VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar baya uzun zamandır forumun takipçisi olmama rağmen çok kişi tanımaz beni çünkü fazla mesaj atmışlığım azıdr. Konu açmışlığım daha nadir. Ama şu anda özel bir durum olduğu için özellikle konuyu açmak istiyorum. Otaku House adında bir site var ve uzun süredir bir facebook üzerinden bir kostüm yarışması düzenliyorlar. Finallere kalan adaylar facebook üzerinden gerçekleştirilen oylama ile seçildi. Asya-Pasifik bölümündeki seçmeler sonucu ise TÜrkiye'den bir arkadaşımız finale kalmayı başardı. Sizden isteğim bu sayfadakiyarışmacı profilini incelemeniz ve "değer yaa kazanmalı" diyorsanız beğenmeniz. Diğer yarışmacıları da aşağıda görebilirsiniz. Sitenin bir ip filtresi var bu yüzden aynı ip üzerinden farklı hesaplarla beğenmek gibi bir şans yok. Amacım yarışmadan haberi bile olmayan kişilere bunu duyurup haber vermektir. Oylarınızı verirseniz harika olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 +1'ledim, hadi bakalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 (tu) de benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 (tu) konu biraz sticky kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 olm kızlar çok güzelmiş ya. hepsi kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 INTERNETTEN OYLAMALI YARISMA VARSA TURKLER KAZANMALI!!!! abi dunyada sayılı iyi oldugumuz seylerden biri internet oylamaları kazanmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 http://otakuhouse.com/images/2011/10/otaku-house-cosplay-contest-finalist-kirin-kirin-asuka.jpg HNNNNGGGG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 theresayı görene kadar oy vericektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Oha çok üzgünüm ama kaybetmişsiniz. http://www.otakuhouse.com/cosplay-idol/asia-finalists-2011/zend/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 BonePART said: INTERNETTEN OYLAMALI YARISMA VARSA TURKLER KAZANMALI!!!! abi dunyada sayılı iyi oldugumuz seylerden biri internet oylamaları kazanmalı bence Yok o tür bir abartı niyet yok ama bir çok kişinin haberi bile yok en azından duyulması için yaymak gerektiğnii düşünüyorum :D O Alphonse'yi yapan dışında bir kaç tane daha iyi var ama genel olarka baya aşağıdalar dikkat ettyiseniz. O açıdan (tek oy hakkı da yok zaten istediğiniz herkese oy verebiliyorsunuz :D) bir destek fena olmaz diyerekten oy verebilirsiniz mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yok vash yane kazanmalı diyorum bencede turkuz abi internet oylasması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 xunn said: Oha çok üzgünüm ama kaybetmişsiniz. http://www.otakuhouse.com/cosplay-idol/asia-finalists-2011/zend/ cosplay yarismasi, herkes kaybetmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 cosplay yapan erkeklerşn hepsi kaybediyo abi bayanlarsı son derece destekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Evet ya ben de oyumu nerede meme gördüysem oraya verirmişim, belki oyumun ip'sini takip eder, birşeyler içeriz beraber... Uguuu~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar