VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar baya uzun zamandır forumun takipçisi olmama rağmen çok kişi tanımaz beni çünkü fazla mesaj atmışlığım azıdr. Konu açmışlığım daha nadir. Ama şu anda özel bir durum olduğu için özellikle konuyu açmak istiyorum. Otaku House adında bir site var ve uzun süredir bir facebook üzerinden bir kostüm yarışması düzenliyorlar. Finallere kalan adaylar facebook üzerinden gerçekleştirilen oylama ile seçildi. Asya-Pasifik bölümündeki seçmeler sonucu ise TÜrkiye'den bir arkadaşımız finale kalmayı başardı. Sizden isteğim bu sayfadakiyarışmacı profilini incelemeniz ve "değer yaa kazanmalı" diyorsanız beğenmeniz. Diğer yarışmacıları da aşağıda görebilirsiniz. Sitenin bir ip filtresi var bu yüzden aynı ip üzerinden farklı hesaplarla beğenmek gibi bir şans yok. Amacım yarışmadan haberi bile olmayan kişilere bunu duyurup haber vermektir. Oylarınızı verirseniz harika olur :D
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Admin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 (tu) konu biraz sticky kalsın
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 olm kızlar çok güzelmiş ya. hepsi kazansın
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 INTERNETTEN OYLAMALI YARISMA VARSA TURKLER KAZANMALI!!!! abi dunyada sayılı iyi oldugumuz seylerden biri internet oylamaları kazanmalı bence
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 http://otakuhouse.com/images/2011/10/otaku-house-cosplay-contest-finalist-kirin-kirin-asuka.jpg HNNNNGGGG.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Oha çok üzgünüm ama kaybetmişsiniz. http://www.otakuhouse.com/cosplay-idol/asia-finalists-2011/zend/
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 BonePART said: INTERNETTEN OYLAMALI YARISMA VARSA TURKLER KAZANMALI!!!! abi dunyada sayılı iyi oldugumuz seylerden biri internet oylamaları kazanmalı bence Yok o tür bir abartı niyet yok ama bir çok kişinin haberi bile yok en azından duyulması için yaymak gerektiğnii düşünüyorum :D O Alphonse'yi yapan dışında bir kaç tane daha iyi var ama genel olarka baya aşağıdalar dikkat ettyiseniz. O açıdan (tek oy hakkı da yok zaten istediğiniz herkese oy verebiliyorsunuz :D) bir destek fena olmaz diyerekten oy verebilirsiniz mesela :D
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yok vash yane kazanmalı diyorum bencede turkuz abi internet oylasması
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 xunn said: Oha çok üzgünüm ama kaybetmişsiniz. http://www.otakuhouse.com/cosplay-idol/asia-finalists-2011/zend/ cosplay yarismasi, herkes kaybetmis.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 cosplay yapan erkeklerşn hepsi kaybediyo abi bayanlarsı son derece destekliyoruz
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Evet ya ben de oyumu nerede meme gördüysem oraya verirmişim, belki oyumun ip'sini takip eder, birşeyler içeriz beraber... Uguuu~
Öne çıkan mesajlar