Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 2-3 yıl kadar önce bir pilav yemiştim. İthaiye caddesindeydi sanırım, bir Kürt lokantasından. Büryan kebabının yanında getirmeyi önermişlerdi güzel olur diye. Böyle, kahverengimsi, hafif baharatlı ve etrafı krem rengi gibi hatırladığım üzerinde büryan kebabının suları damlayan bir hamur ile kaplı gelmişti. Nedir bu pilav? Anlatabildim mi iyi bilmiyorum ama yemek istiyorum tekrar. Ankara'da olduğumdan mekana gidemiyorum tekrar da. Neresi olduğunu da hatırlamıyorum gerçi, okul çıkışı rastgele girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 perde pilavı? http://resim.nefisyemektarifleri.net/2009/09/perde-pilav%C4%B1.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bu sanırım, evet. Şimdi Ankara'da yiyebileceğim bir yer bulmak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 o zaman afiyet olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 kendin yap çok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 kolaydir hakikaten asagi yukari normal pilav yapip hazirladigin hamurla beraber firinlayacaksin iste pilavi zerdecalli ve bademli yap, hamuru hazirladiktan sonra da bademle susle sonra pilavi dok icine, piril piril olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 perde pilavı yalnız küürt diil arap yemeğidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 perde pilavı çok güzel de, kokusu felaket ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 perde pilavi siirt yemegidir. yiyeceksen oraya gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 o kadar açıkladığın şey perde pilavı mıydı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 büryan kebabını sevmemiştim kebaplık bi tarafı yok. al %50 yağlı eti sıcak kuyuya sok-çıkar bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bulgur la o ne o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 gerge sen böyle şeyler yememelisin abi daha çok salyangoz, portakal likörlü kremalı krep, üç beş yüzyıllık şarap falan içmelisin gözümde imajın değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 gençler noliferlığı esnaf lokantalarına uğrayarak aşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar