Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 yok mu ilgilenen yahu? benim hdd 40 gb ama lbp2, red dead i falan silip kurucam bi şekilde. 5 kişi toplayalım da alalım bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 var mı böyle bişi.varsa ps3 e de alabilirim belki maksat çeşit olsun nasılsa rusçudan 30 liraya aldık pcye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 kişi başı 26TL'ye alınabiliyor yine, ben kutulu alıp rafta tutmak istediğimden psn'den almayacağım yalnız sadf gerçi şuan para da yok, explore edition uncharted 3 alacağımdan para kalmayacak. Aralık'a aktarabilirim battlefield 3'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 uncharted 3 cıkmış lan.ben daha var sanıodum.biraz fiyat düşsün alırım.ulan bütün oyunlar aynı dönem cıkartılır mı ya batman var uncharted darksouls bf3 fifa 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 haydi eller havaya yahu. 26 liraya bf3 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Red said: uncharted 3 cıkmış lan.ben daha var sanıodum.biraz fiyat düşsün alırım.ulan bütün oyunlar aynı dönem cıkartılır mı ya batman var uncharted darksouls bf3 fifa 12 uc3 olsa ben de bf3 e bakmazdım psn de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 her oyunda var mı abi böyle ps3'de steam 4-pack hesabı? ne güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ben de her oyuna var sanıodum ama belli oyunlara kısmet oluyomuş piyasa ve psn e aynı anda düşmece. diğerleri ya çok geç ya da hiç düşmüyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 evet sony ile anlaşmaya göre çıkıyor. mesela bildiğim kadarıyla bf3 psn'de sadece bu haftasonu kalacak, yani alacaksanız elinizi çabuk tutun. onun dışında ps3 exclusiveleri ve spor oyunları rahatlıkla bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 kimseden ses yok. ben akşama kadar dışarı çıkıyorum. akşam aldık aldık, yoksa pc'ye alırım zaten. joystick'le fps mi oynanırmış lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 uncharted kardeşlik oluomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 38 gb lık oyunu psnden satmalarını beklemiyorsun di mi dasuıyfgashjfaso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 beklemiş, valla beklemiş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 kişi başı 38gb datadan güzel zarar eder aslında sony niye yapmıyor ki bunu sever zarar etmeyi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 abi 38 gb indirirm ben sıkıntı yok sdfsdf 26 lira nere şimdi vericez 120-130 kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 nasıl alınıyor böyle birden fazla kişi? alınca online vs. oynayabiliyomu herkes aynı anda? alabilirim ben, psn'e geldiğinden haberim bile yoktu.. iyi oldu öğrendiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 dünyanın en kötü oyunu be bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar