Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Not: Sigara sağlığa zararlıdır. Daha öncede konudışına böyle bir başlık açmıştım ama aramada bulamadım onu. Drum paketlerinde genelde kurumadan dolayı %10-20 arası bir fire yaşıyorum. Daha fazla içenler tabi karşılaşmıyor olabilir bununla. Bildiğim kadarıyla nemi koruyan kapları oluyor pipo içenlerin, bunların fiyatı nedir ya da ev ortamında nemi kaybetmeden saklamnın bir yolu var mıdır? GERGE sanırım gazete kağıdına viski damlatmalı bir taktik söylemişti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kuru tütün daha iyi yanmaz mı yahu * hint hint * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Peki Golden Virginia varken neden Drum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Oski said: kuru tütün daha iyi yanmaz mı yahu * hint hint * yok ya öyle olmuyor. Sarması da tadı da leş gibi oluyor. Markalara da takılmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 elma kabuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bir tane golden virginia al, drum'ı onun paketini koy. * Like a boss * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Deathblade said: Bir tane golden virginia al, drum'ı onun paketini koy. * Like a boss * son derece haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 GERGE said: Pamuk ıslatmak iyi çözüm. Benim yöntem en iyisidir ama: Tütünleri masaya ser. Santimetrekare başına 2-3 damla gelecek şekilde Jim Beam dök. İki saat beklet. Kavanoza doldur. Kavanozun altına Jim Beam'li pamuk koy ama. Üzerine filtre gibi birşey koyarak pamuğum tütünlere dokunmasını engelle. Buharlaşam Jim Beam yavaşça yükselerek tüm tütünlere yayılacaktır. Kavanozun kapağında küçük bir delik de açılabilir buharlaşma durmasın diye eğer kısa sürede tüketeceksen. şu gayet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 70-75 milyonluk jim beam içecek adam niye tütün içsin ? Tütün içen adam 70-75 milyonluk jim beam'i niye içsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 çünkü tütünün tadı herhangi bir paket sigaradan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 tütünü ya aşırı zenginler ya da sigaraya para vermek istemeyen fakirler içer. topicteki kişiler olaraktan çok zengin olduğumuz için jim beam'de dökeriz chivas'da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Deathblade said: 70-75 milyonluk jim beam içecek adam niye tütün içsin ? Tütün içen adam 70-75 milyonluk jim beam'i niye içsin ? Çünkü 10 küsür liralık küçük Jim Beam buna yetiyor, üzerine içecek kadar artıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Taze alınacak drum'ın 10 TL olduğunuda unutmamak gerek arada sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 O 10 liralık cep Jim Beam'i ile 100 paket ıslatırsın ama içmezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 10 Liralık Jim Beam içmiyorum zaten. http://s7.postimage.org/3piygumy3/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 jim beam ne ya fakir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 santimetrekare başına 2-3 damla yıkamakla eşdeğer gibi değil mi yahu? bir de damla damla dökmek uğraştıracak ama hoş bir yöntemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Deathblade said: Bir tane golden virginia al, drum'ı onun paketini koy. * Like a boss * ya da direk gv iç ya da elma kabuğu koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Allure- said: elma kabuğu evet işe yarıyo elma kabuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 jack herzaman döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 jack olayı iyi cözer de bence yazık drum'a kullanmaya.. abi ciddi ciddi tütün kurumasın diye ugrascan mı cmkareye 2-3 damla gelecek sekilde damlatma kavanoza koyma olayları falan.. virginia içen varsa boşuna doldur işte mis gibi çıtçıtlı paket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 evet ya bir paket virginia alıp o çıtçıtlı paketlerden elde etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Oski said: kuru tütün daha iyi yanmaz mı yahu * hint hint * kova mı yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Aket-Atum said: evet ya bir paket virginia alıp o çıtçıtlı paketlerden elde etmek lazım aynen ama sarma sigarada kuru tütün kullanılır zaten. çok yaş içmeyin sarma tütünü kanser olursunuz direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Quadrophenia said: Peki Golden Virginia varken neden Drum? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar