di Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Ahahaha lan! Futbol ile hic alakam yok, takim bile tutmuyorum da gecen hafta Galatasaray'i, bu hafta da Fenerbahce'yi hacamat eden hakemi ben bile izledim. Nasil bi tip lan o oyle ? "BITTINIZ OLM SIZ!!" nidalariyla gelmis adam birinci lige. Digerler takimlarda ne yapacagini merak ediyorum baya baya. Oturup mac bile izleyebilirim adam yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 her hafta hakemler tarafından 4 büyüklerin birinin maçı katlediliyor ki haksızlık olmasın.gerçi fenere yapılanların acısı çıktı bu hafta :) *tartışma başlatır ve kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bizde çok şükür bişey yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Haftaya sıra sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yok bize bişey olmaz :P federasyona lig tvye çok destek çıktık şike olaylarında kolluyorlar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Kıymetli Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı beni, ailemi ve camiamızı derinden üzmüştür. Türkiye Cumhuriyeti'nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi hedefinde büyük işler başaran, son yılların en büyük ekonomik yükselişinin mimarı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bizlere armağan eden, vefakar annelerimizden Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Erdoğan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 vergi borcunu sildirmeye uğraşıyoruz ondan böyle yıkama yağlama var sıkıntı yok cumhuriyet gitmez elden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 onlara bir şey olmaz haklılar.Çünkü onlar; !!! "laf ettiğiniz takım şerefli 2.liklerin, gönüllerin şampiyonluklarının ve halkın takımının beşiktaşı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 biz geçen sene çok çektik, artık koymaz bize BİZİM CANIMIZ YANMAZ GARDAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bursada bize 45 hafdtadır peanştı verilmiyor demiş adamlar penaltı mı dileniyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 peanştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 oldun said: bursada bize 45 hafdtadır peanştı verilmiyor demiş adamlar penaltı mı dileniyor anlamadım fb taktiği işte; onlar ne zaman penaltı diye ağlasa, alıyorlar 2şer 3er. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 trabzon aleyhine 81 haftadır penaltı çalınmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 gs yi anlarımda fenerbahçenin hakkını nasıl yemiş hakemler .? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ehehe harpi rp yapıyo adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Abi Galatasaray'a yapıldığında mağlup olduk, FB'ye yapıldığında adamlar kazandı. Aynı şey değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 siz yetemediniz biz napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 PZero said: gs yi anlarımda fenerbahçenin hakkını nasıl yemiş hakemler .? alex fasulye o dirsek atınca kırmızı görmüyordu normalda ama bu hakem unuttu kuralı, dirsek attı alex buda kırmızı verdi. e fenerlilerde doğal olarak HOCAm HOP O ADAM FASÜLYE NAPIYON YAAA OOOOOhooo diye isyan etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Eskiden hakemler 4 büyüklere çalışıyor deniliyordu ki doğruda. Ama yeni hakemlerde sanırım tam tersini yapacak. Ortasını yapacak etkilenmeyecek hakemlerimiz olmayacak mı hiç arkadaş. Hep bir taraftan ayarı kaçırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 komik değil + butthurt çok bariz gözüküyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 GELİN BEN SİZE Bİ DİRSEK ATIYM DA DİRSEK NASIL OLUYOMUŞ GÖRÜN! dirsek yiyen adam yüzü bile kızarmadan ayağa kalkıp devam ediyor sadfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Holy said: GELİN BEN SİZE Bİ DİRSEK ATIYM DA DİRSEK NASIL OLUYOMUŞ GÖRÜN! dirsek yiyen adam yüzü bile kızarmadan ayağa kalkıp devam ediyor sadfsdg Sen önce yürümeyi bi hatırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Trtdeki spor programında verdiler hakem hatalarını, fenerin lehine baya bi vardı.Bu haftaki maçta hakem dengelemeye çalıştı sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Yahu hakem hatası bjk ye yok denmiş, gaziantep maçında ofsayt çalmadılar çalmadıkları ofsayta son adam diye kırmızı verdiler. 2 posizyondan 1 tanesi kırmızı değildi. Bu haftada ofsayttan sivas gol attı, atan adam kendi bile sayıldığına inanamadı, zira herif şutu çekerken bile ciddiyetsiz bir pozdaydı, nasılsa ofsayt diye. Böyle hatalar hep var ama henüz bizi gs-gaziantep maçındaki gibi doğramadılar doğru. O da yakındır, bizde bu kadar kötü yönetip gösterince hakeme ve federasyona tepki gösteren deliren taraftar yüzünden para cezasıda veriyorlar =) Belkide para toplamak için taraftarları delirtmeye uğraşıyorlardır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar