NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 paramecium said: Selam, Kız kardeşim de Toyota Belçika'da safety bölümünde mühendis ve EuroNCAP ile ilgili konulara falan bakıyordu. Ne tür bilgiler istiyorsun; belki yardımcı olabilir. Eşi de body construction'da mühendis. Saygılar. kardeşinin işine talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 adamı kızdırmayın abi; abi tv de sınyal mınyal o tarz program bulursan, işte top bilmemne vardı ingiliz programı ondan izle biraz. Sonra dergiler al, ama unutmaki yazılanlar şişme. Sonrası işte ondan bundan duydukların. Ha bide senin porşların torklarını ezberle, daha çok tatava yaparsın :D Jargonda önemli; her türlü cinsel benzetmeyi yapabilirsin. kız gibi kaçıo abi araba süper kaçıo hacı bi uzuo araba anlatamam mübarek içmio kokluo olm bu arabayı alırsında ocak söndürür bu v12 turbo,turbo charger,içten yanmalı,V motor, sonra nissanın tatavası var ama seni bağlamıo bunlar abi hondanın motoru çok iimiş demeyi unutmuyosun, v-tec abi kral dicen ayak paspasta manuel daha zevkli ama trafikte otomatik beaabi ya Motordan bahsediosak ( motosikletten ) makina diyoruz. önünde biri stop ettirirse "olm bundan sonra 5. viteste pati ata ata kalksan n'olur" diye dalga geç çift kavrama çıkmış şimdi bilmiom ney porche malum, abi almanlar kral araba yapıolar valla taş gibi. gerçek olmasada " abi caponlar anlamıo bu işten yeaaa" ( halbuki hondanın kurs açması lazım tüm avrupaya, araba nasıl yapılır die ) porcheun motoru arkada falan ya, neden öleymiş bi bakın bakalım ben de hatırlamıorm benefitini ama f1 de de akrada. ya ferrari lambo güzelde altı alçak be olm gibisinden klişeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 araba101 i, 7-8 yasinda gormustum anlatamam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Selam, İlk önce hardcore bir bilgi istemiyorsan sektörel yenilikleri, taslak ve prototipleri duyuran yabancı kaynaklı sitelere bakabilirsin. Marka bazına indirgemek istersen de meraklılarının oluşturduğu marka bazlı siteler mevcut. Misâl benim Audi ile ilgili takip ettiklerim var. Dergiler (TR pazarında satılanlar) bu işin tamamen magazin yönünde olduklarından 'rahattı, bagajı geniş, az yakıyor, performansı iyi' gibi klişelerin ötesine geçemiyorlar. wikipedia merak ettiğin teknolojik terimlerde falan oldukça yardımcı olacaktır. Örnek olarak şu an kaçıncı nesil quattro kullanıyor Audi ve önceki nesle oranla en büyük farkının ne olduğu gibi. Veya değişken geometrili turbolar nasıl çalışıyor? Ben mesela safety ile ilgili bazı şeylerde kardeşimden bilgi alıyorum. Benim ufaklığın çocuk koltuklarını o belirliyor örneğin. 'Koltuk bazasını isofix değil de emniyet kemerli model al. Hollanda'da bir vakada isofix sistemine bir şey değdiği için baza kendisini bırakmış diye şüphelenilmiş. Bundan dolayı sen emniyet kemeri ile sabitlenenden al' tarzında önemli bilgiler geçebiliyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 külüstür bi araba alıyosun, devamlı bozuldukça servis git gel derken usta olup çıkıyosun bi seneye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Abi adamın amacı buji meme yapmıştır falan diyebilmek değil. baba şu arabanın torku çok yüksek. 7 vites dsg şanzıman oğluum manyak zevkli bi kullanımı var.Ohaaa 0-100ü 8 saniye ve yakıt tüketimi 7litre falan diyebilmek arkadaş ortamlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bunları bi de almanca demesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Vater nach dem Auto das Drehmoment zu hoch ist. 7-Gang-DSG-Getriebe oğluum maniac geschmackvollen Einsatz von bi var.Ohaaa 0-100U 8 Sekunden und Kraftstoffverbrauch Umgebungen 7litre Freund oder etwas zu sagen. /translate sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ohaaa dsg 7 das das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Ya abi git Auto Bild oku her hafta/ay, bir de Youtube'dan Top Gear, Auto Express falan onların ismini arat merak ettiğin arabayla birlikte, o videolarda adamlar sana arabayı anlatıyorlar. Belli bir yerden sonra "neyin anlatılması gerektiği" kafasın kazınıyor insanın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 RTL'de GRIP isminde bir program var, tavsiye ederim. Güzel detaylardan bahsediyorlar. Araba düşkünleri için Top Gear'dan daha ciddi ve eğlenceli oluyor testleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Dartanian said: Vater nach dem Auto das Drehmoment zu hoch ist. 7-Gang-DSG-Getriebe oğluum maniac geschmackvollen Einsatz von bi var.Ohaaa 0-100U 8 Sekunden und Kraftstoffverbrauch Umgebungen 7litre Freund oder etwas zu sagen. /translate sdf winrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Buna bak mesela. Arabalar güzel, yol güzel, zemin şahane (kuru, ıslak, buzlanma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Panamera ya binince arabalara karşı ilgim arttı açıkcası. 280 le otobanda giderken aletin içinde 100 le gidiyormuşsun hissinden baya etkilendim. Fiyatı çok ama aletin, test arabaları dışında kısa vadede böyle bir arabaya sahip olmak zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 abi ben senin naptığını hiç anlamadım, ethernet bus fln demişsin de makinecimisin, elektronikçimisin yoksa telekomcusun nesin sen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 çöpçatn gibi bişi işte abi. parçaların iyi geçinmesini falan sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ya konuyu hiç okumadım ama bişey sorucam az önce arabayı yaklasık 1 km fln elfreni çekik şekilde sürmüsüm eve geldigimde fark ettim bişey olmusmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 senko said: abi ben senin naptığını hiç anlamadım, ethernet bus fln demişsin de makinecimisin, elektronikçimisin yoksa telekomcusun nesin sen? :) Elektronik haberleşme. Şunla ilgili bişiler yapıyorum şu an http://en.wikipedia.org/wiki/Flexray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 off ki ne off çok zevkli işmiş seninki de o CAN protokollerinin yazılımını yazmak amma zevkli olur ya... bak düşününce bile tüylerim diken diken oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 makineci olsa motordan anlardı olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Motorun iki türlüsünden de anlamıyorum asdasdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 içten yanmalı dıştan yanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 SNA1L said: ya konuyu hiç okumadım ama bişey sorucam az önce arabayı yaklasık 1 km fln elfreni çekik şekilde sürmüsüm eve geldigimde fark ettim bişey olmusmudur? 1kmde sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 GEd said: Sanıyor musunuz motor üreticilerinin hepsi pompa manyağı ? Ne güzel yazmışım la zamanında asdasdsa Ehliyet yokmuş bende ondan arabaları sallamıyormuşum. Ehliyet var araba var artık 101 in dibine vurduk. Bu zaman içinde toplamda 5 saatlik porsche eğitimi dışında bir haftasonu bile araba alamamış olmam efsane. Boyla 918 spider ve LeMans araçlarını izliyorum her gün pistte. Boy boy ferrari lambo mclaren falan dolaşıyor etrafta ama hiç biri bir 918 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Buradan başla dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar