Gosser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu hollanda amsterdam olayın yapmak istiyorum yapanlar var mı ? bütçe ne kadar ayırmalıyım ne yapmalıyım yaş sınırı +22 fln dediler nedir yaş olayı ? gidenlerden bi bilgi alabilir miyim veya düşüncelerinizi
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bilmem herkes napıyosa orda ? yeşillere bakmayı düşünüyodum aslında tiktakta olabilir tabee
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 hap filan yasak. tek serbest olan sey esrar. 21 yasindan kucuksen de esrar satmazlar.
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 millet sadece ot için hollanda'ya gidiyor yani ?
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 tr de dandikmiş baya. uzman arkadaşların yorumu
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mum_Chamber said: hap filan yasak. tek serbest olan sey esrar. 21 yasindan kucuksen de esrar satmazlar. arkadaşın bi lafı var "AGA KIMYASALA GIRMICEN, GIRERSEN SICTIN, OLAY DOĞADA"
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 dogada da esrardan agir uyusturucu var. genel olarak uyusturucuya sararsan sictin. kisa vadede sicmamissin da hayat cok gulluk gulistanlikmis gibi gelebililr, ama her halukarda sictin.
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mum_Chamber said: dogada da esrardan agir uyusturucu var. genel olarak uyusturucuya sararsan sictin. kisa vadede sicmamissin da hayat cok gulluk gulistanlikmis gibi gelebililr, ama her halukarda sictin. abi sayende aydınlandım vazgeçtim bu sevdadan yol yakınken döndüm
benjani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ottur günahı yoktur, demiş atalarımız.
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Gosser said: Mum_Chamber said: hap filan yasak. tek serbest olan sey esrar. 21 yasindan kucuksen de esrar satmazlar. arkadaşın bi lafı var "AGA KIMYASALA GIRMICEN, GIRERSEN SICTIN, OLAY DOĞADA" yalan
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Gosser said: Mum_Chamber said: dogada da esrardan agir uyusturucu var. genel olarak uyusturucuya sararsan sictin. kisa vadede sicmamissin da hayat cok gulluk gulistanlikmis gibi gelebililr, ama her halukarda sictin. abi sayende aydınlandım vazgeçtim bu sevdadan yol yakınken döndüm http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/187/352/So%20Hardcore.jpg?1318992465
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 çok dandik sigaraları, içip beğenen de tatava.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 beyler adam konuştu uzayın şimdi amsterdamda ot mu içilirmiş yaaaa
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mum_Chamber said: hap filan yasak. tek serbest olan sey esrar. 21 yasindan kucuksen de esrar satmazlar. kontrol falan yok ya. yani benim gittiğim sene 2009'da böyle bişey yoktu. 5-6 ayrı yerden de aldık. ayrıca ek olarak: red light districtte de yok. http://media.tumblr.com/tumblr_lftsf6xGax1qdzag9.png
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 derdin rahatlıksa amsterdam uzak. git olymposta takıl. yok ben onun derdinde değilim kafa olayım sağlam ot arıyorum dersen tr de var jamaican. al bi paket öyle git olympos a.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 mahalleden akacaklar paticiğe birazdan
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 uyusturucu kotudur, uzak durun gencler.
Öne çıkan mesajlar