Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrentleech account alımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açıldı mı duyuruldu mu bilmiyorum,yine de yazıyım dedim.bugün login olurken news panelinde şöyle bi yazı çarptı gözüme

said:
about 2 days ago we said, Get on our IRC, type your email and get your invite here http://t.co/WDcsYjF1 Make sure you click NO if a java box pops up!

linke tıklayıp chate girin,orda dediği gibi mailinizi yazdığınız zaman invite göndermesi lazım. hadi kapışın
Mesaj tarihi:
ilk sorduğuna "run",ikinci sorduğuna "no" deyince açılması gerekiyor,daha 15 dk önce yolladım bi arkadaşıma. #invite diye bi kanala bağlanıyor direk açılınca,oraya mail yazınca gönderiyor direk invite'ı. belki kanallar offline olmuştur,deneyin sonra tekrardan işte
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

"Make sure you click NO if a java box pops up"

Nasıl yani?

Ordaki soru ters, bu publisher'dan imzasiz olarak geliyor, engelleyeyim mi ? diye soruyor, haliyle no demen gerekiyor.
Mesaj tarihi:
TL'de ratio yapmak cidden zor ya. Bir sey download etmeden once ratio kasip ( diger sitelerden aynisini bulup direkt upload'a baslamak gibi yollar var ), super user olduktan sonra girisin bence o seedbox islerine. Diger turlu isinize yaramayacak yine.

Ratio'su 1 ve ustu olanlar super user olarak aniliyor bu arada.
Mesaj tarihi:
ben yaklaşık 1 senedir azureus+shu aracılığıyla ratio sıkıntısız şekilde sömürüyorum torrentleech'i. 0,900 ve 1,0 arasında genelde ratiom hep. fake upload candır :)
Mesaj tarihi:
edit: fake upload yuzunden torrentbytes turk ip'lerini banladi farkindaysaniz. eger 20kb/s upload ile ratio tutturamamaktan sikayetciyseniz cok ucuza seedbox sahibi olup, bir ay icerisinde 6 ay yetecek kadar upload yapabilirsiniz.

-dis
Mesaj tarihi:
ne alaka yüzsüzlük? türkiyedeki 20 kb upload hızıyla ratio ayakta tutmak pek mümkün olmuyor.. ayrıca torrent bu yani,zaten korsan olan bişeyde tutup da ahlak araman komik değil mi?
  • Yeni Oluştur...