Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 closed beta bitmek üzere open beta başlayacak. keşke mechten çıkıp dolaşma olsa abi cry encinle yapıyosun yani ne olacak T_T hatta roket atar falan gibi silahlar da alınabilmeli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 mechten çıkanların üstüne basıp ezebilsek hatta :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ardeth said: hmm herşeye encase takmak gerekiyor mu? bir de aldığın mechlere encase beraber geliyor mu? gelmiyorsa mech aldıktan sonra encase de alana kadar triallarla devam o zaman her ammo patlanıyodur belki ya, hanı patlangaclar patlıyodurda missile falan, machine gun ammoda patlamayı virsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Piyadenin olmadigi bir oyunda machine gun almak cok gereksiz zaten. Mechlere karsi leblebi kadar etkileri var. Her mermi tipi patlamiyor ama bazi silahlar patlayabiliyor. Mesela Gauss'un mermisi patlamiyor ama kendisi patliyor. CASE zaten her meche takilabiliyor ve oldukca da ucuz. Cok fazla para biriktirmeden de satin alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 evet machine gun bi tek armor delindiğinde işe yarıyor yoksa nanay. heavy meche sinek gibi geliyodur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 şu oyunda kullanmaktan en çok keyif aldığım şey machine gun. bi işe yarasa tadından yenmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 peki hangi silahlara case takmak lazım. roket atara gerekmiyodur tahminen de lazerlere plasmalara falan gerekiyor mu? hunchback bu açıdan baya iyi bütün silahları omza doldurup caseliyorsun. kötü yanı ise omuz giderse sıçış. iyi oyuncular direk huncback gördümü omza abanıyor, bi kaç kere öyle silahsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yok yok, case ammo için. case'i takıyosun ammoyu casein icine koyuyosun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yok onu yaptım zaten ama silahlar da patlıyor mudur diyek merak ettim ben plasmalar da patlıyordur diye caseledim onu ama gerek yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 pazartesi başlıyor open beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 İyi güzel oyuna girdikte "target lock","enemy mech destroyed","critical heat level" vb şeyler diyen sistem konuşması yokmu ya?Büyük eksiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Eklerler buyuk ihtimalle. Ne de olsa hala betada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 trebuchet güzele benziyor bir gelse hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Bekle daha, ondan once Cataphract ve Stalker eklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 hala mad cat yokmu? daishi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Klanlar daha gelmedi ki. Oyun su anda 3049 yilinda ve gercek zaman hizinda ilerliyor. Klanlar Inner Sphere'e 3050 yilinda geldiler. Klanlar gelince nasil dengeleyeceklerini merak ediyorum. Klan mechleri varken Inner Sphere mechleri secilmez. Belki klan takimlari ayri olur ve o takimlar oyuna daha az adamla cikarlar. Mesela 8 vs 6 seklinde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 @komutan anladığım kadarıyla oyunun hikayesi vs var bunu nereden okuyabilirim ? eğlenceli gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 haaaa o kadar eskimi oyunun tarihi.. clan mechlirini katarlar direk araya ya bişi olmaz. sonucta var olan mechlerede baya ayar yapmıslar denge icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 clanın mech ini geçtim, salvage dan filan clan weapon bulunca bile sevindirik oluyorduk. +damage -weigth daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Akito said: @komutan anladığım kadarıyla oyunun hikayesi vs var bunu nereden okuyabilirim ? eğlenceli gözüküyor. Bir suru roman falan var, ama onlara takilmadan genel bilgi almak icin http://www.sarna.net/wiki/Main_Page adresine bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://www.gametrailers.com/videos/4fo8fg/mechwarrior-online-exclusive-open-beta-trailer başladı ob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 oyun bana hiçbir şey sormadan kendini c'ye kurdu, taşıyabiliyor muyuz oyunu bir şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Tasiyabiliyor muyuz bilmiyorum, ama oyun bende direk C'nin altinda degil, C:Games/ altinda kurulu. Bu arada, oyun su anda Missilewarrior'a donmus durumda. LRM ve Streak SRM cok guclu. Laser, AC gibi silahlar ise cok zayif kaldi. Duzeltirler sanirim, ama su haliyle oynamak zevk vermiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 pentium dual core 2.60ghz ati hd3400 ve 2gb ram ile minimumda oynayabilirmiyim ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 1-2 ay içinde çıksa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar