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 @ seagle ondan sonra hediye alan elini kessin tetanoz olsun. İŞTE GEMLİK MÜHENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Onun aleti var lan kenarlarini katliyosun Hem tenekeden tetanoz olunsa ben olurdum olm. Korkmayin vucudunuza mikrop girsin biraz sdfsfscsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 tahtadan yapın ya da kabartma olmayacaksa markalama şeklinde bişey yaptır saca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 kalkan yaptırıyorsun da adamın kılıcı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Harbi lan demirciye gidip kilic yapacaksin ulan desek yapabilir mi acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Osie16 said: Dünya savaşı taş ve sopalarla olmıcak, platemaile gerek yok silahlar taş ve sopa ama platemail zırh. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Son dönemde çok Spartacus-Conan izlemişsiniz, günlük bi buçuk doz İtörnıl Sonşayn ov dı Spotlıs Maynd yazıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Giovanni said: Harbi lan demirciye gidip kilic yapacaksin ulan desek yapabilir mi acaba :D Paticiğin ilk zamanlarında, pepelekken bile olabilir hatta, Bursa'da kılıç yapan demir ustası efsanesi dolanırdı. Herkes FRP ile yoğrulduğundan baya bir heveslenmiştik de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Denizli Yatağan'lı ustalar yapıyor Osmanlı kılıcı(palası), bizde var, baya kalın-ağır çok sağlam kalite bir çelikten ve machete tarzı ucu açıyla büyüyen ve eğrileşen bişi, orak kadar açılı değil tabii ama hafif bir açısı var. Özel timciler falan yaptırıyormuş genelde, o kadar ağır koca şeyi dağda taşıyıp napıyolar bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ne kadara yaptıkları da önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 "Tatar Ramazan" said: Denizli Yatağan'lı ustalar yapıyor Osmanlı kılıcı(palası), bizde var, baya kalın-ağır çok sağlam kalite bir çelikten ve machete tarzı ucu açıyla büyüyen ve eğrileşen bişi, orak kadar açılı değil tabii ama hafif bir açısı var. Özel timciler falan yaptırıyormuş genelde, o kadar ağır koca şeyi dağda taşıyıp napıyolar bilmiyorum ama kafa kulak kesiyor olmasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ahşap ve epoksi ile şu ana kadar bitirmiştiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar