axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 MMO-Champte gördüm şimdi, her expansionın lvl capinde üssel olarak artan item statları Mists of Pandaria'da ve sonrasında baya saçma hale dönecek diye bir itirafta bulunuyor blizz. http://eu.battle.net/wow/en/blog/3258652 http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/october/numbers1.jpg said: Hey, our stats are growing exponentially. If you look at everything from the Strength on a weapon to the damage being done by a Fireball crit or the amount of health the Morchok boss has, they look downright absurd compared to the numbers for level 60 characters in the original shipping version of World of Warcraft. It’s not exactly a surprise that we were going to end up here, and we knew where we were going every step of the way, yet regardless, here we are. http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/october/numbers2.jpg http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/october/numbers3.jpg İkinci resim ilk bakışta çok saçma görünüyor ama WotLK giriş itemlarıyla firelands epixlerini bile karşılaştırınca çıkan tablo ortada. Her major patchte sanki lvl cap artmış gibi ilvllar da artınca böyle bir enflasyon ortaya çıkıyor. Haliyle blizz bu sıkıntıyı çeşitli şirinliklerin arasına gizleyerek şu soruyu sormuş : 1) Böyle devam edip binleri milyonları milyorları kısaltalım, mega damage giga savage mı yapalım? 2) Yoksa bütüün itemların değerlerini nerfleyelim, yeniden 5k hpli 1k dpsli günlerimize mi dönelim? Komikli Şakalı Resim said: http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/october/numbers4_small.jpg Fig. 4. Mega Damage. Name/screenshot not to be taken seriously. Anket de ekliyorum bu konuya, benim kafamı kurcalayan bi soruydu keza. Bence squish gelsin, 4000 yerine 40 resilience olsun, arcane blastlar 20.000 değil 200 critlesin. Aman karakterim az vuruyor diye düşünmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Sıfırlar atılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Altı sıfır atılsın abicim, wowumuzun onuru ayaklar altında ya, Afrika'da bile bu kadar az damage veren ülke yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Farklı bir çözüm olsun diyenlerin önerisi var mı peki? Şimdiye kadar forumlarda elle tutulur bişey göremedim. Squish yerine lvla bağlı olarak yeni itemların "bişeyi" olsun eski itemların olmasın diyenler var ama o bişeyin ne olabileceğine dair bi fikir yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Oyunun b.knun cikarildiginin ozetidir bu resimler. Ben bir yil once tekrar baslamak istemistim ama ogrimar da motorsikletleri gorunce butun havesim kacmisti. Harley Davidson tarzi motorlarla ogre´larin Tauren´lerin gezmesi nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 inek kurta binince sorun yok , motora binincemi sorun var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 acil sifir atilip vanilla statlarina donsun su oyun ya. en son komik komik rakamlar gorunuyordu ekranda. 4 haneden buyuk rakam gormeyelim vurunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yusema said: inek kurta binince sorun yok , motora binincemi sorun var =) şşşş bilader indir o eli bi önce, inek minek nooluyo ööle! Taureniz biz Tauren!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Vanilla realmi TBC realmi falan yapsınlar işte forumlarda aylardır yıllardır istenen concepti. Frozen account diye birşey kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Masquerade said: acil sifir atilip vanilla statlarina donsun su oyun ya. en son komik komik rakamlar gorunuyordu ekranda. 4 haneden buyuk rakam gormeyelim vurunca. aynen katılıyorum sıfır atılması(gerçi bu bir fantezi sanırım) yerine rework yapılsın dps 1k dps yapsın arkadaş ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yapamazlar öyle bişey kolay kolay, bunun level 1 i var, bide level 90 ı var bundan daha iyi scale ettirmeleri çok zor bütün eski contenti silip atamayacaklarına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 % bazlı damage verme gelebilir belki, tabi detayları ile düşünmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 level multiplieri yaparlar, ona gore gider. lvl 1 olan +1 alir, 90 olan +90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Gangren said: % bazlı damage verme gelebilir belki, tabi detayları ile düşünmedim. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/179652_490072061455_17900841455_6669988_3533007_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Level 60'ta girdiğimiz raidlerdeki mobların HP'si kadar şu an tanklar. Bence bu şekilde devam etsin, level 100'de oradaki bosslar gibi 700k HP'miz olacak aşağı yukarı. Zaten 2 3 expe geliriz oraya. Boss olacağız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 arkadaşlarım oyunda dursunda, ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Level 90da ki dungeonlar hangi itemlarla olur bilmiyorum ama level 100de ki dungeonlar taş ve sopalarla olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Sparkcaster said: yapamazlar öyle bişey kolay kolay, bunun level 1 i var, bide level 90 ı var bundan daha iyi scale ettirmeleri çok zor bütün eski contenti silip atamayacaklarına göre bütün oyunu elde geçirmeleri gerekicek işte.yapılabilir bence zaten yeni content diye eski raidlerin moblarını yollarını dekorlarını kullanıyorlar biraz iş yapmış olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 zor bir iş yok ki ortada. ui içerisine bir özellik ekle tickleyenin ekranından sıfırları atsın direk. görmeyelim. tickleyen ticklemeyen olacak kafa karışıklığı yaratır gibi bir korkuyada gerek yok. şu anki hali çok kafa karıştırıcı ve can sıkıyor. vanilla sayılarına dönmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Sparkcaster said: yapamazlar öyle bişey kolay kolay, bunun level 1 i var, bide level 90 ı var bundan daha iyi scale ettirmeleri çok zor bütün eski contenti silip atamayacaklarına göre Sıkıntının asıl kaynağı toplamda 90 lvl olması değil, 500lvl varmış gibi item yapılması. Heirloom itemları düşün, lvl80de ilvl 187yken 81e geçince 288 oluyor bi anda. Bütün expansionların birikintisi en sonda patlıyor haliyle. Silinen content değil, contentin basamakları olacak. Bütün vanilla epixleri ilvl65 olacak mesela, karazhandan da ilvl75 item düşecek sunwellden de. Büyük ihtimalle Cata dahil bütün eski raid tierlerinin hp/armor/damage cinsinden zorluğunu eşitleyecekler. Pandarianın son bölgesinden aldığın item bu olacak falan. Dpsler Vanilla zamanına dönmez de TBCnin başları gibi olur işte. Hatta belki biraz daha düşük. Şu saatten sonra ICC ile naxxın zorluğunun aynı olması benim için bişey ifade etmiyor, o yüzden gayet güzel bi çözüm. Gangren said: % bazlı damage verme gelebilir belki, tabi detayları ile düşünmedim. PvE için mantıklı da pvpyi çok karıştırıyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 @axe sayılar çok az da olsa lvl60-lvl70 guildleri var.eski contentlerde raid yapmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Oyuncu tabanının büyük kısmı önemsemese de blizz o adamları gözden çıkarmaz, AQ40ın zorluğu biraz geriye çekilir sadece. Trashleri MC ayarında olur falan. Şimdiye kadar forumlarda squishden şikayet eden görmedim hatta beklediğimin üstünde destek geldi genelden. Böyle devam ederse sayı enflasyonu ve ona göre düzenlenmiş UIden tamamen vazgeçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 pvpde okunmuyordu zaman zaman rakamlar zaten dsadsa. ne vurdugun, yedigin belli degil. ne guzel boyle. http://www.youtube.com/watch?v=ZhHNtFTR5ZQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=p5ZXj2CXDmw ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar