Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
parma içerde olsaydı daha iyiydi
çünkü bilbao ister evinde olsun ister deplasman olsun yenicek.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
evet gerçekten inönü kadıköye benzemiyor.
Bunu en iyi bilen B.B Ankaraspor'da öyle diyodu zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 05 Ekim 2004 15:18 tarihinde demiş ki:
parmada içerde
liege belçikada olsa süper olurdu ya.

tüm maçlar içerde gibin =)

Kıvanç Oktay da kuralar çekilmeden önce demişti bunu Liege dışarda olsa diye[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 05 Ekim 2004 15:35 tarihinde demiş ki:
evet gerçekten inönü kadıköye benzemiyor.
Bunu en iyi bilen B.B Ankaraspor'da öyle diyodu zaten.

şimdi ne karıştırıyorsun onu? İstisnalar kaideyi bozmaz.
*!lafı değiştirir *
6-2 nassı kodular muahahah zuahaha noldu he?[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
orası ingiltere
burası inönü.
Hani şu manyak stadınız var ya.

Neyse ya UEFA maçlarında görücez o manyak stadı. Konuyu kitletmek istemiyorum.

Edit : Ayrıca Man. Utd ile B.B. Ankaraspor karşılaştırması yapmak bile istemiyorum[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 05 Ekim 2004 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 05 Ekim 2004 15:10 tarihinde demiş ki:
AL BJKyı vur Parmaya hehehe. Demek ki 2 takımda piskopat oynamaya çalışacak ligden umitleri olmadığı için :)
hehe di mi daha kötü olmuş aslında :)
valencia uefa da yedekleriyle oynuyordu ispanyol ligine kastığından :D[signature][hline][b]MetaLLordS member[b]
Mesaj tarihi:
takımın ligde bu kadar kötü olması çok rahatlatıyor beni =)

hiç stress yok ohh pamuk gibin maç izliyorum yenmiş yenmemiş umrumda bile olmuyor.
Şampiyonluk yarışına girdimi maçlarda kalemize gelen her atakta midem bulanıyor feci stres oluyordum =)[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 05 Ekim 2004 17:00 tarihinde demiş ki:
takımın ligde bu kadar kötü olması çok rahatlatıyor beni =)

hiç stress yok ohh pamuk gibin maç izliyorum yenmiş yenmemiş umrumda bile olmuyor.
Şampiyonluk yarışına girdimi maçlarda kalemize gelen her atakta midem bulanıyor feci stres oluyordum =)

lol beşiktaşlılar kendilerini avutuyor artık..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
evet seneye şampiyonluğun garanti olduğu kesin gerçi KSK'yla kapışırsınız baya bi ama :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Huaha[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
ya fbli ve gsli arkadaşlar geçen senelerde sizi de gördük yani bu her takımın başına gelen bişi...o yüzden yok muha yok lol fln tarzı laflar ayıp hiç yakıştıramıyorum ;)
forza beşiktaş gerisi traşşşşş[signature][hline]In Flames We Trust
Mesaj tarihi:
parma italyada rezalet durumda
athletic bilbao trabzonu yendi ama ispanyada onlar da iyi değiller
ayrıca bjk steau bükreş'e ile standart liege'den korkuyorsa, kafam girsin bjk'ye

şu gruptan en az 9 puan çıkarmalı bjk, hadi 1 maçta çok şanssız oldu 7 puan çıkarmalı en az...[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 05 Ekim 2004 18:12 tarihinde demiş ki:
öehe BJK çıkmış gruptan daha ne tartışıyorsunuz. Standard Liege, S. Bükteş takım mı yav?

Bodo'da takım değildi ama zar zor yendiniz?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
Blind, 05 Ekim 2004 18:05 tarihinde demiş ki:
ya fbli ve gsli arkadaşlar geçen senelerde sizi de gördük yani bu her takımın başına gelen bişi...o yüzden yok muha yok lol fln tarzı laflar ayıp hiç yakıştıramıyorum ;)
forza beşiktaş gerisi traşşşşş
Geçen senelerde ilk 8 hafta sonunda 14. olan biri var mı 3 büyüklerden? Varsa söyle bizde bilelim,öğrenelim[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 05 Ekim 2004 18:32 tarihinde demiş ki:
said:
Blind, 05 Ekim 2004 18:05 tarihinde demiş ki:
forza beşiktaş gerisi traşşşşş
Geçen senelerde ilk 8 hafta sonunda 14. olan biri var mı 3 büyüklerden? Varsa söyle bizde bilelim,öğrenelim
sene sonunda olmaktansa başında olalım. başında olunca noluo yani. geçen sene de 1.ydik başında ama ödül mödül vermediler
  • Yeni Oluştur...