Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amsterdam'da hostel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
topiği görünce direk flashback oldum ve şu günlere döndüm.

tıpatıp aynı isimle açılmış bir topikte iki arkadaşın kavgası.

maxigenius said:
Kız arkadaşımla kasımda yapacağım bir gezi için Amsterdamda hostel arıyorum. Eminim ki daha önce Amsterdamda bulunmuş ve nispeten ekonomik ve rezalet olmayan bir hostel tavsiye edebilecek patiler vardır.

Bir çok online hostel sitesinde arama yaptım ama öyle dengesiz yorumlar oluyor ki aynı hostel için bile, burada birinci elden tecrübesine güvenebileceğim patiler aramaya karar verdim..

Haydi patiler..

Dragonmax said:
gezelim görelime açılması gerekiyordu..
btw amsterdama kız arkadaşla gidilmez yazık olur. tabi potansiyeli olan adam için konuşuyorum ahah..

maxigenius said:

Dragonmax said:

maxigenous said:

Dragonmax said:

btw amsterdama kız arkadaşla gidilmez yazık olur. tabi potansiyeli olan adam için konuşuyorum ahah..

iki ekmek kap gel..

napcaksın arasına tipsizliğini koyup yiyecekmisin deniz.. düzelmez zorlama HAHAHAHAH..

Yok canım senin gibi hayatsız bir gence iş kazandırmaya çalışıyorum. Hadi canım, kemik falan da yok burda, çağırttırma bana belediyeyi.

arada bir iki türkçe dersi çalış mantıklı cümleler kurmayı öğrenirsin küçük bir ihtimal.. iyiliğini düşünüyorum.

Dragonmax said:

hep acınası bi haldeydin. herzaman da olucaksın.
hepimiz hatırlıyoruz senin 300 kiloluk göbeğinle yağlı saçlarınla etrafta gezinip, konferanslara falan görevli olduğunda FBI dan geliyomuş gibi babanın eski takım elbisesi üstündeyken kulağına volkmen kulaklığı takıp kablosunu gömlek içine sarkıtıp, arada elini kulağına götürüp güvenlik kontrolü yapıyomuş gibi dolaştığın günleri..

hayatsız derken? bu kelimeyi en güzel tanımlayan varlık sendin ve hep de sen olucaksın.. kimbilir amsterdama nerden beleş bilet buldun gidiyosun auah.. gitmeden gel cebine de harçlık koyyim rezil olma oralarda kız arkadaşına.. (varsa tabi hakkatten)

maxigenius said:

Sana belediye dedim hiç anlamadın, gelip zehirleyecekler sonunda o olacak...

felaket kafalar yaşıyorsun sen gerçekten. FBI tribiymiş, babamın eski takım elbisesiymiş, güvenlik kontrolüymüş falan.

Ancak senin gibi bir ileri zekalı(!) en son diyaloğa 4 sene önce girdiği birisi hakkında böyle akıl dolu çıkarımlar yapabilir. Hele sen ki sınıfın ortasında "Türkiye'nin nükleer denizaltıları var bana tanıdığım subay söyledi" gibi hayal dünyasında yol alan açılımlar yapan, simitçiye para vermemek için cebinde para olmasına rağmen 50 milyonu adama gösterip "abi bozuğum yok bir tane versen be" diyen, gençler size TCDD aylık kartının aynısını yaparım bana fiyatın yarısını verseniz yeter diyen ve bu olaylarla gurur duyan bir dolandırıcının hiç girmemesi gereken diyaloglar bunlar.

O yüzden bilmiyorum bir uluslararası ilişkiler bölümü mezunu olarak superonline'da call center mısın müşteri hizmetleri misin yoksa CEO musun ne zıkkımın köküsün ama açtığım başlıkta konuyla ilgili söyleyecek bir şeyin yoksa bir zahmet salak salak konuşarak kendini rezil etme şurda. Tamam rezilliğe alışmış olabilirsin ama burda bilgi edinmeye çalışıyorum benim vaktimi çalma olanca gereksizliğinle..

Dragonmax said:

gayet eğlenceli bir üniversite hayatı yaşamışım lan sen böle anlatınca haha güzel güzel..

Mesaj tarihi:
3 kişi otelde kalmıştık biz 130 euro günlük totale denk gelmişti sanırsam. Çok başarılı oteldi akşam eve gidince kalem almıştım oradan bakarım ismine. Tren istasyonuna da 20 dakika yürüme mesafesiydi sanırım.
Mesaj tarihi:
naptın abi otel bunlar direk

bana ucuz yollu merkezde düzgün temiz hostel lazım
şöle koğuş hesabı falan dorme lar varya

yatmadan yatmaya gidilcek yani
Mesaj tarihi:
goldbären said:

topiği görünce direk flashback oldum ve şu günlere döndüm.

tıpatıp aynı isimle açılmış bir topikte iki arkadaşın kavgası.

maxigenius said:
Kız arkadaşımla kasımda yapacağım bir gezi için Amsterdamda hostel arıyorum. Eminim ki daha önce Amsterdamda bulunmuş ve nispeten ekonomik ve rezalet olmayan bir hostel tavsiye edebilecek patiler vardır.

Bir çok online hostel sitesinde arama yaptım ama öyle dengesiz yorumlar oluyor ki aynı hostel için bile, burada birinci elden tecrübesine güvenebileceğim patiler aramaya karar verdim..

Haydi patiler..

