Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 "Tatar Ramazan" said: Favorim +1 sayfabasimeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 tuvalete çıkmayla kahvenin ilgisinden haberim yoktu benim hiç yav demek ondanmış...... ayrıca jacobs > nescafe ben de jacobs cronat gold alırım yalnız yaşamya başladığımdan beri kahvenin epey pahalı olduğunu farkettim ama kahveyle birlikte kaşar 6 haftadır gıdada en çok para harcadığım 2 ürün olmuş çay ve yumurtaya geçtim bir süredir eli mahkum >.< ek: Ayrıca jacobs'ta kafeinsiz kahve var bir de, hem tadında da ilginç bir değişiklik oluyor pozitif manada. O da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 tuvalet ve kahve fonksiyonu tamamen tesadüf. onun geleceği varmış ve o kahve içtiğin ana denk gelmiş bu yani. bakın soğukta gelir ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yok sigara-kahve cidden kabızlık gidericidir, doğru yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 mis gibi köpüklü türk kahvesi varken bunlar ne yaw. şöyle nescafe fincanında yapıcan bi de doya doya misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 paketten kaşıkla kuru kuru :D yiyoz(içiyoz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 jacobs, nescafe falan kahve mi, kahve aromali oralet onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 valla kahveyi kirkta yilda bir tuketen insanlar icin gayet gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Lyvanna_Dolores said: valla kahveyi kirkta yilda bir tuketen insanlar icin gayet gideri varhangi kahveyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 DAT (' .' )_ http://gobuymarket.com/shop/images/p50ih.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kahve degil lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kahve aromalı oralet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Dışarıda Starbucks, Evde press almıştım, sonra baktım baya baya içiyorum filtre kahve makinesi aldım, günde 4-5 fincan içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 tansiyonum var çarpıntı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 okulda kahve makinasından mochachino alıyorum her gün iki liraya, iki kere şekere basıyorum ama önce evdeysem içmiyorum kahve, bağımlı mıyım lan sürekli kahve içiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Saeros said: okulda kahve makinasından mochachino alıyorum her gün bir iki liraya, iki kere şekere basıyorum ama önce U JELLY? dipnot: lan "iki kere" nin "iki liranın" başına da strike hedesi gelince hoş olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 para sıştığım için hayır jelly değilim zaten içkim yok kumarım yok bi kayveye de 2 lira verelim artık olsun o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Kahve diyince aklıma hep bu karikatür gelir; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Gece kadar siyah ve şekersiz. Şekeri bırakmam çok iyi geldi. Hala bazen süt katıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 genelde red eye duruma göre black eye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Kahveyi bıraktım. 3 ü bir arada kahve sayılıyorsa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar