Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 buyukler in trouble

di

Öne çıkan mesajlar

Ahahaha lan!

Futbol ile hic alakam yok, takim bile tutmuyorum da gecen hafta Galatasaray'i, bu hafta da Fenerbahce'yi hacamat eden hakemi ben bile izledim.

Nasil bi tip lan o oyle ? "BITTINIZ OLM SIZ!!" nidalariyla gelmis adam birinci lige.

Digerler takimlarda ne yapacagini merak ediyorum baya baya. Oturup mac bile izleyebilirim adam yuzunden.
Sosyal ağlarda paylaş

Kıymetli Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı beni, ailemi ve camiamızı derinden üzmüştür. Türkiye Cumhuriyeti'nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi hedefinde büyük işler başaran, son yılların en büyük ekonomik yükselişinin mimarı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bizlere armağan eden, vefakar annelerimizden Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Erdoğan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

gs yi anlarımda fenerbahçenin hakkını nasıl yemiş hakemler .?

alex fasulye o dirsek atınca kırmızı görmüyordu normalda ama bu hakem unuttu kuralı, dirsek attı alex buda kırmızı verdi.

e fenerlilerde doğal olarak HOCAm HOP O ADAM FASÜLYE NAPIYON YAAA OOOOOhooo

diye isyan etti
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu hakem hatası bjk ye yok denmiş, gaziantep maçında ofsayt çalmadılar çalmadıkları ofsayta son adam diye kırmızı verdiler. 2 posizyondan 1 tanesi kırmızı değildi.

Bu haftada ofsayttan sivas gol attı, atan adam kendi bile sayıldığına inanamadı, zira herif şutu çekerken bile ciddiyetsiz bir pozdaydı, nasılsa ofsayt diye.

Böyle hatalar hep var ama henüz bizi gs-gaziantep maçındaki gibi doğramadılar doğru. O da yakındır, bizde bu kadar kötü yönetip gösterince hakeme ve federasyona tepki gösteren deliren taraftar yüzünden para cezasıda veriyorlar =) Belkide para toplamak için taraftarları delirtmeye uğraşıyorlardır =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...