Dragonmax said:

maxigenius said:

Dragonmax said:

maxigenous said:

Dragonmax said:

iki ekmek kap gel..

napcaksın arasına tipsizliğini koyup yiyecekmisin deniz.. düzelmez zorlama HAHAHAHAH..

Yok canım senin gibi hayatsız bir gence iş kazandırmaya çalışıyorum. Hadi canım, kemik falan da yok burda, çağırttırma bana belediyeyi.

arada bir iki türkçe dersi çalış mantıklı cümleler kurmayı öğrenirsin küçük bir ihtimal.. iyiliğini düşünüyorum.

Dragonmax said:

hep acınası bi haldeydin. herzaman da olucaksın.
hepimiz hatırlıyoruz senin 300 kiloluk göbeğinle yağlı saçlarınla etrafta gezinip, konferanslara falan görevli olduğunda FBI dan geliyomuş gibi babanın eski takım elbisesi üstündeyken kulağına volkmen kulaklığı takıp kablosunu gömlek içine sarkıtıp, arada elini kulağına götürüp güvenlik kontrolü yapıyomuş gibi dolaştığın günleri..

hayatsız derken? bu kelimeyi en güzel tanımlayan varlık sendin ve hep de sen olucaksın.. kimbilir amsterdama nerden beleş bilet buldun gidiyosun auah.. gitmeden gel cebine de harçlık koyyim rezil olma oralarda kız arkadaşına.. (varsa tabi hakkatten)

maxigenius said:

Sana belediye dedim hiç anlamadın, gelip zehirleyecekler sonunda o olacak...

felaket kafalar yaşıyorsun sen gerçekten. FBI tribiymiş, babamın eski takım elbisesiymiş, güvenlik kontrolüymüş falan.

Ancak senin gibi bir ileri zekalı(!) en son diyaloğa 4 sene önce girdiği birisi hakkında böyle akıl dolu çıkarımlar yapabilir. Hele sen ki sınıfın ortasında "Türkiye'nin nükleer denizaltıları var bana tanıdığım subay söyledi" gibi hayal dünyasında yol alan açılımlar yapan, simitçiye para vermemek için cebinde para olmasına rağmen 50 milyonu adama gösterip "abi bozuğum yok bir tane versen be" diyen, gençler size TCDD aylık kartının aynısını yaparım bana fiyatın yarısını verseniz yeter diyen ve bu olaylarla gurur duyan bir dolandırıcının hiç girmemesi gereken diyaloglar bunlar.

O yüzden bilmiyorum bir uluslararası ilişkiler bölümü mezunu olarak superonline'da call center mısın müşteri hizmetleri misin yoksa CEO musun ne zıkkımın köküsün ama açtığım başlıkta konuyla ilgili söyleyecek bir şeyin yoksa bir zahmet salak salak konuşarak kendini rezil etme şurda. Tamam rezilliğe alışmış olabilirsin ama burda bilgi edinmeye çalışıyorum benim vaktimi çalma olanca gereksizliğinle..

Dragonmax said:

gayet eğlenceli bir üniversite hayatı yaşamışım lan sen böle anlatınca haha güzel güzel..

hahah bu dragona noldu ya?
Mesaj tarihi:
http://www.flyingpig.nl/hostels/flyingpigdowntown.php

Burası güzeldir, hatta patinin unoffical amsterdam hosteli olması lazım :P

Amsterdamda yılın her günü bi fuar bi etkinlik vs. olabiliyor, sokakta kalmazsın da yüksek fiyata saçma salak yerlerde kalabilirsin.
Mesaj tarihi:
flyingpig inanılmaz pahalıymış kış fiyatlarına göre. kişi başı 25-30 yuroya arkadaşlarım 3 yıldızlı otelde kaldılar geçen sene. 40 yuro twin private burda.
Mesaj tarihi:
axedice said:

http://www.flyingpig.nl/hostels/flyingpigdowntown.php

Burası güzeldir, hatta patinin unoffical amsterdam hosteli olması lazım :P

Amsterdamda yılın her günü bi fuar bi etkinlik vs. olabiliyor, sokakta kalmazsın da yüksek fiyata saçma salak yerlerde kalabilirsin.

flyinpig i araştırırken görmüştüm

bide şu var aklımda http://www.bulldoghotel.com/TheBulldogHotel-dorms.htm

fiyatlar sezona ve merkeze yakınlığa göre artıyor sanırım
gerçi ben en ölü sezonda gidiyorum
Mesaj tarihi:
Karea said:

ee amsterdama gidebilmiş mi bari kavga edenler

Gittik gittik, downtown hotel gibi bir yerde kaldık 2 kişi yatak + kahvaltı 50 euro gayet merkezi bir yerde kocaman da odaydı.

Silinen konuda verilen bir arama motoruyla bulmuştum yeri sağolsun kim verdiyse.
Mesaj tarihi:
St. Christopher's (tu)

Haziran sonunda gittik, 4 gece kaldık, toplam 120-130 euro falan ödemiştik, o zaman diğer hostellar genelde geceliği 40-45 euro civarıydı. Ortamı falan çok iyi, giriş katında büyük bir bölüm var ot falan içebildiğin, yine kocaman bir barı var hostelın kendisinin.
Yeri de oldukça merkezi. Eğer yer bulabilirseniz tavsiye ederim burayı.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hostel Van Gogh

direk VG müzesinin dibinde, bildiğin otel lüksünde odaları var ve fiyatları çok uygun. zaten otel tarzı bişiye çevirmeyi düşünüyolardı adamlar henüz çevirmedilerse. ben orda kalmıştım 3-4 gün çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...