EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Semih de bütün dünyanın hayranlıkla takip ettiği bi oyuncu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 yanliz semih burağın daha fazla gol atmasına katkıda sağlayabilir yani. iki forvet oynasalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 EricCantona said: Semih de bütün dünyanın hayranlıkla takip ettiği bi oyuncu zaten.Semih'i kadroya alsa iyi olur son 15 dakika falan iş yapar da almasa da olur yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 PZero said: cenk volkandan daha iyi olduğunu dün akşam kanıtlamışken gene kadroya girememesi cok acı bu ülke futbolu adına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 PZero said: cenk volkandan daha iyi olduğunu dün akşam kanıtlamışken gene kadroya girememesi cok acı bu ülke futbolu adına Hopbaaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 EricCantona said: Semih de bütün dünyanın hayranlıkla takip ettiği bi oyuncu zaten. ingiltere'de herhangi bir cafe'ye gir,içeceğini yudumlarken ortamda ki insanlarla küçük bir anket yapıver. Semih de,sana kim olduğunu anlatsınlar. Burak Yımaz de, "iz det a törkiş kebap?" desinler. mevzu dünyanın çeşitli yerlerinde aynen denenebilir. şu her yazdığıma ters yazı yazmaktan vazgeç be eric. kişisel olmasın artık tartışmalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Semih Saygıner'i tanıma ihtimalleri, Semih Şentürk'ü tanıma ihtimallerinden daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 mokoko said: kim semih'i burak yerine koyalım demişki. diyeni banlayın bence direk. benim dediğim yedekte halil yerine semih'in olması gerekirdi. hem halil'in yaptığı herşeyi daha iyi yapıcak bi adam semih, hemde direk psikolojik üstünlük. hiddink buna önem vermiyor işte, psikolojik üstünlük kurmaya hiç kasmıyor adam, takım çıksın kendi oyununu oynasın diyor. Semih şu oyunda olsa, ölüsünü bile iki kişi tutar defansta ki orta sahada üstünlük kurarsak çok rahat atak yaparız. Ama yok, olmaz. Burak-Semih ikili forvetiyle çok deli işler yapardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 töre varken caneri kadroya yazanları kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 yahu ne psikolojisi ne üstünlüğü, adam zamanında bi tane son dakika golü atmış. GS karşısına nobre'yi oynatırsın o olur, adam her maç gs'ye gol atıyo. fenere karşı shevchenkoyu oynatırsın o da olur, fener sayesinde CL gol kralı oldu adam. ama tek maçtan tek golden ne psikolojisi, "bala attı girdi işte" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 cetintas said: ingiltere'de herhangi bir cafe'ye gir,içeceğini yudumlarken ortamda ki insanlarla küçük bir anket yapıver. Semih de,sana kim olduğunu anlatsınlar. Burak Yımaz de, "iz det a törkiş kebap?" desinler. mevzu dünyanın çeşitli yerlerinde aynen denenebilir. şu her yazdığıma ters yazı yazmaktan vazgeç be eric. kişisel olmasın artık tartışmalarımız. türkiye'de bi cafe'ye gir, semih'i sor. yarısı bilir yarısı bilmez. ingiltere'de de anca türk adam bulursan o bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Türkiye'de bir cafeye gir genç semih de herkes bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 sabriyi futboldan anlamayan adam bile bilirde bilse ne olur ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Rewendor said: yahu ne psikolojisi ne üstünlüğü, adam zamanında bi tane son dakika golü atmış. . ama tek maçtan tek golden ne psikolojisi, "bala attı girdi işte" derler. http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/10/14/semihi-halen-ruyamda-goruyorum-800509375502 "Hırvatistan'ın A milli takımının defans oyuncusu Yosip Şimuniç" said: Semih'i halen rüyamda görüyorum dimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ne abartmış adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Esnaf said: töre varken caneri kadroya yazanları kınıyorum. bu araya kaynamış gökhan töre'nin kaç maçını izledin bu sezon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ben tribünden 3 maçını izlemiş biri olarak hak veriyorum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bende gökhan töre ilk alındığında baya saydırmıştım da, şimdi tüküdrüğümü yalıyorum resmen. adam baya iyi ya. caner'i falan donunda sallar driblingiyle, çalımlarıyla vs.. Aslında caner de şu an çok iyi ikisini de alsınlar işte kadroya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 DoGMeaT said: Esnaf said: töre varken caneri kadroya yazanları kınıyorum. bu araya kaynamış gökhan töre'nin kaç maçını izledin bu sezon ?canerden fazla izledim.töre'nin kumaşı baya iyi. sen töreyi kaç defa izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 gökhan töre bana kalırsa arda'yı falan da yalan eder, bu yaşında bu kadar istikrarlı bir performans, çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Esnaf said: DoGMeaT said: Esnaf said: töre varken caneri kadroya yazanları kınıyorum. bu araya kaynamış gökhan töre'nin kaç maçını izledin bu sezon ?canerden fazla izledim.töre'nin kumaşı baya iyi. sen töreyi kaç defa izledin? senden daha fazla izlediğimi düşünüyorum yada sen caneri izlemedin şu son haftalarda ya bi bundesliga puan tablosuna bakın isterseniz,sonra konuşalım yine. ps: gökhan töre kötü demiyorum,ama bknz: form. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 caner son maçlarda kendini baya aştı. özellikle bjk-fb maçında birlikte izlediğimiz gsli arkadaşlar ufak bir şok geçirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bozuk saat bile gunde 2 defa dogruyu gosterir. gorduk uber caneri sivas macinda. das. bir de puan tablosuyla oyuncu karsilastirmasi yapmak baya iyimis, fm statlarinin bir ust seviyesi olmali ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bozuk saatle ne alakası var. adamda potansiyel var demekki, sistem-form meselesi. Denenir sonuçlara bakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar