Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 http://www.van.bel.tr/index.php?action=haber&haber_id=846&kat_id=43&dil= http://www.van.bel.tr/index.php?action=haber&haber_id=857&kat_id=43&dil= metropöl ve bdp ftw http://www.van.bel.tr/index.php?action=haber&haber_id=851&kat_id=13&dil=1 elektrik trolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 obi van? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Şerefsizliğe gel. Çıldırmamak elde değil. said: DİYARBAKIR Van'da meydana gelen depremin ardından adeta seferberlik ilan edilen Kürtlerin ağırlıkta yaşadığı il, ilçe, belde ve köylerden yardım gelmeye devam ediyor said: İZMİR Metropollerde yaşayan Kürtlerin Van depreminden etkilenen yurttaşların yardımına yetişmek için çalışmaları sürüyor Türkler pipo tüttürüyor zaten van'da deprem olurken, ne olduysa sağolsun kürtler yardım etmiş. Böyle nankörlük olamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 told ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 özgeçmişi 1956 Van doğumlu ilk ve orta öğretimini Van'da liseyi ankara sıhhiye lisesinde bitirdi ankara üniversitesi DTCF Hukuk Bölümünden 1992'de mezun oldu Bayrampaşa Cezaevi 9. Koğuşta odacı olarak çalıştı.2006'da buradaki işinden ayrılarak, Van belediye başkanı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bir başarı öyküsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 AYRIMCILIK OLMASA HARVIRDDA OKURDUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 gerçek mi o özgeçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 dasaaa said: told ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bir simulasyon/case study yapılsa keşke devletin ve sivastan batısının böyle bir afette oraya hiç yardım yapmamış olduğu varsayılsa. Sonra da o sonuçlar o belede başkanının gözünün içine sokulsa. Belki utanırlar. Irkçı değilim, bireysel olarak da yaptığın iyiliği unut, sana yapılan iyiliği unutma ilkesini benimseyenlerdenim ama böyle hareketler gerçekten ağırıma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 said: ankara üniversitesi DTCF Hukuk Bölümünden 1992'de mezun oldu what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 abiiiiiiiiiii adama hapis cezası verilmiş tuğla sıçın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 said: 1977 yılında Ağrı�nın Taşlıçay ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Iğdır ve Ağrı illerinde tamamladı. 1994 Yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesine kayıt oldu. 1999 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi�nden mezun oldu. 2001 yılında Van İline yerleşerek, Van Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaya başladı. Van ilinde Van Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve 1 çocuk babasıdır. özgeçmişi iyi, bölge de imkan varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bundan sonra izmirlilere metropollü kürtler diyeceğim ahsadfsadfgsdgsd NAPIYONUZ LAN METROPOLLÜ K*RTLER. sfsdgfds Bu kadar aptal birşey olamaz ya. Hani cidden insanların en ufak bir yardıma dahi muhtaç durumda olduklarını bilmesem zerre yardım düşünmeyeceğim de, yine de köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır diye o insanları düşünerek yapıyorum birşeyleri. mMm metropollü kürtler mMm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 fede said: özgeçmişi 1956 Van doğumlu ilk ve orta öğretimini Van'da liseyi ankara sıhhiye lisesinde bitirdi ankara üniversitesi DTCF Hukuk Bölümünden 1992'de mezun oldu Bayrampaşa Cezaevi 9. Koğuşta odacı olarak çalıştı.2006'da buradaki işinden ayrılarak, Van belediye başkanı oldu. Belediye başkanı olarak bunu seçersen, "Dövlet bize bokmiyür"den öte bir şey alamazsın işte aha deprem anında. Adam çıktı CNNTürk'te Cüneyt Özdemir'e "Yardımların koordinasyonu çok da takıldığımız bi konu değil" dedi lan, var mı ötesi? Var mı yani daha öte bi konu? Bundan daha büyük amatörlük var mı? Dedim ya önceden, her topluluk hak ettiği gibi yönetilir, Van halkının da hak ettiği muamele buymuş demek ki de, üzüldüğüm ne biliyo musun, Bakırköy'de, Beşiktaş'ta, Kadıköy'de ve ülkenin 4 bir yanında tiki, genç, emo, yaşlı, menopoz dinlemeden yüz binlerce insan yardım göndermeye uğraştı ya, heh bunların emeği de boşuna gidiyor işte, en çok ona üzülüyorum. Birgündüşersenbendesenikaldıracağım gibi duygusal söylemleri bi kenara bırakın. Realist olun. Tamamen boka batmış bir ülke var elimizde. Bir tarafta elinden geleni yapan "insan" azınlık, bir tarafta "oh olmuş"çular, bir tarafta ne olursa olsun "dövlet biza bokmiyur"den öteye gidemeyenler... Lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ahmedinejad said: said: ankara üniversitesi DTCF Hukuk Bölümünden 1992'de mezun oldu what? dil tarih coğrafya fakültesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Tek başına bu adamın ve/veya bu adam ve arkasındakilerin denyoluğunu tüm halka mal etmeyin. Hele hele bunu yardım yapmamak ya da karşıt propoganda için maske olarak hiç kullanmayın lütfen. Orada hala bu tür görüşe sahip olmayan ya da olsun olmasın farketmez gelecek her türlü yardıma ihtiyaç duyan, müteşekkir kalacaki binlerce insan var. Onları düşünün. Zaten şu anda bu ihtiyaçla o insanların Türk-Kürt sağ-sol ayırt edecek hali bile yok, buldukları her ele sarılıyorlar, her desteğe müteşekkirler. Ve evet sadece oradaki bu tür düşünmeyen masum insanlara değil lazımsa bu başkana da, ya da bunun gibi propogandacı haysiyetsizlere de yardım yapın. Unutmayın bu kalıbın adı "insani yardım", "insana yardım" değil. Karşınızdaki insan olduğu için değil kendiniz insan olduğunuz için yardım ediyorsunuz. Bunlara da edin ki belki kafaları bir gün çalışır da felaketin kürdü türkü arabı olmadığını, herkesin herkese koşarak yardım ettiğini/edeceğini farkederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 DTCF yazınca dhkp-c gibi olmuş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 dtcf de hukuk bölümü yok da fede trollemiş zaten. shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 said: 1977 yılında Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Iğdır ve Ağrı illerinde tamamladı. 1994 Yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesine kayıt oldu. 1999 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2001 yılında Van İline yerleşerek, Van Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaya başladı. Van ilinde Van Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve 1 çocuk babasıdır. her duyduğuna şıp diye inanan insanlar oturmuş ahkam kesiyorlar hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 fede'ye inanmayana cehennem azabi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 SİNİRDENELİM AYAĞAIM TİTİRYOR ADAM HAPİS CEZASI ALMIŞ AMA HALA BAŞGAN DOKUNULMAZLIK FİLAN MI VAR NEDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yav said: said: 1977 yılında Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Iğdır ve Ağrı illerinde tamamladı. 1994 Yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesine kayıt oldu. 1999 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2001 yılında Van İline yerleşerek, Van Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaya başladı. Van ilinde Van Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve 1 çocuk babasıdır. her duyduğuna şıp diye inanan insanlar oturmuş ahkam kesiyorlar hadi bakalım :D ahkam falan kesmedik, heyecan yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 çok heyecanlanmıştım hala sakinleşemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Rerore said: SİNİRDENELİM AYAĞAIM TİTİRYOR ADAM HAPİS CEZASI ALMIŞ AMA HALA BAŞGAN DOKUNULMAZLIK FİLAN MI VAR NEDEN sakin ol sampiyon asdasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar