Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 2-3 yıl kadar önce bir pilav yemiştim. İthaiye caddesindeydi sanırım, bir Kürt lokantasından. Büryan kebabının yanında getirmeyi önermişlerdi güzel olur diye. Böyle, kahverengimsi, hafif baharatlı ve etrafı krem rengi gibi hatırladığım üzerinde büryan kebabının suları damlayan bir hamur ile kaplı gelmişti. Nedir bu pilav? Anlatabildim mi iyi bilmiyorum ama yemek istiyorum tekrar. Ankara'da olduğumdan mekana gidemiyorum tekrar da. Neresi olduğunu da hatırlamıyorum gerçi, okul çıkışı rastgele girmiştim.
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 perde pilavı? http://resim.nefisyemektarifleri.net/2009/09/perde-pilav%C4%B1.JPG
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bu sanırım, evet. Şimdi Ankara'da yiyebileceğim bir yer bulmak kaldı.
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 kolaydir hakikaten asagi yukari normal pilav yapip hazirladigin hamurla beraber firinlayacaksin iste pilavi zerdecalli ve bademli yap, hamuru hazirladiktan sonra da bademle susle sonra pilavi dok icine, piril piril olur
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 perde pilavı yalnız küürt diil arap yemeğidir
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 perde pilavı çok güzel de, kokusu felaket ya.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 perde pilavi siirt yemegidir. yiyeceksen oraya gideceksin.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 o kadar açıkladığın şey perde pilavı mıydı yav
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 büryan kebabını sevmemiştim kebaplık bi tarafı yok. al %50 yağlı eti sıcak kuyuya sok-çıkar bitti.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 gerge sen böyle şeyler yememelisin abi daha çok salyangoz, portakal likörlü kremalı krep, üç beş yüzyıllık şarap falan içmelisin gözümde imajın değişti
balon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 gençler noliferlığı esnaf lokantalarına uğrayarak aşıyor
Öne çıkan mesajlar