Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 3 sene oncesinin galatasarayi. atar sivas radyodan dinliyom geliyolar sagli sollu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 1-1. Beşiktaş rezalet abi Fener maçıyla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ne güzel gol oldu lan öyle salak bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Schuster'i arıyo muyuz ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 hakemler rererö :) çok kolpa bi penaltı aldık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 kuddusi abi ne bekliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 beyler plıyıfa girmesi lzm beşiktaşın.ligden kopmasına izin vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bariz penaltı değilmi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bilmiyorum izlenicke kalitede bi maç değil izlemedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yani verilecebilicek gibi penaltı. böle bol bol veriliyo da resmen hakedilmeden alınıyo şunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 şu penaltıysa, lugano'ya her maçta en az 2 penaltı vermeleri lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 valla senelerdir sölüyoruz onu da, vermiyolar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Bu güzel gol oldu ha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 hölöskööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 lan holoskoya falan da yazık, adam gol atıyo bütün stad quaresma tezahüratı yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Şu Holosko'ya yazık oluyo yedek kulübesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 El-Barto said: lan holoskoya falan da yazık, adam gol atıyo bütün stad quaresma tezahüratı yapıyo. O pasi holoskoya babasi vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 abi quaresma adam bugun beklerden daha cok top cıkardı bırakda adamın ismini söylesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 fener maçında da yatmayıp öyle oynasaydı da hak etseydi bugün gösterilen o ilgiyi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Yine ite kaka kazandık valla ya, şu ilk 20-30 dakika iyi oynayıp sonra bütün maç yatmanın sırrını çözemedim ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 lig başındaki söylediğim mendes demirören ikilisi bu klübü batırır iddiasını yineliyorum. Bu rezalet futbol ve bu almedia harici yararsız portekizliler ile perşembe günü rezil oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Maç öncesinde Beşiktaş yedek kulübesinin hemen yanında Tayfur Havutcu’yu gördüğümde çok şaşırdım. Tayfur Hoca dediysem, kendisi değil tabi ki maketi. Beşiktaş yönetimi yine kendi aklınca jest yapmış, sözde ihmal ediliyor diye yazılan Tayfur Hoca’ya sahip çıkmış? Tayfur Havutcu’nun gerçek ebatlarda bir maketi, aynı canlı gibi, ne yalan söyleyeyim irkildim. Tamam Tayfur Hoca’ya inancım her Beşiktaşlı gibi tam. Bu takımın gerçek hocası da o, kabul ama bu kadarı biraz fazla. Her kötü sonucun ardından yerle bir edilen ve bu takımın teknik direktörü olarak kabul edilmeyen, dışlanan, her fırsatta ezilen bir insan var hemen o maketin yanında. O da, Carlos hoca! Karşıdan baktığınızda hangisi canlı hangisi maket anlaşılmıyor aslında. Yanına yaklaştığınızda hangisi bu takımın başında hangisi tutuklu o da çok belli değil bana kalırsa. Tayfur Havutcu, Serdal Adalı, Ahmet Ateş. Birinin diğerinden farkı mı var yoksa? Tayfur Beşiktaş’ın çocuğu da diğerleri üvey evlat mı oluyor bu durumda? Ya Serdal Adalı? Onun maketi nereye asılacak statda? Sahi Ahmet Ateş nerede duruyordu maçlarda? O vakit şeref tribününe de bir Serdal Adalı Heykeli koysaydınız ya? Tayfur Hoca’nın maketini kulübeye dikenler Carvalhal’i görmezden geldiler. O ses çıkarmıyor. Hatta yanında