axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Illinois Üniversitesi'nin yaptığı bir araştırmaya göre insanlar sevdikleri markalara yöneltilen eleştirileri kendi değerlerine yönelik bir tehdit olarak algılıyor ve haksız çıkmayı gururlarına yediremedikleri için başarısız ürünleri savunmaya devam ediyorlar. http://arstechnica.com/science/news/2011/08/users-treat-criticism-of-favorite-brands-as-threat-to-self-image.ars said: The researchers performed two experiments, one on a group of 30 women and another on 170 undergraduate students, in order to see whether the subjects' self esteem was tied to the general ratings of various brands. Those who had high self-brand connections (SBC)—that is, those who follow, research, or simply like a certain brand—were the ones whose self esteem suffered the most when their brands didn't do well or were criticized. Those with low SBC remained virtually unaffected on a personal level. iPhone vs. Android tartışmalarına, WOW SUX topiklerine yeni ve süper bi boyut geliyor ehue. "Özgüvenin olmadığı için Mists of Pandaria'yı beğendin!" diyen adama ne cevap vericem ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 arastirma paralarini neye harciyo hiyarlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 e güzelde ondan beğendim diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bilgisayar oyunları bölümü de karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ırkçılık gibi bir şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bunun için araştırmaya gerek yok sorsalar söylerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 misal bi insan benim calistigim firmayi kotulerse ben kendimi kotu hissedip savunmaya gecerim.neyin arastirmasi ve ya kafasi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 fanboi artık bilimsel bir terim, faydalı bir araştırma olmuş. artık iman gücüne karşı bilimsel girişicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 parayı veren bunlar, firmayı savunan gene bunlar. yatırıp yere üstünden geçeceksin hepsinin tırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bazi fanboyar mantikli argumanlarla geliyor ama console vs pc konsolun savunulacak tarafi var mi bence yok pc kesinlikle 50 kat daha iyi her acidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 İnsanlar birazcık karizması olsun, birazcık ilgi çekebilsin diye aldığı ürünlere eleştiri gelince kızıyorlar tabi sdf. Bekledikleri etki o değil çünkü. Bunun için araştırma parası harcamak saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 fanboi larla tartışan kaldı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar