Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cosplay yarışması ile ilgili bir istek

VashTheStampede

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar baya uzun zamandır forumun takipçisi olmama rağmen çok kişi tanımaz beni çünkü fazla mesaj atmışlığım azıdr. Konu açmışlığım daha nadir. Ama şu anda özel bir durum olduğu için özellikle konuyu açmak istiyorum.

Otaku House adında bir site var ve uzun süredir bir facebook üzerinden bir kostüm yarışması düzenliyorlar. Finallere kalan adaylar facebook üzerinden gerçekleştirilen oylama ile seçildi. Asya-Pasifik bölümündeki seçmeler sonucu ise TÜrkiye'den bir arkadaşımız finale kalmayı başardı. Sizden isteğim bu sayfadakiyarışmacı profilini incelemeniz ve "değer yaa kazanmalı" diyorsanız beğenmeniz. Diğer yarışmacıları da aşağıda görebilirsiniz.

Sitenin bir ip filtresi var bu yüzden aynı ip üzerinden farklı hesaplarla beğenmek gibi bir şans yok. Amacım yarışmadan haberi bile olmayan kişilere bunu duyurup haber vermektir. Oylarınızı verirseniz harika olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

INTERNETTEN OYLAMALI YARISMA VARSA TURKLER KAZANMALI!!!!
abi dunyada sayılı iyi oldugumuz seylerden biri internet oylamaları
kazanmalı bence

Yok o tür bir abartı niyet yok ama bir çok kişinin haberi bile yok en azından duyulması için yaymak gerektiğnii düşünüyorum :D

O Alphonse'yi yapan dışında bir kaç tane daha iyi var ama genel olarka baya aşağıdalar dikkat ettyiseniz. O açıdan (tek oy hakkı da yok zaten istediğiniz herkese oy verebiliyorsunuz :D) bir destek fena olmaz diyerekten oy verebilirsiniz mesela :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...