BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bir gün pati buluşmasında yemek yeme yarışı yapalım gidelim pizza hata :D yiyevildiğin kadar ye yapalım kazanan hiç bir ücret ödemesin üstüne akşam barda içirilsin:D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Natural Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 öhh :) $$$da biter olay:D[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hehehe. Hastanede tanıdığın var galiba :-p[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ölür be adam. içkiyi sevmemde yemek konusunda adayım:)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 estel gelmesse varım =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Holyman, 06 Ekim 2004 22:09 tarihinde demiş ki: estel gelmesse varım =) lol.. :) bende katılmak isterim tahminen bi 2. veya 3. olurum :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 21) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ee ne zaman yapıyoz :P kimse benim yanıma gelmiyo ben ayarlıyamam bir pizza hatı filan önceden ayar yapmak lazım gidip şirketle konuşmak filan lazım yani :P[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ben cadde pizza hutı ayarlıym tiki kardeşlerimizi tiksindirelim?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 oleyy tikkyleride alırız süper olur nihoho *pis pis ağzındakileri göstererek sırıtır* :P[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 GEnçliğinize yazık be :) Sonra bana dönersiniz, kolestrol olur 360 (normali 180), yirmi bir yaşınızda doktor der "Oğul, 30 yaşını görmeyeceksin..." sonra tuttururlar rejimdir bilmemnedir, 12 kilo verdirirler aceleylen, yağlarınız erir, bu sefer dolaptaki hiçbir şey olmaz üzerinize... Sağlıklı yaşayın patiler! En güzeli siz pizza huta gidin, bekar yaşayan patileri de alın. Yanınıza da içine buzdolabı poşetleri saklanmış spor çantaları alın. Bir haftalık pizza stoğunu çantalara attıktan sonra da ortamı terkedin. Kalabalık gidin ki, elemanlar anlayamasın, bir de kesin çıkacak kavgada sayı avantajınız olsun.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 biz ailecek yapmıstık,çorba falan veriyorlar önceden şişiyorsun direk bir daha gidersem iki gün önceden aç olacağım.[signature][hline]shinsetsu desu..
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Bellow, 06 Ekim 2004 22:14 tarihinde demiş ki: oleyy tikkyleride alırız süper olur nihoho *pis pis ağzındakileri göstererek sırıtır* :P lol :)[signature][hline]Let's blitz..!
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 "kendin pişir kendin ye" ye de gidebilir aslında. siz pişirirsiniz ben yerim :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Pizza hut DEmeyin bana Direk mideme bişi oluyor Ismini Duyunca.. :D Eyer öle bişi olursa izmirde faln Gelirim bende ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Troil, 06 Ekim 2004 22:08 tarihinde demiş ki: içkide iddialıyım Kralın gelsin *!iddia'ya girer*[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 İçki mi? İddia mı?[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Acıkıyom böyle topicleri görünce gece gece :D[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 o diil de ik arkadas yiyebildiin kadar ye olayinda pizza dilimlerini cantada posete atip mekani somurmustu... tey tey
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 içkide kendimi tek gecerim benle içnelr bilir ilk birada suratım kıpkırmzın olur ama tık olmuo içim içim bişi olmuo çok param varya içkiye ayıracak o yüzdern ak aynaya bakıom yine pancar gibi ama sadece çakırkeyifim bumudr ya üfd[signature][hline]and so when i'm lost and i'm tired and depressed and when my mind goes astray won't you light my way don't save it for another day hey! don't save it for another day won't you light my way
narin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bendim o hellin anlattigi , sonra turkiye fransaya surgun e yolladi ; hellide tabi ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Arkadaş böyle bir yarışta birinci gelip sonra mide fesadından hastaneye kaldırılmıştı. :)[signature][hline]Let's sing the Bards song
sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ben 2 gün hastahanede yatmıştım AH Şarapp Ahhh.. içmicektim 4 şişe :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 önemli olan hızlı yemekte. mideden beyine "doydum" sinyali doyduktan 10-15 dakka sonra falan gidiyor... her insan çok fazla yiyebilir yani isterse. (tabi bünyenin farketmeyeceğini iddia etmiyorum)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Öne çıkan mesajlar