Marty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 printer friendly bi fontta yazdırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 koluma napae yazdırıcam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 sostizm said: ingilizce cümle veya kanji alfabesi ile yazı yazdırmasından daha anlamlı bir harekettir.Deyişin orjinalini kendi alfabesinde yazdırmışsa sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 eski bi kız arkadaşım yaptırmıştı (kalıcı değil) sonra ayrıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Rasmon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 nickname olur yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Deftere, boş bulduğu kağıtlara, sırasına sağa sola ismini yazan kişilerin kimlik arayışı içinde olduğu düşünülebilinir. Ergenlerde daha sık gözüküyor ama ben 23 yaşında yapanda gördüm bunu. Tabi her ismini yazan kimlik arayışı içinde olucak diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 niye ya ne alaksası var semklo diye yaziom bendea rası boş bulugğum edeflerlere fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 içirmeyin bu adamı ya buluşmaya geldiğinde kokudan sarhoş olmuştu zaten >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 memento Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 wastyrx said: içirmeyin bu adamı ya buluşmaya geldiğinde kokudan sarhoş olmuştu zaten >.< ahaha tam dicektim typolardan kesin icmis bu diye sdjhfgsdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 hedehodohop said: sostizm said: ingilizce cümle veya kanji alfabesi ile yazı yazdırmasından daha anlamlı bir harekettir.Deyişin orjinalini kendi alfabesinde yazdırmışsa sorun yok bence Anlamadım. Bir türk bir japon deyişi çok beğenip, o değişi kendi orijinal alfabesinde yazdırırsa sorun yok mu demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 wastyrx said: içirmeyin bu adamı ya buluşmaya geldiğinde kokudan sarhoş olmuştu zaten >.< AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 sostizm said: hedehodohop said: sostizm said: ingilizce cümle veya kanji alfabesi ile yazı yazdırmasından daha anlamlı bir harekettir.Deyişin orjinalini kendi alfabesinde yazdırmışsa sorun yok bence Anlamadım. Bir türk bir japon deyişi çok beğenip, o değişi kendi orijinal alfabesinde yazdırırsa sorun yok mu demek istedin?evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 nomsaR said: eski bi kız arkadaşım yaptırmıştı (kalıcı değil) sonra ayrıldım. sana Rasmon diye hitap ediyor veya dövmesini yaptırıyorsa onun birlikte olmuş olman saçma.he o resimde ki kol senin olup bizi yiyorda olabilirsin o da ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 yav said: adam kızcağız 6 dakka bu imajı aramış yok,7 dakika B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 nomsaR said: eski bi kız arkadaşım yaptırmıştı (kalıcı değil) sonra ayrıldım. ya sen takma isimle mi yaşıyorsun hayatını? rasmon ne? valla meraktan soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 İnsanın dövme yaptırması bile genel olarak çok gereksiz ve sağlıksız birşey iken, kendi ismini dövme yaptırması çok gereksiz, sağlıksız ve garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 cetintas said: nomsaR said: eski bi kız arkadaşım yaptırmıştı (kalıcı değil) sonra ayrıldım. ya sen takma isimle mi yaşıyorsun hayatını? rasmon ne? valla meraktan soruyorum? RasimAhmetSelinMehmetOrhanNecip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Kızın kemik yapısında sorun var rasmon. İyi yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 cetintas said: yav said: adam kızcağız 6 dakka bu imajı aramış yok,7 dakika B)- 1 dakikayı ben link kopyalama yapıştırma ve mesaj gönderme olaylarına ayırmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 benim kız arkadaşım koluna küheylan yazdırsa bir daha konuşmam onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 benim kız arkadaşım küheylan yazdırsa ben de konuşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 küheylan dendikce aklima http://www.itusozluk.com/image/mad-jack-the-pirate_21479.jpg geliyor ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 onun videosunu koyan da sen miydin ajbfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar