geezus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Selam, geçen canım sıkıldı böyle bir şey yazdım, sevmediğiniz adamların mesajlarını göstermiyor, ancak açtığı başlıkları falan gösteriyor, sadece read.php'de etkili yani, ayarlardan virgülle sonsuz tane insan ekleyebilirsiniz. Bir sürü bugı falan çıkabilir kurcalarsanız, başka bir canımın sıkıldığı zamanda düzeltirim artık. http://kutu.s3.amazonaws.com/patimalci.crx
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 milletin msjını gizlersek konuda ki bütünlük bozulur. yine de uğraşmıssın emeğine sağlık.
geezus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 valla bazen bozuluyor, bazen bozulmuyor, çok üşengeç olduğum için toggle falan koymaya üşendim; yukarıya öyle birşeyler koyulabilir. işte ya bir dahaki üşengeçlik dönemime kadar bekleyecek o da. yahut ben yazarım falan diyen varsa kaynağı githuba falan koyabilirim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Forum lan bu. Hiç tasvip etmiyorum. Rahatsız olduğunuz mesaj varsa şikayet edin, bakılır.
geezus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 @gerge, gerizekalılara napıcaz peki? adam legal ama mal mesela.
napae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 senko said: milletin msjını gizlersek konuda ki bütünlük bozulur. yine de uğraşmıssın emeğine sağlık. Aslında mesela balon'un mesajlarını görmesem çok süper olur. Konunun bütünlüğünün bozulucağını da sanmıyorum sdfjks
escape Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 heh tamam işte. sıralayın "escape"i teker teker şimdi.
geezus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 escape said: sıralayın "escape"i teker teker şimdi. [list=1] [*] escape [*] escape [*] escape [*] escape [/list] ?
geezus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kodu 4 gün önce yazdım, 20 dakka falan sürdü. kayış mayış bırak da sen ne demek istedin onu de hele. escape sıralamak ne demek
escape Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 of beni sevmeyen adam cok paticikte bahsdiyolardı böle bişi olsa da su escapein postlarını göremesek falan diye.. onlara diyorum ben dsf
geezus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yine de seni niye sıraladıklarını anlamadım, biri yazar kalanları da alıntı yapar en kötü. üzülme.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bunu direkt extensionın default ignore listesine ekle hardcoded olsun görmek isteyen de sonradan düzeltemesin tekrar, bence.
geezus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 valla aklımdan geçmedi değil
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 oh en sonunda tam istediğim şey. sadece kendi mesajlarımı göstereyim
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yalnızlık çekebilirsin o zaman biraz bence.
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kendi kendisine yeten ülkenin kendi kendisine yeten vatandaşı!
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ahahahaha adamın imzası çok güzel :)
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 napolyonn u ignorelamak için chrome a geçiş yaptım. thanks.
Öne çıkan mesajlar