Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanın kendi ismini dövme yaptırması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deftere, boş bulduğu kağıtlara, sırasına sağa sola ismini yazan kişilerin kimlik arayışı içinde olduğu düşünülebilinir. Ergenlerde daha sık gözüküyor ama ben 23 yaşında yapanda gördüm bunu. Tabi her ismini yazan kimlik arayışı içinde olucak diye birşey yok.
Mesaj tarihi:
hedehodohop said:

sostizm said:

ingilizce cümle veya kanji alfabesi ile yazı yazdırmasından daha anlamlı bir harekettir.
Deyişin orjinalini kendi alfabesinde yazdırmışsa sorun yok bence

Anlamadım. Bir türk bir japon deyişi çok beğenip, o değişi kendi orijinal alfabesinde yazdırırsa sorun yok mu demek istedin?
Mesaj tarihi:
sostizm said:

hedehodohop said:

sostizm said:

ingilizce cümle veya kanji alfabesi ile yazı yazdırmasından daha anlamlı bir harekettir.
Deyişin orjinalini kendi alfabesinde yazdırmışsa sorun yok bence

Anlamadım. Bir türk bir japon deyişi çok beğenip, o değişi kendi orijinal alfabesinde yazdırırsa sorun yok mu demek istedin?
evet
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

eski bi kız arkadaşım yaptırmıştı (kalıcı değil)

sonra ayrıldım.
sana Rasmon diye hitap ediyor veya dövmesini yaptırıyorsa onun birlikte olmuş olman saçma.he o resimde ki kol senin olup bizi yiyorda olabilirsin o da ayrı...
Mesaj tarihi:
İnsanın dövme yaptırması bile genel olarak çok gereksiz ve sağlıksız birşey iken, kendi ismini dövme yaptırması çok gereksiz, sağlıksız ve garip.
Mesaj tarihi:
cetintas said:

nomsaR said:

eski bi kız arkadaşım yaptırmıştı (kalıcı değil)

sonra ayrıldım.

ya sen takma isimle mi yaşıyorsun hayatını?
rasmon ne?
valla meraktan soruyorum?

RasimAhmetSelinMehmetOrhanNecip
Mesaj tarihi:
cetintas said:

yav said:

adam kızcağız 6 dakka bu imajı aramış

yok,7 dakika
B)-

1 dakikayı ben link kopyalama yapıştırma ve mesaj gönderme olaylarına ayırmıştım
  • Yeni Oluştur...