bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 parmada içerde liege belçikada olsa süper olurdu ya. tüm maçlar içerde gibin =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 parma içerde olsaydı daha iyiydi çünkü bilbao ister evinde olsun ister deplasman olsun yenicek.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 yavaş yensin İnönü kadıköye benzemez =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 evet gerçekten inönü kadıköye benzemiyor. Bunu en iyi bilen B.B Ankaraspor'da öyle diyodu zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: blackchaos, 05 Ekim 2004 15:18 tarihinde demiş ki: parmada içerde liege belçikada olsa süper olurdu ya. tüm maçlar içerde gibin =) Kıvanç Oktay da kuralar çekilmeden önce demişti bunu Liege dışarda olsa diye[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Holyman, 05 Ekim 2004 15:35 tarihinde demiş ki: evet gerçekten inönü kadıköye benzemiyor. Bunu en iyi bilen B.B Ankaraspor'da öyle diyodu zaten. şimdi ne karıştırıyorsun onu? İstisnalar kaideyi bozmaz. *!lafı değiştirir * 6-2 nassı kodular muahahah zuahaha noldu he?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 orası ingiltere burası inönü. Hani şu manyak stadınız var ya. Neyse ya UEFA maçlarında görücez o manyak stadı. Konuyu kitletmek istemiyorum. Edit : Ayrıca Man. Utd ile B.B. Ankaraspor karşılaştırması yapmak bile istemiyorum[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 05 Ekim 2004 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Absolut, 05 Ekim 2004 15:10 tarihinde demiş ki: AL BJKyı vur Parmaya hehehe. Demek ki 2 takımda piskopat oynamaya çalışacak ligden umitleri olmadığı için :) hehe di mi daha kötü olmuş aslında :) valencia uefa da yedekleriyle oynuyordu ispanyol ligine kastığından :D[signature][hline][b]MetaLLordS member[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 daha 1 ay var bilbao maçına. hakem destekli trabzon 3-0 yapabiliosa biraz düzelsek biz de yenebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 yanii..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 takımın ligde bu kadar kötü olması çok rahatlatıyor beni =) hiç stress yok ohh pamuk gibin maç izliyorum yenmiş yenmemiş umrumda bile olmuyor. Şampiyonluk yarışına girdimi maçlarda kalemize gelen her atakta midem bulanıyor feci stres oluyordum =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 olsun ya öbür rakiplerde fazla zor sayılmaz :lol:[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: blackchaos, 05 Ekim 2004 17:00 tarihinde demiş ki: takımın ligde bu kadar kötü olması çok rahatlatıyor beni =) hiç stress yok ohh pamuk gibin maç izliyorum yenmiş yenmemiş umrumda bile olmuyor. Şampiyonluk yarışına girdimi maçlarda kalemize gelen her atakta midem bulanıyor feci stres oluyordum =) lol beşiktaşlılar kendilerini avutuyor artık..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Yaşamayan bilmez bu durumu :) Ne stress ne dert :) Seneye şampiyonluk garanti :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 evet seneye şampiyonluğun garanti olduğu kesin gerçi KSK'yla kapışırsınız baya bi ama :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Huaha[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ya fbli ve gsli arkadaşlar geçen senelerde sizi de gördük yani bu her takımın başına gelen bişi...o yüzden yok muha yok lol fln tarzı laflar ayıp hiç yakıştıramıyorum ;) forza beşiktaş gerisi traşşşşş[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 parma italyada rezalet durumda athletic bilbao trabzonu yendi ama ispanyada onlar da iyi değiller ayrıca bjk steau bükreş'e ile standart liege'den korkuyorsa, kafam girsin bjk'ye şu gruptan en az 9 puan çıkarmalı bjk, hadi 1 maçta çok şanssız oldu 7 puan çıkarmalı en az...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 öehe BJK çıkmış gruptan daha ne tartışıyorsunuz. Standard Liege, S. Bükteş takım mı yav?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 tartisilan sey : bjk su an liege ve bukresten daha iyi bir takim mi bence bu yonetim ile degil .[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: SilphatosIce_, 05 Ekim 2004 18:12 tarihinde demiş ki: öehe BJK çıkmış gruptan daha ne tartışıyorsunuz. Standard Liege, S. Bükteş takım mı yav? Bodo'da takım değildi ama zar zor yendiniz?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Blind, 05 Ekim 2004 18:05 tarihinde demiş ki: ya fbli ve gsli arkadaşlar geçen senelerde sizi de gördük yani bu her takımın başına gelen bişi...o yüzden yok muha yok lol fln tarzı laflar ayıp hiç yakıştıramıyorum ;) forza beşiktaş gerisi traşşşşş Geçen senelerde ilk 8 hafta sonunda 14. olan biri var mı 3 büyüklerden? Varsa söyle bizde bilelim,öğrenelim[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ben zannetmiyorum başarılı olabileceğimizi ama tabi top yuvarlaktır :-P[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Holyman, 05 Ekim 2004 18:32 tarihinde demiş ki: said: Blind, 05 Ekim 2004 18:05 tarihinde demiş ki: ya fbli ve gsli arkadaşlar geçen senelerde sizi de gördük yani bu her takımın başına gelen bişi...o yüzden yok muha yok lol fln tarzı laflar ayıp hiç yakıştıramıyorum ;) forza beşiktaş gerisi traşşşşş Geçen senelerde ilk 8 hafta sonunda 14. olan biri var mı 3 büyüklerden? Varsa söyle bizde bilelim,öğrenelim sene sonunda olmaktansa başında olalım. başında olunca noluo yani. geçen sene de 1.ydik başında ama ödül mödül vermediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sene sonunda olmayacağınızı nerden çıkardınız?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar