Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 en azından böyle maçları kaybetmiyoruz sdfsfs kötü oynayıpta kazanıyorsak bi gelişmedir. selcugun golü gelmese maç bariz bi şekilde kayseriye gidiyordu yani ELMANDER ADAMSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Elmander 40 derece ates ile cikmis bugun sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mithat said: İnternetten takip eden varsa öm atmasını rica edıyorum :D Link istemek yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 abi böyle profesyonel futbolcuara hayranım yemin ederim.herif geldiğinden beri mucadalesi hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 editledim de bulamadım maçı kaçırdım bütün maçı bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 puan tablosu neoldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Burda anlık puan durumu var, maçlar oynanırken skorlara göre düzenleniyo. Maç fazlasıyla ikinciyiz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 rıdvan hasetinden çatlatı çatlıcak şimdi sdfsdfsd. tamam lan bala göte yendik biz, kötüyüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Red said: kaldıgımız yerden ezilmeye devam ahah bu cem sultan bizim topcu değil mi lan.aydından daha iyi gibi Servet'le falan yazin olayi oldu ya sonra belese kayseri'ye gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 servet olayi belki tuzu biberide adam bi de yeni kontratta fazla para istemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ujfa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 oo ezmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 gene macta sakatlik, bacagi kopmus yektanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 abi urfalıya hak veriyorum.hem gokhanın yerine hem kendi yerine oynuyor.semih bugun haatasız oynadı nerdeyse.sarı kartlık pozisyonu var bi tek.ki orda da 1 saniye ile kaçırdı topu bir dahaki maçtada oynar umarım urfalı 2. kaptan olmuş bide.serveti iyice gözden cıkardılar demek.sabriden de aldıalr mı kaptanlıgı tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Riera artık bu takımın ortacısı olsun. Senelerdir adam gibi orta yapan adamımız yoktu, nihayet simdi bi tane olmus. Duran toplar ve kornerleri Selcuk yerine bu adam kullanırsa, Elmander'le birlikte bol bol orta kafa gol oynarız. Kafa golunu ozlemisim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Sarı forma Elmander almak farz oldu sanki . Belki über teknik değil ama canla başla oynuyor , yeterince de etkisi var. Ah bir de sakatlanmayan Baros'umuz olsa , biri çözemese biri çözer kilidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 elmander'i toulouse'dan beri takip edip severdim, bu sene Podolski gelseydi bir tane siyah forma alıp koleksiyonuma koyacaktım zaten de sarı forma ucuzlayınca elmander alacağım sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 O bu değilde Riera oynadıkça aklına RRA gelen bi tek ben miyim acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hakkaten ya ne oynadı o öyle kendine hayran bıraktı bizi keşke q7 yerine biz alsaymışız onu offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Siz lazım olanı almışsınız ya kukla TD'den sonra karton TD ile takımınız kendini aştı ibretle takip ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 evet riera ve fatih terimi alamadığı için demiröreni istifaya davet ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Elbet onu da yaparsınız yakın zamanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 başimizda fatih terim sol açığımızda riera olsaydı belki bizde şuanda sizle aynı puanda olabilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Bizimle aynı puanda olmak gurur verici bişey olsa gerek sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 CANTONA İMZAMI NİYE KULLANIYON LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar