Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kal Geldi Ne Demek ?

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ya merak ettim KAL geldi ne demek ?[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

Saolun :D[signature][hline]Msn : [email protected]

- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

bööle apışıp kalırsın ya hani ohha falan olursun işte öle bişi :D
şaka bir yana;
Nişantaşında oturan biri olarak son yıllarda yamulan büzüşen gevşeyip iğrençleşen nişantaşı ağzıdır bu.. hani bazı komik dizilerde yada programlarda
"Ay çok prayvıt konuşuyosanız ben sonra dönjem size"
yada
"sonra çocuk hesabı ben ödüyorum diyince, ah ah dondurmada mı yeseydik falan oldum"
oda olmadı
"ya ben dönjem sana ama ohha falan oldum" gibi cümleler kurularak Ben tatlı lolita kızım havalarına girilmeye çalışımış memleketimizin delikanlı(:)) [özellikle tikky denilen grup] bu kızları bağırlarına basmışlardır..

Gerçektir: harfleri uzatarak okuyunn !
" Alooo Şerefciiim, ben mayodromdayııım şimdi buraadaan Salopete geçiceez canıım sende gel isterseen aakşaam lailayaaa gideriz ama bu arada ben oha falan oldum burada bişileeer oluyooo ben dönjeeem sana canııım"[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
Sosyal ağlarda paylaş

Boyle topıclerden kal keldı :p

Sıkılmak bunalmka falan hehe[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

Bunun bir de şöyle bir versiyonu vardır.
Tiyatro izlenilmektedir olaylar gelişir(daha doğrusu arkadan salağın biri konuşur);
(erkek biri dişi arkadaşıyla konuşuyo)
Homo tikius-Abi ya bizim orda hiç action yoktu ben de buraya akıyim dedim yani adam fean toplamışlar güya kavga olcakmış ama hiç action olmadı yaa...
Homo sapiens sapiens(biz)-...[signature][hline]I see dumb people...
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Sosyal ağlarda paylaş

a.k.a ne demek bide rofl ın açılımını unuttum :D[signature][hline]Msn : [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

bi de " sus mu geLdi " feLan diye bir şeyLer vardı bir şarkı içinde
yani bu araLar Türk miLLetine habire bişeyLer gLip duruyo ama henüz akLı fikri yerine geLen birine rastLamadım ben[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 05 Ekim 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
kal gelmesi eski bi deyimdir... biraz sozluk karistirin. ha avrupa yakasindan sonra moda oldu o ayri konu.

inme (inmesi) anlamina geliyo...

sende biraz kafanı sözLükLerden kaLdırıp içini karıştırmayı denesen eminim bu cevabı yazmazdın

yani emin oLmasam biLe öyLe oLmasını umuyorum :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 05 Ekim 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
"Yahu bekirciyim ben dayak istiyorum, ama odun veya maşa varsa daha iyi olur, kafama kafama" demek.

ay yarıldım bune süfer :)[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 05 Ekim 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
a.k.a ne demek bide rofl ın açılımını unuttum :D

a.k.a söylenmiş, rofl da rolling on the floor laughing olacaktı.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...