aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 niye guldunuz ki, kahve icince kakasi gelmeyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 su + biraz süt + 4şeker + 2kaşık kahve koyup içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bu anket açılmamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bırak türk kahvesini filtre kahveye bile üşeniyorum eko paketten cart diye atıyorum bi miktar kahveyi üstüne ben lovobodayken kaynayan suyu döküyorum. çay kaşığım yok. o yüzden merkez kaç kuvveti ile karıştırıyorum kahvemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 aquila said: agzimla iciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 pogodi said: canın çok sıkılmış. canı sıkılmış değil o ya :) işsiz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 o bardaktan bana hediye etmeni istiyorum. doğum günüm yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 tamam hangimizinki daha yakinsa o alsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 aquila said: niye guldunuz ki, kahve icince kakasi gelmeyen var mi? Benim gelmiyo, sigarayla olunca işler değişiyo ama hihiihih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 escape said: pogodi said: canın çok sıkılmış. canı sıkılmış değil o ya :) işsiz işte :) :)))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Termosa sade nescafe koyup bütün gün içiyorum zaten o yüzden genelde bu saatlerde ayaktayım : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 aquila said: niye guldunuz ki, kahve icince kakasi gelmeyen var mi? gelmiyor benim sigarayla ya da baska biseyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Kayısı ye ve su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Rahatlarsın sorun yaşıyorsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ahanda benim favori kupam , 50 kuruşluk kupada aynı işlevi görüyor ama bundan içmesi ayrı bir keyif veriyor nedense bilmiyorum =) http://www.ebay.co.uk/itm/Starbucks-Anniversary-Mug-2009-12oz-Cup-MINT-/250870345442#ht_516wt_905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ahahahha, e-bay'dan link mi verilir hocut kapanmış direkt. ama göz ucuyla da olsa gördüm ;) ha lan bi de bi kupaya 75 tl mi verdin? sana iyi bi anne dayağı lazım! kaç kilo portakal alırdın lan o paraya?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ben tıklayınca açılıyor yav ebay =)ben aldığımda bu kadar pahalı değildi 26 liraydı heralde , bu satan herif saçmalamış gibi geldi.ama aldığım starbucks mağazasında sınırlı sayıda üretildiğini falan söylemişlerdi ondan da olabilir tabi =) şunuda koyalım madem açılmıyorsa =) http://www.flickr.com/photos/37715908@N00/3882545495/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 sigara içince kakam gelmiyo ama zil çalınca salyam akıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 şekersiz sade kahve.. her sabah şart ayılamıyorum yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kahvenin bünyeyi ayması da nasıl yalan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Fistan said: aquila said: niye guldunuz ki, kahve icince kakasi gelmeyen var mi? gelmiyor benim sigarayla ya da baska biseyle Yalan soyluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 nomsaR said: kahvenin bünyeyi ayması da nasıl yalan bişey. bilimsel açıklamam yok.. ama kokusu bile yetiyor hele içince ayak ucuma kadar iniyor öyle bişey.. hepsi gerçek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar