Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ya bunun yol tutusu falan nasıl acaba yüksek, aerodinamik yok gibi görünen araçlar hep korkutur beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Vodan said: Yok ızgara, jantlar falan farkediyor. Soldaki Countryman S modeli, Sağdaki Countryman. çiftehavuzlar kosiflerde bahçede 2 tane normal beyaz countryman var.xenonsuz falan.ızgara jantlar ve egzoz kötü duruyor.ayrıca 122 hp ile 184 hp hatırı sayılır.yani s ile normal arasında çok az fiyat farkı var.alıncaksa s alınmalı arkada bi t ane tam istediğim gibi simsiyah countryman s vardı.siyah jant.siyah tavan siyah renk araba fulldu.38k euro indirimsiz vs fiyatı. tl ile 95 bin tlye geliyor.88 falan alırız bunu sdf bir aksilik olmaz ise bende ocak sonuna doğru almayı düşünüyorum ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 çok tatlı araba ya hayırlı olsun alırsan güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 güzel gerçekten, hakediyor fiyatını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Arabayı geçen hafta aldım. Almışken de yıllarca bineceğim, bari en iyisini alayım dedim ve Countryman S ALL4 Chili Paket olanını aldım. Rengi Royal Grey, tavan ve aynalar siyah, jantlar da aluminyum renk 18" Turbo Fan modelinden. İç mekanda da ekstra olarak Chrome-Line ve Piano Lake kaplamalar var komple. Şimdilik 390 km'deyiz. Gerçekten çok keyifli olduğunu söyleyebilirim. Astra'dan sonra da performans olarak çok canlı geldi bana. Tabi muhakkak dünyanın en iyi kaçan arabası değildir ama baya iyi gidiyor :) Tüketimi de öyle abartı sayılmaz. İlk turu 11,4 lt ile tamamladık. 155 TL'ye 300 km yaptı. Gözlemlediğim kadarıyla trafiğe girmeyi hiç sevmiyor, tüketim hemen artmaya başlıyor. Otoban performansında ise sıkıştırsanız bile 10lt'yi geçmeyecek şekilde tüketiyor aslında. Bir de Sport modunda egzoz patlamaları falan yapıyor çok eğlenceli geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Kazasız belasız inşallah hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Selam, Güle güle zevkle kazasız belasız kullan :) Artık araç alıp da foto koymayanları vuracağım ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 hem otomatik, hem 4 çeker, şehir içi üzmesi kaçınılmaz :) çok fiyakalı araç hayırlı ugurlu olsun. kaç euro oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Vodan said: 155 TL'ye 300 km yaptı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 güle güle bin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Hiç fotoğraf çekme fırsatım olmadı. Kendim bile gündüz görmedim desem yeridir :) Bir temiz yakaladığımda gün ışığında çekerim güzel güzel. @synth, 3.200 EUR yılsonu indirimiyle 37.250 EUR'ya geldi. Liste fiyatı olarak 40.450 EUR vermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 hayırlı ugurlu olsun fena degilmis fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ginaly said: Vodan said: 155 TL'ye 300 km yaptı. :( aynen beni de net üzdü bu tüketim birde astra'dan sonra demişsin astra dizeller epey cimri arabalar bildiğim kadarıyla. 155 kiraya şehir içi yokuş dur kalk en az 800km yol yaparım ben gerçi o kadar para verdikten sonra pek düşünülmez tüketimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kazasız belasız hayırlı uğurlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Resim isterük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 BMW yi tebrik etmek lazım, nasıl becermişler yeni kasasını bu kadar çirkin ve karaktersiz yapmayı?? Yuvarlak hatlar gitmiş resmen kutuya çevirmişler arabayı. Farları daha da köşeli yapmışlar. Resmen Daihatsu olmuş. Yazık çok yazık... Not: Foto yükleyemedim. Bir zahmet bir arkadaş el atsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Gerçekten çok çirkin olmuş. En iyi fotoğrafını buraya bırakıyorum. Detaylı fotoğraflar şuralarda görülebilir. http://www.autoblog.com/2016/10/25/2017-mini-countryman-phev-hybrid-electric-reveal/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar