SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Parma Steau Bükreş Atletic Bilbao Standard Liege bence çıkar bjk işi ney?[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 parma zor...ama a.bil. intikam war..alacaz..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 parma kolay şu anda çok kötü durumdalar çünkü ve ligde sonuncular a.bilbao deplasman ise zor evinde ise kolay standard liege çok azimli,zor bükreş ise kolay bjk'nin eski bjk olarak oynarsa çıkma ihtimali çok yüksek derim. Ancak bu haliyle bjk bu gruptan 0 bile çekebilir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Elendik şimdiden bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Absolut, 05 Ekim 2004 14:28 tarihinde demiş ki: Elendik şimdiden bence. yoo takımda mükemmel bi iiye gidiş war..biz bu gruptan 1. bile çıkarız...[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mükemmel bir iyiye gidiş? Berabere kalsak bir maç zaten süper iyiye gidiş demek olur yani bu sene bizden ne adam olur ne de başka birşey. Ancak rüzgardaki ot gibi bir o yana sallanır bir bu yana sallanırız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bence zor bir kura cunku 3. torbanın en zor takımı geldi ayrıca steau bukreste kotu takım deil... eger steau bukresle ve atletico madridle kendi evimizde oynarsak 1. veya 2. cıkarız... ama ikiside deplasman olursa o zmn işimiz biraz zorlasıyor BENCE...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Holyman, 05 Ekim 2004 14:17 tarihinde demiş ki: bjk'nin eski bjk olarak oynarsa çıkma ihtimali çok yüksek derim. Ancak bu haliyle bjk bu gruptan 0 bile çekebilir. katılıyorumda 0 çekmes bence en az 1 puan alır :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 siz acında bi yerinizle dalga gecin avrupada 0 cekmek fenere mahsustur onların bu basarısına golge dusuremeyiz...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 oha parma bula bula en yüksek puanlı takımı çekmişiz 1. torbadan kim çıkarsa çıksın beşiktaş ın şansını iyi görmüyorum, gören de gitsin bi ligteki puan cetveline baksın.[signature][hline][b]MetaLLordS member[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 @tora: açıcak yer bulamadık ondan bjk le geçıyorus lol.bu ne mantıktır :) ben bjk 0 çeker demiyorum en az 1 puan çıkarır o gruptan ama bu oyunu ile çıkması zor bence de.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 05 Ekim 2004 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Daha savunma adamlarının nerede durucağını bilmeyen takım turmu atlarmış? İnancımız sonsuz ama birde gerçek var...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 avrupada bi azim bekliyoruz...Bize çıkmayan takımlar : Villarreal, Auxerre, Schalke 04, Sporting Lizbon, Real Zaragoza, Benfica ve Lille...[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: arcane, 05 Ekim 2004 14:46 tarihinde demiş ki: oha parma bula bula en yüksek puanlı takımı çekmişiz 1. torbadan kim çıkarsa çıksın beşiktaş ın şansını iyi görmüyorum, gören de gitsin bi ligteki puan cetveline baksın. parma? Yahu adamlar ligde sonuncu berbat oynuyorlar bjk bile yener yani parmayı[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 cnm sıkıldı maksak satasmak olsun baska bir derdim yoktu :)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 4 torbanında en yüksek puanlı ekipleri çıkmış. parma çok berbat oynuyor yeneriz. A.Bilbao çok zor.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 lan tora delisi... imzayı kaldır ülen.![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: arcane, 05 Ekim 2004 14:46 tarihinde demiş ki: oha parma bula bula en yüksek puanlı takımı çekmişiz 1. torbadan kim çıkarsa çıksın beşiktaş ın şansını iyi görmüyorum, gören de gitsin bi ligteki puan cetveline baksın. Yaşadığı ekonomik sıkıntı sonucu birçok yıldız futbolcusunu satmak zorunda kalan Parma, şu anda kendi liginde 18. sırada, yani sondan üçüncü sırada bulunuyor...karakartal.com. Parası fazla gelen bjk b*ktan bi sürü transfer yaparak yaramaz adamlar aldı..Ve yıldız forvetini sattı.Şu an bjk kendi liginde 14.sırada yani sondan 4.sırada bulunuyor...parma.com[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! [Bu mesaj insight_13 tarafından 05 Ekim 2004 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bizde sondan 3. yüz muahah ulan sinirlerim bozuldu bak gene[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 blackchaos um sen hep sinirlisin ztn lol =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 zor grup ama artık bjknin uefadan başka şansı yok lig gitti tahminim 1. olarak çıkarız gruptan[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 kendi adıma söylüyorum tepki vermemin nedeni parma nın puan olarak en başta olması, 1. torba nın 1. sırasında.takımın durumunu bilmiodum, sevindim bizden beter halde olduğuna hehe.puan olayı daha önceki başarılara göre zaten. hala beşiktaş ın işinin çok zor olduğunu düşünüyorum, orası ayrı.[signature][hline][b]MetaLLordS member[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 AL BJKyı vur Parmaya hehehe. Demek ki 2 takımda piskopat oynamaya çalışacak ligden umitleri olmadığı için :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: insight_13, 05 Ekim 2004 14:32 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 05 Ekim 2004 14:28 tarihinde demiş ki: Elendik şimdiden bence. yoo takımda mükemmel bi iiye gidiş war..biz bu gruptan 1. bile çıkarız... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bilbao , liege içerde parma , bükreş deplasman ... bilbao inönüde iyi oldu :) bükreş te 2. memleket romanya ... eh fena deil[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar