pontipati Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 zaidral said: genel bir bilgi verir herhalde. o parmak ben degilim btw. http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1526927_273286759488908_1936848126_n.jpg bu kadar mı biralar ? LÖLOLEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kahrolsun efes pilsen emperyalizmi ya. Bi iki kere gidilir. Müptelası olacağımı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 çok pahalı abi alkol fiyatları nasıl veriyorsunuz şaşırıyorum. 10 lira fln bira için çok uçuk geliyor bana bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 vergi yuksek napalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bu efes'in yaptığını diğer ülkelerdeki bira markaları yapabiliyo mudurya? hiç anlamıyorum bi mekanın ya efes ya tuborg ürünleris atmak durumunda kalmasını. kesin rekabet kanunlarında bi eksiklik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 16 milyon ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 rock müzik benim bildiğim orta sınıfın dinlediği bir müzik tarzıdır. iş bu şekilde 33 lük biraya hiç bir rock müzik dinleyen 11tl vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Veriyoruz valla ne yapalım. Ankara'da da düzgün mekanlar bundan çok farklı değil o yüzden kızamıyorum Hard Rock'a. Ama çeşit az olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bana bira fiyatları normal geldi. hard rock dünyanın heryerinde standarttan daha pahalıdır zaten kadıköy barlar sokağında bi biraya da yaklaşık 10 lira veriyosun aynı parayı burda vermeyi yeğelerim tabi aynı ortam söz konusuysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Certhas said: rock müzik benim bildiğim orta sınıfın dinlediği bir müzik tarzıdır. iş bu şekilde 33 lük biraya hiç bir rock müzik dinleyen 11tl vermez. orta sınıf iyimser olmuş sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 rock calmiyor ki sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 rock diye diye bi nesli uyuttular yok neymiş drugs sex rocknroll. şimdi aynı şeyi kaslı erkekler ve estetikli kadınlar üzerinden yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 cuma günü gidicem bakalım nası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yav said: bu efes'in yaptığını diğer ülkelerdeki bira markaları yapabiliyo mudurya? hiç anlamıyorum bi mekanın ya efes ya tuborg ürünleris atmak durumunda kalmasını. kesin rekabet kanunlarında bi eksiklik var. ikisini de satabiliyor mekanlar, sınırlama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çok az var ama öyle bar mekan, kesin bi olayları var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 anlasma yaparsan sana yaptıkları güzellikler var hibe ve nakit para gibi yapmazsan ikisini de satarsın sen ikisini de satmak istiyorsan o anlasmadan mahrum kalıyorsun yani kesin bi olay var dedigin şey de bu basit olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 synthesizer said: polonya ve barcelonadakine gittim, ikisi de meh'ti fridaysden daha iyi degillerdi İspanya da tgi fridays akıyor ya. Madrid, Barcelona çok kaliteliler. Barcelona da hard rock'a gitmedim madrid'te gittim eh işte çok normal bir yerdi ama prag'taki efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 amsterdam dakininde lokasyonu çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 gittim cuma günü. 1 saate yakın sıra bekledik. (öle mal gibi kuyrukta beklemedik tabi). şehir dışından arkadaş geldiği için başka yere gidelim diyemedik. lakin biz oturduktan sonra cafe boşaldı baya. cuma ve cumartesi günleri yoğun oluyormuş. nisanda 3. kat açıldığında rahatlayacakmış. ortam dizayn fln güzel ama giriş kısmı fln çok dar.yemekler sunumlar kaliteli ama fiyatlar manyak pahalı. erkek garsonlar yüzleri boyalı fln geziyor müziklerle fln dans ediyolar. bence sınıfı geçmiş ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 biri pm atmış. sildim kimin attığını okumadan burdan cevap veriyim. 2 kişilik nachos 40 tl.et yada tavuk istersen üzerine ekstra alıyor 4 5 tl daha. hamburger 35 tl. kahveler 8 tl fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Yuh bira fiyatlarına normal demiştim de hamburger fiyatları filan şaka gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Deathblade said: Welcome to the Ankara, I'll be your guide. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50555_114150671940072_4859668_n.jpg sdfsdfsdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: ama prag'taki efsanedir. ve amsterdamdaki de baya iyiydi. puştların vegastaki otellerine gitmek lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bi north shield degil lam ben beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Aiko said: erkek garsonlar yüzleri boyalı fln geziyor müziklerle fln dans ediyolar nasıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar