Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hard Rock Cafe Istanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaidral said:

genel bir bilgi verir herhalde. o parmak ben degilim btw.
http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1526927_273286759488908_1936848126_n.jpg

bu kadar mı biralar ? LÖLOLEL
Mesaj tarihi:
bu efes'in yaptığını diğer ülkelerdeki bira markaları yapabiliyo mudurya?

hiç anlamıyorum bi mekanın ya efes ya tuborg ürünleris atmak durumunda kalmasını. kesin rekabet kanunlarında bi eksiklik var.
Mesaj tarihi:
bana bira fiyatları normal geldi. hard rock dünyanın heryerinde standarttan daha pahalıdır zaten kadıköy barlar sokağında bi biraya da yaklaşık 10 lira veriyosun aynı parayı burda vermeyi yeğelerim tabi aynı ortam söz konusuysa
Mesaj tarihi:
Certhas said:

rock müzik benim bildiğim orta sınıfın dinlediği bir müzik tarzıdır. iş bu şekilde 33 lük biraya hiç bir rock müzik dinleyen 11tl vermez.

orta sınıf iyimser olmuş sdfdsfs
Mesaj tarihi:
yav said:

bu efes'in yaptığını diğer ülkelerdeki bira markaları yapabiliyo mudurya?

hiç anlamıyorum bi mekanın ya efes ya tuborg ürünleris atmak durumunda kalmasını. kesin rekabet kanunlarında bi eksiklik var.

ikisini de satabiliyor mekanlar, sınırlama yok.
Mesaj tarihi:
anlasma yaparsan sana yaptıkları güzellikler var hibe ve nakit para gibi
yapmazsan ikisini de satarsın
sen ikisini de satmak istiyorsan o anlasmadan mahrum kalıyorsun yani
kesin bi olay var dedigin şey de bu basit olay
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

polonya ve barcelonadakine gittim, ikisi de meh'ti

fridaysden daha iyi degillerdi

İspanya da tgi fridays akıyor ya. Madrid, Barcelona çok kaliteliler.

Barcelona da hard rock'a gitmedim madrid'te gittim eh işte çok normal bir yerdi

ama
prag'taki

efsanedir.
Mesaj tarihi:
gittim cuma günü. 1 saate yakın sıra bekledik. (öle mal gibi kuyrukta beklemedik tabi). şehir dışından arkadaş geldiği için başka yere gidelim diyemedik. lakin biz oturduktan sonra cafe boşaldı baya. cuma ve cumartesi günleri yoğun oluyormuş. nisanda 3. kat açıldığında rahatlayacakmış.

ortam dizayn fln güzel ama giriş kısmı fln çok dar.yemekler sunumlar kaliteli ama fiyatlar manyak pahalı. erkek garsonlar yüzleri boyalı fln geziyor müziklerle fln dans ediyolar. bence sınıfı geçmiş ama :P
Mesaj tarihi:
biri pm atmış. sildim kimin attığını okumadan burdan cevap veriyim.

2 kişilik nachos 40 tl.et yada tavuk istersen üzerine ekstra alıyor 4 5 tl daha. hamburger 35 tl. kahveler 8 tl fln.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Welcome to the Ankara, I'll be your guide.

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50555_114150671940072_4859668_n.jpg

sdfsdfsdfsdfds
  • Yeni Oluştur...