Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaşın UEFA rakipleri

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

parma kolay şu anda çok kötü durumdalar çünkü ve ligde sonuncular
a.bilbao deplasman ise zor evinde ise kolay
standard liege çok azimli,zor
bükreş ise kolay

bjk'nin eski bjk olarak oynarsa çıkma ihtimali çok yüksek derim. Ancak bu haliyle bjk bu gruptan 0 bile çekebilir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

bence zor bir kura cunku 3. torbanın en zor takımı geldi ayrıca steau bukreste kotu takım deil...
eger steau bukresle ve atletico madridle kendi evimizde oynarsak 1. veya 2. cıkarız... ama ikiside deplasman olursa o zmn işimiz biraz zorlasıyor BENCE...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 05 Ekim 2004 14:17 tarihinde demiş ki:
bjk'nin eski bjk olarak oynarsa çıkma ihtimali çok yüksek derim. Ancak bu haliyle bjk bu gruptan 0 bile çekebilir.

katılıyorumda 0 çekmes bence en az 1 puan alır :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

@tora:
açıcak yer bulamadık ondan bjk le geçıyorus lol.bu ne mantıktır :) ben bjk 0 çeker demiyorum en az 1 puan çıkarır o gruptan ama bu oyunu ile çıkması zor bence de.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 05 Ekim 2004 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 05 Ekim 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
oha parma bula bula en yüksek puanlı takımı çekmişiz 1. torbadan

kim çıkarsa çıksın beşiktaş ın şansını iyi görmüyorum, gören de gitsin bi ligteki puan cetveline baksın.
parma?
Yahu adamlar ligde sonuncu berbat oynuyorlar bjk bile yener yani parmayı[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 05 Ekim 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
oha parma bula bula en yüksek puanlı takımı çekmişiz 1. torbadan

kim çıkarsa çıksın beşiktaş ın şansını iyi görmüyorum, gören de gitsin bi ligteki puan cetveline baksın.

Yaşadığı ekonomik sıkıntı sonucu birçok yıldız futbolcusunu satmak zorunda kalan Parma, şu anda kendi liginde 18. sırada, yani sondan üçüncü sırada bulunuyor...karakartal.com.

Parası fazla gelen bjk b*ktan bi sürü transfer yaparak yaramaz adamlar aldı..Ve yıldız forvetini sattı.Şu an bjk kendi liginde 14.sırada yani sondan 4.sırada bulunuyor...parma.com[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! !

[Bu mesaj insight_13 tarafından 05 Ekim 2004 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

blackchaos um sen hep sinirlisin ztn lol =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

kendi adıma söylüyorum tepki vermemin nedeni parma nın puan olarak en başta olması, 1. torba nın 1. sırasında.takımın durumunu bilmiodum, sevindim bizden beter halde olduğuna hehe.puan olayı daha önceki başarılara göre zaten.

hala beşiktaş ın işinin çok zor olduğunu düşünüyorum, orası ayrı.[signature][hline][b]MetaLLordS member[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...