Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Kendi konusu olduğunu biliyorum ama daha 10 gün önce öyle önemli ve süper bir program çıktı ki, ayrıca yazıp duyurma ihtiyacı hissettim. Öncelikle neden daha önce kimsenin bunu yapmadığını merak ettiğimi söylemeliyim; adam iyi para kaldıracak bence bundan, epey iyi. Eğer bunu yapan programlar varsa da ben böyle epik fail yaptıysam sağlık olsun. Ne yaptığına gelince, Android'de 15 seviye olan ses şiddeti ayarını 100 seviyeye çıkartıyor. Bu kadar basit ama nedense yıllardır bunu yapan hiç bir program çıkmadı. Kullanmak için rootlamış olmanız da gerekmiyor. Paralı program olduğu için rootlu telefon gerek ama almak için. Trial: https://market.android.com/details?id=opotech.finevolumev2&feature=search_result Unlocker: https://market.android.com/details?id=opotech.finevolume.unlocker&hl=en Ekran Görüntüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 gerge sana telefonumu verip bunu ayarlayıtp bana versene demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 donanimsal olarak sev seviyesini artiriyor mu yoksa mevcuttaki sesi daha ince ayar yaparak mi set etmemizi mi sagliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mevcut sese ince ayar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ince ayar yapmasa da quick settings is goruyor baya, alarm sesini falan farkli farkli ayarlayabiliyosun.bence cok da para kaldiramazlar cunku cogu kullanicinin boyle biseye ihtiyaci olacagini dusunmuyorum. anca geekler ugrasir gibime geliyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Telefondan müzik dinleyip vidyo izleyen herkese gerekli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 e bu var samsungda zaten ? miui de de var, ses ayarlarinda alarm ana ses, tel, media , notifications teker teker ayarlaniyor. olmayan telefonlar icin iyi olabilir herhalde, birde dsp denen bir program var rootedlarda. o cok daha gelismis bir sey sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 O her telefonda var zaten, yaptığı o değil. Okumamışsın hiç yazdığımı =) Müzik dinlerken ses ayarı sadece 15 kademe hepsinde. Ender tam istediğin gibi ayarlanıyor; 11. seviye kısık geliyor, 12. seviye yüksek geliyor genelde. Bunu alınca 100 kademe oluyor ses ayarı, tam istediğin gibi ayarlıyorsun. Ayrı ayrı ayarlama işi değil yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 sesi arttırabilen bir app yaparlarsa o sağlam satar. bu para kaldırmaz bence pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 e be adam :) yukarda biri sormus mevcut sesimi arttiriyor diye sende hayir diyince, sadece hassas ayar icinse, ... pas. sabonis su dsp equalizer var sanirim o senin istedigini yapiyor boost bass treble falan vs var icinde. http://www.inspiredgeek.com/2011/06/05/how-to-improve-audio-quality-of-samsung-galaxy-s2-sii-via-dsp-manager-cyanogenmod-7-music-player/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Müzik dinlemiyorsun sanırım telefonda? Ben müzik için sadece telefonu kullanıyorum bir süredir, aşırı gerekli olduğunu düşünüyorum bunun da. En yüksek ses kulaklık takınca açamayacağım kadar yüksek zaten =) Şu var ama çoğu telefonda çalışmıyormuş: https://market.android.com/details?id=com.kiboweb.android.desiresoundunlocktrial&feature=search_result Baktım şimdi, benim telefonda çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yok hic dinlemem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Telefonu müzik için kullanan (MOG gibi şeyleri kullanan herkes zorunlu kullanıyor zaten) tüm insanlar almak isteyecektir bence bunu. Yetersiz çünkü sadece 15 kademe. Aşırı yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 telde muzik dinliyorum ve pek de oyle bi ihtiyacim olmadi hic :) default olan yeterli geliyor gayet sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 telefondan müzik mi dinlenir ya bi sansa clip fln alın güzel müzik dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Bunla birleştirdiğim için başka şansım yok benim: http://forum.paticik.com/read.php?12,5953090 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Nasıl root gerekiyor trial program olduğu için ya? Şimdi ben marketten bunu parasını verip alamıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Root olmadan marketten paralı program alamadığımız için demiştim onu. Türkiye'de değilsen alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 root'un korsan yazılım kullanımı ile en ufak bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Carrier'i Amerika'dan gibi gösterip marketten almakla çok alakası var ama. Korsan yazılım kullanın dediğimi duydun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 GERGE said: Telefondan müzik dinleyip vidyo izleyen herkese gerekli bence. yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 gerge'nin genel olarak çok ilginç ihtiyaçları var gerek telefon, gerek bilgisayar programı, gerek bilgisayar oyunlarında falan. genellikle pek anlam veremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar