Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Sam said: itunes kullandığım bariz en kötü programlardan biri, kullanması kolaylaşacağına zorlaştı gitgide. sonra bu adamların o/s iyi deniyor filan. http://1.bp.blogspot.com/-NzI16Bl1GLc/TmoIZwgd7oI/AAAAAAAAAPA/YzN8s00_wIM/s400/jackie-chan-meme.png
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Adamların OS iyi. iTunes hakkında aynı şeyi diyemem ama.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 itunes gelmis gecmis en kotu ikinci yazilimdir
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Hayır, her şeyi böyle iyi olan Apple iTunes'u niye beceremiyor anlamıyorum.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 escape said: escape said: LAN BURDA NEREYE SURUKLEYİP BIRAKIYOSUN SEN? http://i.imgur.com/abF7S.jpg ayrıca şurda ben ipod içindei şarkıları da göremiyorum? sen lisete bile oluşturmamışın ki
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 lan nub death espri yapmaya calışma olmuyo çünkü. gerge kardeş videoları mp4e cevirecek güzel bi program sölermsn bana converter. ücretli de olur
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ne listesi abi listeylemi uğraşıcam. mediamonkey on numara. şu forumda ne yardımcı adam gerge bu konularda. ayrıca death ve aqu ben o başlıkta o cihazın bişileri ölçtüğünü üzerindeki düğmelerle daha kapsamlı bişi olabileceğimni dşündüğümüde yazmştım. espri yapıcam diye nublukta uzerinize yok ak
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sakin ayrica müzik zevkinde cok lesmis.
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 deneme amaçlı olm o muzıkler. pcde elıme gecen tek album ahmet kaya ıdı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Handbrake iyidir. Eğer ekran kartının encode desteği varsa Xilisoft'un yazılımları da iyidir.
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 handbrake iyi gözüküyo. yok ya o kadar şaşalı bişi yapmıcam. sadece pcdeki avi ve başka formattaki videları dizileri filmleri ipod için mp4e ceviricem reklamsız tabiki.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 psp video converter adına bakma, ipod'u da destekliyor. uzun süre aradıktan sonra en iyi görüntü kalitesini en ufak dosya boyunda veren program olarak bunu buldum. videonun çeşidine göre tonla profil sunuyor, 25dk'lik videoyu 70mb ile cam gibi seyredersin. itunes aynı videoyu 200mb yapıp çamur gibi gösteriyor.
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 SAM BU PROGRAM UCRETSIZ GALIBA UCRETSIZLERDE BI KILLIK VARDIR ABI NE BILYIM VIDEONUN KOSESINE SAGINA SOLUNA REKLAM YAPISTIRMASIN
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Handbrake de ücretsiz. Sam'in dedini bilmiyorum ama açık kaynak filansa rahatça kullan.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 iPhone sahibi olmamdan ötürü iTunes'u kullanıyorum, alıştım, problem çıkarmıyor.
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 şuan işyerindeym rahat takılamıyorum eve gidp ikisinide denıcem. saolun benim içn önemli olan videoya reklam yapıştırmaması bi de az da olsa iyi görüntü.
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Sam said: psp video converter adına bakma, ipod'u da destekliyor. uzun süre aradıktan sonra en iyi görüntü kalitesini en ufak dosya boyunda veren program olarak bunu buldum. videonun çeşidine göre tonla profil sunuyor, 25dk'lik videoyu 70mb ile cam gibi seyredersin. itunes aynı videoyu 200mb yapıp çamur gibi gösteriyor. sam çok geç convert ediyo kardeş ya :s ama gerçekten sonuç çok iyi. gerge kardeş verdiğin programla videoyu seçiceğimz yere normal video değil de nasıl olduysa mp4 koymamı istiyo. mp4e ceviricem ben zaten nasıl mp4 koyabilirm oraya
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hatırlamıyorum hiç. bir yıl oldu en son kullanalı. kurcala işte.
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 kurcalıcam onu eğer bulabilirsem bunu kullanırırm yok olmazsa sam in verdiği... yavaş mavaş artık idare edicez
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sadece işlemciyi kullandığı için yavaş maalesef ama gpu kullanıp da o kadar iyi kaliteyi ufak dosyada çıkarabilen program bulamadım henüz maalesef. bulan olursa bana da söylesin lütfen. :)
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 vay.. burda fakirlik testinden geçemedim yani dsf işlemci biraz kötü bende evet. bu arada gerge tamam çözdüm kardeş bu daha pratik diğerine göre. kalite de diğeriyle aynı. ama 2 program da çok iyi şimdi 1gblık bir avi dosyasını döşedim birine onun bitmesini bekliyorum ikisine de aynı avi yi koyucam sonra karşılaştrma yapıp ona göre kullanmaya devam edicem. bu sorunu da çözdüm. bu arada itunes kullanmayı bilen bi arkadaşm bana komple püf noktalarını falan anlattı iyi yani şuan aramız itunesla. tekrar teşekkrler sam ve gerge
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bana teskkür yok mu lan. o kadar sürükle birak dedim.
escape Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bende sana sürükleyip bıraktım teşekkürü göremezsin tabi çünkü o da bozk dufhd
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Xilisoft'unki iyi gibi işte o konuda.
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 şimdide ipoda video film atamıyorum varmı böle bşi ya offf herzamanki gibi yaptım yıok olmadı listelemedi itunes videoyu :S
Öne çıkan mesajlar