Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yiyebildiğin Kadar ye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir gün pati buluşmasında yemek yeme yarışı yapalım gidelim pizza hata :D yiyevildiğin kadar ye yapalım kazanan hiç bir ücret ödemesin üstüne akşam barda içirilsin:D[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
Hehehe. Hastanede tanıdığın var galiba :-p[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
estel gelmesse varım =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ee ne zaman yapıyoz :P kimse benim yanıma gelmiyo ben ayarlıyamam bir pizza hatı filan önceden ayar yapmak lazım gidip şirketle konuşmak filan lazım yani :P[signature][hline]Msn : [email protected]

- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
ben cadde pizza hutı ayarlıym tiki kardeşlerimizi tiksindirelim?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
oleyy tikkyleride alırız süper olur nihoho

*pis pis ağzındakileri göstererek sırıtır* :P[signature][hline]Msn : [email protected]

Mesaj tarihi:
GEnçliğinize yazık be :) Sonra bana dönersiniz, kolestrol olur 360 (normali 180), yirmi bir yaşınızda doktor der "Oğul, 30 yaşını görmeyeceksin..." sonra tuttururlar rejimdir bilmemnedir, 12 kilo verdirirler aceleylen, yağlarınız erir, bu sefer dolaptaki hiçbir şey olmaz üzerinize... Sağlıklı yaşayın patiler!
En güzeli siz pizza huta gidin, bekar yaşayan patileri de alın. Yanınıza da içine buzdolabı poşetleri saklanmış spor çantaları alın. Bir haftalık pizza stoğunu çantalara attıktan sonra da ortamı terkedin. Kalabalık gidin ki, elemanlar anlayamasın, bir de kesin çıkacak kavgada sayı avantajınız olsun.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
biz ailecek yapmıstık,çorba falan veriyorlar önceden şişiyorsun direk bir daha gidersem iki gün önceden aç olacağım.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 06 Ekim 2004 22:14 tarihinde demiş ki:
oleyy tikkyleride alırız süper olur nihoho

*pis pis ağzındakileri göstererek sırıtır* :P

lol :)[signature][hline]Let's blitz..!
Mesaj tarihi:
"kendin pişir kendin ye" ye de gidebilir aslında. siz pişirirsiniz ben yerim :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Pizza hut DEmeyin bana Direk mideme bişi oluyor Ismini Duyunca.. :D
Eyer öle bişi olursa izmirde faln Gelirim bende ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Mesaj tarihi:
içkide kendimi tek gecerim
benle içnelr bilir ilk birada suratım kıpkırmzın olur ama tık olmuo içim içim bişi olmuo çok param varya içkiye ayıracak o yüzdern
ak aynaya bakıom yine pancar gibi ama sadece çakırkeyifim
bumudr ya
üfd[signature][hline]and so when i'm lost
and i'm tired and depressed
and when my mind goes astray
won't you light my way
don't save it for another day
hey! don't save it for another day
won't you light my way

Mesaj tarihi:
önemli olan hızlı yemekte. mideden beyine "doydum" sinyali doyduktan 10-15 dakka sonra falan gidiyor...

her insan çok fazla yiyebilir yani isterse. (tabi bünyenin farketmeyeceğini iddia etmiyorum)[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
  • Yeni Oluştur...