Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sırada futbol fakırı stoke var. gogo kartalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sunthewhich said: Yan hakemde amma göbek vardı, şirin adamdı ama. tek hakem oydu sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Silphatos said: ciddi kalp krizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kaynak ismail köybaşı hastaneye kaldırılmış, durumu ciddi deniliyor, inş kötü değildir durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 DarKRideR said: tunch said: atkı şova gel bi de şu spikerler susmasını bilse şov bunların hepsi, eğer gerçekten iyi niyetle yapsalardı sallamazlardı. Gösteriş meraklıları ... ahaha bunu yeri gördm +repp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 rakip takımın kalecisinin altıpasta vurduğu uçan kafayı rakip oyuncu kaleci çizgisinden çıkardı.burada şans bizdeydi.sonrasında cenk devleşti. bugün derli toplu bir beşiktaş izledik.guti ve fernandes gibi 2 halı saha topçusunun gidişi etkili oldu.simao ve querasma da kendilerine gelmeye devam ederse umutsuz görünen beşiktaş başarılı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 inprc said: rakip takımın kalecisinin altıpasta vurduğu uçan kafayı rakip oyuncu kaleci çizgisinden çıkardı.burada şans bizdeydi.sonrasında cenk devleşti. bugün derli toplu bir beşiktaş izledik.guti ve fernandes gibi 2 halı saha topçusunun gidişi etkili oldu.simao ve querasma da kendilerine gelmeye devam ederse umutsuz görünen beşiktaş başarılı olabilir. quaresma simao dandik futbolcular halı sahaya cagirmam.. GÖÇÖN SÖNÖKU galatasarayyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ahahaha keitayıda istemiyo o, gökhan zan servet lazım o adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kapasite var ama icraat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bu son dakikayı birde tribünde görecektiniz :) eyvah aman lan oha cenk ananıskıeeadm laaaayn yemeee ceeenk vur ulaaayn amksflş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ben eski açıktaydım karambol hemen orda oldu nayırr diye bağıra bağıra öldüm la çok şükür güldürdü beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ben de eski acıktaydım bildigin kriz gecirdim kafayı sıyırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ben golü attığımız kaledeki alt kapalıdaydım =D bize çok uzaktı o karambol, 1-2 sene ömrümden götürdü herhalde. Bir ara bir baktım sarılı bir tipde vurmaya çalışıyor, bir baktım bunların şapşal kalecisi bile gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kaleci ne guzel ucan kafa atmis, keske gol olsaymis o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yanımdaki amca, uçan sarılıyı hakem sandı, ne yapıo lan bu hakem diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yanımdaki arkadasda karambolden önce cenk de bayaadır böyle spektaküler toplar cıkarmıyor haa derken adam 3 dkkada 5top kurtardı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi son dakika ya muhteşemdi resmen.Bardaydım millet laaaaan laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan laaaaaaaaaaaaaan çıkarın şunu yeter diye diye bağıra bağıra bi hal oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 10.saniye ye bakın bzmkiler baraj kuruyor.Abi gol korkusu insana neler yaptrıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 o efsane pozisyonda ilk gelen topu cenk adam gibi çıkıp alsaydı hiç panik olmayacaktık sdfsdg. sonrasında affettirdi ama hatasını, aferin çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Llama said: sıcak sıcak beyler http://www.youtube.com/watch?v=_LBIJSRUPpo&feature=player_embedded Red said: bence allah var kaleci topla kaleye girse daha iyi olurmuş aslında niye uçmul ahah said: topun izlediği yolu dikkatle inceleyin, arapça allah yazdığını göreceksiniz... sezerozgenc 4 hours ago 134 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Tebrikler Beşiktaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi çok komik ama ya, ben maçı izleyemedim uyuyodum fln. lan bu vidyoyu izlerken sarılıyı bizim kaleci sandım, lan bu mal nabıııoooo hebeleyjawsdhjfka diyodum ki baktım sonra rakip kaleciymiş bizim cenk penaltı noktasından koşup geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ula posiyonu izledim yine nabzım yükseldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Holy said: o efsane pozisyonda ilk gelen topu cenk adam gibi çıkıp alsaydı hiç panik olmayacaktık sdfsdg. sonrasında affettirdi ama hatasını, aferin çocuğa. heycanı seviyor adam. aynı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Biri şu Kiev'in son dakika pozisyonunu gif yapsın yauu altıma sıçtım izlerken izlememiştim maçı Edit: Yapılmış eyv silph bookmark'e attım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar