Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serdar Adalı:"Limon bile bu kadar kolay satılmaz."

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Iyi de oyle olsa bile baskanin bu konuda hic bir caba sarfetmemesi direkt kendi gotunu kurtarmaya calismasi demek oluyor. Ustuna basbakana yalakalik falan var yani. Kendi kicindan korkan adam babasinin ahiri gibi kulup yonetiyor. Hem de 3 buyuklerden birini.

Taraftarindan kongre uyelerine kadar herkesin sucu var bu hale gelinmesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Klüpler dominant taraftar topluluğunun hakettiği şekilde yönetilir.

hayır.

parası olup kongre üyesi olduktan sonra kendilerine oy attıkları başkanlar tarafından oluşturulan yönetim kurularınca yönetiliyor. ama yine de son söz başkanda olduğu için pek demokratik bir sistem olduğu söylenemez.
Sosyal ağlarda paylaş

özet

Kıymetli Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı beni, ailemi ve camiamızı derinden üzmüştür.

Türkiye Cumhuriyeti'nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi hedefinde büyük işler başaran, son yılların en büyük ekonomik yükselişinin mimarı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bizlere armağan eden, vefakâr annelerimizden Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Erdoğan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

serdal adalı'ya zaten sahip çıkılıyor, sahip çıkmayan hassiyetsiz şerefsizin teki olan Yıldırım Demirören...

Denildiği gibi eğer bir bok yenmişse bu Yıldırım Demirören'in işidir, Serdal Adalı veya Tayfur'un değil. İçeri gireceklerse de günah keçisi olarak içeri girerler artık buna kesinlikle inanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...