durup poz veriyor. Ama yüzü gülmüyor. Carvalhal her şeyi aşmış bir hoca kompleksleri, ihtirasları yok. Aslına bakarsanız kaybedecek de bir şeyi de yok. Hocalığı bir tarafa, o bu dünya da yaşanabilecek her türlü acıyı yüreğine gömmüş bir baba. İki evladını bir trafik kazasında kaybetmiş. Bir oğlu olay yerinde ölürken diğeri hastanede kollarının arasında can vermiş. Canı çok acımış, nasır bağlamış. Bir ara her şey den vaz geçmeyi istemiş ama pes etmemiş. Ölmenin kolay olduğu bir zamanda yeniden doğmayı seçmiş. İki çocuğunun acısını yüreğine gömüp Beşiktaş’a gelmiş ve bu anlattığım hikayeyi de takımla yaptığı ilk toplantıda futbolcularına kendisi anlatıp yardım istemiş. Bana yeniden yaşama şansı verin. Ben buraya ölmeyi reddederek geldim. Beni üzen, o yokmuş gibi davranmak, her başarısızlıkta acımasız eleştiriler yapıp en ufak başarıda başkasının adını haykırmak. Sahi Sen Kimsin Carvalhal? Neden geldin istanbul’a? Burası senin yeniden doğacağın yer değil anlayamadın mı hala? Mağlup bitirilen bir maçın ikinci yarısında Rüştü’nün de takım arkadaşlarına seni göstererek isyan ettiği gibi. “Şu adamın hırsının yarısı bizde olsa kazanılmadık kupa kalmaz ortalıkta!” Senin yeniden var olma savaşı verdiğin bu takımda, yürümekten aciz yıldızlarla gökyüzüne uzanamazsın hoca! Senin yaşam mücadelesi olarak gördüğün bu takımda ruhunu teslim etmiş futbolcular olursa, yeniden doğmak imkansız bu topraklarda. Hani bir sabah Metrise gidip Tayfur Hoca’ya anlattın ya “Bu takım senin takımın, başarılı olursam bu senin başarın ama başaramazsam tüm suçlu ben olacağım” Kendi tabirinle İkinci hayatında, ikinci bir şansın olmayacak bu takımda. Adın, Yangın da en son kurtarılacakların arasında. Unutma Sen bu takımın emanetçisisin. Var ile yok arasında. Beşiktaş’ta ki geleceğini bilmem ama bundan sonra ki hayatında yüzün her golden sonra ki gibi gülsün. Sonuç ne olursa olsun, sen emanetine asla ihanet etmedin. Ve tüm bunları kazandığın bir maç sonrası bilmeni istedim. Sen belki çocuklarını kaybettin ama şimdiden Beşiktaş'ın çocuğu olmayı hakkettin. Selam sana Carlos Hoca. Tüm kaybettiklerin adına... Erdem Ulus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Ligte basarili olmak istiyorsan yerli oyuncularina deger vereceksin, senin kendi adamin oynamazken elin gevuru neden topa ayagini soksun. Ya gider avrupa maclarinda oynar kendini pazarlar. Ya da benden gecti deyip sen kovana kadar seni somurur. Kovarsan da Arap ulkelerine kapagi atar. Ayrica transfer butceni biraz kisacaksin ki, etrafa bol para dagitan imajindan kurtulasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 tunch said: o site saati geriye almamış otomasyonda eheh o değil de hakem kuddusi , izlemeye değmez maçı tunch said: kuddusi abi ne bekliyosunuz hehe adam tutarli abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Llama said: Carvalhal her şeyi aşmış bir hoca kompleksleri, ihtirasları yok. Aslına bakarsanız kaybedecek de bir şeyi de yok. Hocalığı bir tarafa, o bu dünya da yaşanabilecek her türlü acıyı yüreğine gömmüş bir baba. İki evladını bir trafik kazasında kaybetmiş. Bir oğlu olay yerinde ölürken diğeri hastanede kollarının arasında can vermiş. Canı çok acımış, nasır bağlamış. Bir ara her şey den vaz geçmeyi istemiş ama pes etmemiş. Ölmenin kolay olduğu bir zamanda yeniden doğmayı seçmiş. İki çocuğunun acısını yüreğine gömüp Beşiktaş’a gelmiş ve bu anlattığım hikayeyi de takımla yaptığı ilk toplantıda futbolcularına kendisi anlatıp yardım istemiş. Bana yeniden yaşama şansı verin. Ben buraya ölmeyi reddederek geldim. hadi be , ben bunu ilk defa duydum, korkunc bi şey abi, bende diyordum bir teknik direktör neden bu şartlarla çalışmayı kabul eder. çok üzüldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar