Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 açıldı mı duyuruldu mu bilmiyorum,yine de yazıyım dedim.bugün login olurken news panelinde şöyle bi yazı çarptı gözüme said: about 2 days ago we said, Get on our IRC, type your email and get your invite here http://t.co/WDcsYjF1 Make sure you click NO if a java box pops up! linke tıklayıp chate girin,orda dediği gibi mailinizi yazdığınız zaman invite göndermesi lazım. hadi kapışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 "Make sure you click NO if a java box pops up" Nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 güvenlik şeysi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 orda chat açılırken java güvenlik için abuk subuk bişey soruyo işte,ona no demek gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 eee no dedik Connecting... Unable to connect : java.security.AccessControlException : access denied (java.net.SocketPermission irc.torrentleech.org resolve) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Ona no dersen java applet'i başlamıyor ki chat'in onu anlamadım işte ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ilk sorduğuna "run",ikinci sorduğuna "no" deyince açılması gerekiyor,daha 15 dk önce yolladım bi arkadaşıma. #invite diye bi kanala bağlanıyor direk açılınca,oraya mail yazınca gönderiyor direk invite'ı. belki kanallar offline olmuştur,deneyin sonra tekrardan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 evet önce run sonra no dememiz gerekiyormuş (Z:lined (Your invite request will be processed as soon as possible. Make sure you check your SPAM/JUNK folder)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 oo iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 gelmedi bana bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 geldi bana şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 "roket adam" said: "Make sure you click NO if a java box pops up" Nasıl yani? Ordaki soru ters, bu publisher'dan imzasiz olarak geliyor, engelleyeyim mi ? diye soruyor, haliyle no demen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Yok, Chrome'da ondan önce Java'yı çalıştırayım mı diye soruyor, onun ardından senin dediğin soru geliyor direkt olarak Java'dan. Ben ilkine hayır deyin dedi sandım. Ayrıca geldi tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Geldi çok teşekkürler ratio oranı kaç acaba bu sitenin ilk günden yemeyelim banı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 0.4 ustune kalman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 seedbox bulup az biraz para veriyorsun. kullandigin sitelerde yapiyorsun okuz gibi ratioyu sonra somur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 TL'de ratio yapmak cidden zor ya. Bir sey download etmeden once ratio kasip ( diger sitelerden aynisini bulup direkt upload'a baslamak gibi yollar var ), super user olduktan sonra girisin bence o seedbox islerine. Diger turlu isinize yaramayacak yine. Ratio'su 1 ve ustu olanlar super user olarak aniliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ben yaklaşık 1 senedir azureus+shu aracılığıyla ratio sıkıntısız şekilde sömürüyorum torrentleech'i. 0,900 ve 1,0 arasında genelde ratiom hep. fake upload candır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Fake upload yapmak istiyorum bende ama anlaşılmıyomu ban yemeyelim ilk günden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Fake upload yapanlarin cuku dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ben üyelik kaptıydım burdan.hiç kullanmadım banlanmışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 edit: fake upload yuzunden torrentbytes turk ip'lerini banladi farkindaysaniz. eger 20kb/s upload ile ratio tutturamamaktan sikayetciyseniz cok ucuza seedbox sahibi olup, bir ay icerisinde 6 ay yetecek kadar upload yapabilirsiniz. -dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Yok artik ya yuh. Kendi yuzsuzlugunuz yetmiyor bir de yol yordam ogretiyorsunuz millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ne alaka yüzsüzlük? türkiyedeki 20 kb upload hızıyla ratio ayakta tutmak pek mümkün olmuyor.. ayrıca torrent bu yani,zaten korsan olan bişeyde tutup da ahlak araman komik değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ahaha program çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar