Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itunes saçmalıgı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

itunes kullandığım bariz en kötü programlardan biri, kullanması kolaylaşacağına zorlaştı gitgide. sonra bu adamların o/s iyi deniyor filan.

http://1.bp.blogspot.com/-NzI16Bl1GLc/TmoIZwgd7oI/AAAAAAAAAPA/YzN8s00_wIM/s400/jackie-chan-meme.png
Mesaj tarihi:
escape said:

escape said:

LAN BURDA NEREYE SURUKLEYİP BIRAKIYOSUN SEN?

http://i.imgur.com/abF7S.jpg

ayrıca şurda ben ipod içindei şarkıları da göremiyorum?

sen lisete bile oluşturmamışın ki
Mesaj tarihi:
lan nub death espri yapmaya calışma olmuyo çünkü.

gerge kardeş videoları mp4e cevirecek güzel bi program sölermsn bana converter. ücretli de olur
Mesaj tarihi:
ne listesi abi listeylemi uğraşıcam. mediamonkey on numara. şu forumda ne yardımcı adam gerge bu konularda.

ayrıca death ve aqu ben o başlıkta o cihazın bişileri ölçtüğünü üzerindeki düğmelerle daha kapsamlı bişi olabileceğimni dşündüğümüde yazmştım. espri yapıcam diye nublukta uzerinize yok ak
Mesaj tarihi:
handbrake iyi gözüküyo. yok ya o kadar şaşalı bişi yapmıcam. sadece pcdeki avi ve başka formattaki videları dizileri filmleri ipod için mp4e ceviricem reklamsız tabiki.
Mesaj tarihi:
psp video converter

adına bakma, ipod'u da destekliyor. uzun süre aradıktan sonra en iyi görüntü kalitesini en ufak dosya boyunda veren program olarak bunu buldum. videonun çeşidine göre tonla profil sunuyor, 25dk'lik videoyu 70mb ile cam gibi seyredersin.

itunes aynı videoyu 200mb yapıp çamur gibi gösteriyor.
Mesaj tarihi:
şuan işyerindeym rahat takılamıyorum eve gidp ikisinide denıcem. saolun

benim içn önemli olan videoya reklam yapıştırmaması bi de az da olsa iyi görüntü.
Mesaj tarihi:
Sam said:

psp video converter

adına bakma, ipod'u da destekliyor. uzun süre aradıktan sonra en iyi görüntü kalitesini en ufak dosya boyunda veren program olarak bunu buldum. videonun çeşidine göre tonla profil sunuyor, 25dk'lik videoyu 70mb ile cam gibi seyredersin.

itunes aynı videoyu 200mb yapıp çamur gibi gösteriyor.

sam çok geç convert ediyo kardeş ya :s
ama gerçekten sonuç çok iyi.

gerge kardeş verdiğin programla videoyu seçiceğimz yere normal video değil de nasıl olduysa mp4 koymamı istiyo. mp4e ceviricem ben zaten nasıl mp4 koyabilirm oraya
Mesaj tarihi:
sadece işlemciyi kullandığı için yavaş maalesef ama gpu kullanıp da o kadar iyi kaliteyi ufak dosyada çıkarabilen program bulamadım henüz maalesef. bulan olursa bana da söylesin lütfen. :)
Mesaj tarihi:
vay.. burda fakirlik testinden geçemedim yani dsf işlemci biraz kötü bende evet.

bu arada gerge tamam çözdüm kardeş bu daha pratik diğerine göre. kalite de diğeriyle aynı.

ama 2 program da çok iyi şimdi 1gblık bir avi dosyasını döşedim birine onun bitmesini bekliyorum ikisine de aynı avi yi koyucam sonra karşılaştrma yapıp ona göre kullanmaya devam edicem.

bu sorunu da çözdüm. bu arada itunes kullanmayı bilen bi arkadaşm bana komple püf noktalarını falan anlattı iyi yani şuan aramız itunesla.

tekrar teşekkrler sam ve gerge
  • Yeni Oluştur...